کاهش هزینههای ترمیم دندان با محصولی که یک دلار هم نمیشود
کاهش هزینههای ترمیم دندان با محصولی که یک دلار هم نمیشود
زهتاب، شرکتکننده رویداد عصر امید با اشاره به کسب موفقیت در تولید وِج چوبی به عنوان یکی از مهمترین ابزار دندانپزشکی، گفت: هزینه تمامشده وج کلاسیک تولیدی این شرکت که درترمیم و پر کردن دندانها کاربرد دارد در بستههای ۲۰ یا ۳۰ تایی، ۳۰ هزار تومان است.
کاهش هزینههای ترمیم دندان با محصولی که یک دلار هم نمیشود
ایمان زهتاب، مدیرعامل شرکت پارس تجهیز دماوند که با حمایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینیشهر فعالیت میکند در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در توضیح محصول وِجهای دندانپزشکی خاطرنشان کرد: این وجها در دو مدل کلاسیک و آناتومیک تولید میشوند، ما دستگاه وج کلاسیک که چوبی است را تولید کردیم و در حال حاضر در انتظار دریافت مجوز از وزارت بهداشت هستیم.
وی افزود: مدل آناتومیک کلاً در ایران تولید نمیشود و وارداتی است که قیمت بالایی دارد. البته دستگاهی را در دست طراحی داریم که بتوانیم بهجای واردات این محصول، آن را در داخل تولید کنیم.
مدیرعامل شرکت پارس تجهیز دماوند در رابطه با کاربردهای این ابزار، اظهار کرد: در هنگام ترمیم و پر کردن دندان، یک نوار ماتریکس و یک نوار استیل دور دندان میبندند و بهاصطلاح دندان را از شکستن دیوارههایش محافظت میکنند. این نواری که دور دندان میبندند حالت استوانهای دارد. به خاطر اینکه فاصله بین دندانها تنظیم شود، دو عدد وج، یکی جلوی دندان و یکی پشت دندان قرار میدهند تا بتوانند فاصله بین دندانها را تنظیم و از گیرِ غذایی جلوگیری کنند.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا نمونه مشابه داخلی این ابزار نیز وجود دارد؟ گفت: در حال حاضر بهصورت تقلبی باکیفیت پایین تولید میشود و بستهای ۵۸ دلار در سایتهای اینترنتی به فروش میرسد. اما به گفته دندانپزشکان و اشخاص ذیصلاحی که برای دریافت مجوزمان از آنها تأییدیه گرفتیم، وجهای تولیدی شرکتمان وج استاندارد است و این اشخاص تأکید کردند که این وجها، آنها را به یاد وجهای ۲۰ تا ۳۰ سال پیش که در حال حاضر وارد نمیشود، میاندازد چراکه کیفیت ابزارمان فوقالعاده بالا است.
زهتاب با اشاره به اینکه فقط وج را تولید نمیکنیم و دستگاهش را نیز خودمان طراحی کردیم، گفت: وج کلاسیک سوئیسیها را بررسی و در نهایت دستگاهش را طراحی کردیم و دقیقاً مانند آنها ساختیم. در مورد وجهای آناتومیک هم همین کار را کردیم، دستگاهش طراحیشده و در حین ساخت هستیم.
وی در پاسخ به این سؤال که هزینه تمامشده هر وج چه میزان است، خاطرنشان کرد: هزینه تمامشدهاش در کارگاه ما بسته به تعداد ۲۰ تایی یا ۳۰ تایی، ۳۰ هزار تومان است.
مدیرعامل شرکت پارس تجهیز دماوند حضور در رویداد گام دوم دانشگاه را فرصتی صددرصدی دانست و گفت: دانشگاه به ما قول مساعد داده است که از این پس از ما حمایت میکند زیرا در حال حاضر یک کارگاه شخصی اجاره کردهایم و در دانشگاه فقط یک دفتر داریم. از دانشگاه میخواهیم با شرایط و ضوابط درست بر روی محصول ما سرمایهگذاری کنند، زیرا توانایی انجام کارهای بزرگتر را داریم. حمایت باید حمایتی برای رفع مشکلات دانشبنیانها و در راستای حل مسائل کشور باشد و ما بهشدت از این نوع حمایت استقبال میکنیم.
وی در رابطه با مسائلی که برای اخذ مجوز با آن مواجه شدهاند نیز بیان کرد: اگرچه سازمان غذا و داروی اصفهان کمال همکاری را با ما داشته است اما اداره تجهیزات پزشکی تهران استانداردی معرفی نمیکند که غذا و داروی اصفهان بتواند بر اساس آن به ما مجوز بدهد. سازمان غذا و داروی اصفهان تأکید بر مراجعه ما به اداره تجهیزات دندانپزشکی دارد و این مسئله اخذ مجوز را به تعویق انداخته است.
گفتنی است، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با شعار «عصر امید» از هشتم تا یازدهم خرداد در مصلا تهران برگزار میشود و میزبان ۳ هزار شرکت دانشبنیان، آزمایشگاه و زیرساخت، گروه پژوهشی و استارتآپ است.