برای تاکید بر اهمیت محیط زیست
کودکان ایرانی با موسیقی و نمایش «سیمرغ‌نامه» را روایت کردند


آموزشگاه موسیقی مهرآئین

 

تعدادی کودک و نوجوان در قالب پروژه موسیقایی ـ نمایشی «سیمرغ نامه» که در تالار وحدت برگزار شد، به بیان دغدغه‌های محیط زیستی با تکیه بر ادبیات کلاسیک و موسیقی پرداختند.

به گزارش ایسنا، پروژه موسیقی ـ نمایشی «سیمرغ نامه» با موسیقی مریم شریف زاده شیرازی و نویسندگی و کارگردانی میترا کریم خانی توسط تعدادی کودک و نوجوان در تالار وحدت تهران روی صحنه رفت.

دست اندرکاران این اثر موسیقایی ـ نمایشی تلاش کرده بودند تا با استفاده از اثر منطق الطیرعطار نیشابوری، توجه مخاطبان را به موضوعات محیط زیستی، معرفی میراث طبیعی و طبیعت کشورمان جلب کنند.

گروه اجرایی این پروژه در توضیحات تکمیلی این اثر نوشته بودند:  

«منطق الطیر روایت گروهی از پرندگان است که در جستجوی شهریار سرزمینشان، به راهنمایی هدهد سلیمان، پا در مسیری می‌نهند و به اشتیاق دیدار سیمرغ، در گذر از هفت وادی عرفانی طلب، عشق، معرفت، استغنا، توحید، حیرت، فقر و فنا، به آینه‌ای در برابرشان در کوه قاف می رسند و سیمرغ وجود خود را ملاقات می کنند.
در شرایط سخت بیماری کرونا که جهان و به ویژه کودکان و نوجوانان با آن مواجه هستند، منطق الطیر استعاره ای برای گذر از وادی های سخت زندگی و مواجه شدن با بخشی از وجود و رسیدن به خودشناسی و خداشناسی است.کودکان و نوجوانان این نمایش مانند پرندگان این داستان، عبور از مسیر سخت زندگی را در شرایطی که با بحران

جهانی این بیماری همه گیر مواجه هستند، تجربه خواهند کرد و دنیایی بهتر را خواهند ساخت.

این پروژه ورای تاکید بر ارزش‌های ادبی و هنری یک اثر کلاسیک، قصد دارد احساس مسئولیت اجتماعی و ایجاد آشتی هر چه بیشتر کودکان و نوجوانان با طبیعت را نیز فراهم کند. نسلی که آینده‌ساز کشورمان هستند. نسلی که دیگر صدای پرندگان شهرهایشان را نشنیده اند و فرسنگ ها از اسطوره، شعر و طبیعت فاصله دارند. تک تک بازیگران نمایش منطق الطیر با پرندگان قصه سفر کرده اند و می خواهند راز این سفر را با شما درمیان بگذارند.»

قالیشویی نارمک