x تبلیغات
onlinetabliq

بیمه شدن رایگان بیش از ۵ میلیون نفر از هموطنان

 نقدینه - مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران از معرفی سه دهک پایین جامعه از سوی وزارت رفاه، و بیمه شدن رایگان آنها در این هفته خبرداد.

 به گزارش پایگاه خبری نقدینه ، محمد مهدی ناصحی با بیان اینکه سه دهک پایین جامعه یعنی حدود پنج میلیون و 350 هزار نفر از هموطنان بدون پرداخت هیچ هزینه ای، به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند، گفت: نیازی به مراجعه حضوری این افراد نیست، ولی اگر شماره تلفن یا اطلاعات برخی افراد اشکالاتی داشته باشد، به صورت فراخوان از آن‌ها خواسته می‌شود که موارد را اصلاح کنند.

وی افزود: براساس آخرین آمار، حدود شش میلیون و 200 - 300 هزار نفر بیمه نداشتند که با این طرح بیشتر آن‌ها بیمه می‌شوند.

مقالات بیشتر:شیشه بری بلوارفردوس

ناصحی در ادامه افزود: حدود 700 - 800 هزار نفر باقی مانده نیز در سامانه‌ها یا با مراجعه به پیشخوان‌های دولت در شهرستان‌ها که مربوط به بیمه سلامت است نام نویسی کنند.

وی با بیان اینکه بیمه شدگان از امکانات بیمه سلامت در بخش دولتی و خصوصی بهره‌مند خواهند شد، گفت: پوشش بیمه در بخش دولتی مناسب‌تر خواهد بود و 90 درصد هزینه‌های بستری و 70 درصد هزینه‌های سرپایی پرداخت می‌شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: برای ساماندهی اختصاص ارز به دارو لازم است که همه افراد بیمه شوند تا مشکلاتی در تأمین دارو، خدمات بهداشتی و پزشکی وجود نداشته باشد.

مقالات دیگر:شیشه بری مرزداران

مردم ایران واقعا افسرده‌تر ازمردم دیگر کشورها هستند؟

 اختلال افسردگی یک ناخوشی جهانی است. علل و عوامل متعددی در بروز و شیوع آن نقش دارد. از هر صد نفر جمعیت بالغ تا حدود ۲۵ نفر در زندگی ممکن است افسردگی را تجربه کنند. در زنان شایع‌تر است و بیشتر در سنین میانسالی ایجاد می‌شود. در کودکان و سالمندان نیز این بیماری گزارش شده است. در ایران نیز بخشی از مردم از ناخوشی افسردگی رنج می‌برند.

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه شرق، نکته مهم در تبیین وضعیت افسردگی آحاد مردم این است که وقتی از افسردگی صحبت می‌کنیم، مراد ما اختلال افسردگی است. شاید برخی‌ها نوسانات طبیعی خلقی را که به ‌صورت غمگینی و غصه‌دارشدن گذرا، متعاقب از برخی حوادث ناخوشایند تجربه می‌شود، با اختلال افسردگی اشتباه کنند و به همین دلیل به‌ نادرست نتیجه بگیرند که میزان افسردگی در ایران از میانگین جهانی بالاتر است؛ درحالی‌که این‌گونه نیست.

مقالات بیشتر:ظروف کرایه شهرک غرب

این مهم درمورد سایر اختلالات که در قالب آسیب‌های اجتماعی طبقه‌بندی می‌شوند نیز صادق است. مثلا میزان «اقدام به خودکشی» یا «اقدام به خودکشی منجر به مرگ» که با عنوان «خودکشی» در ادبیات علمی بیان می‌شود، در ایران بالاتر از نرخ جهانی نیست.

هرچند به‌ دلیل پرداختن به این موضوع به‌ صورت غیرعلمی در رسانه‌ها این ذهنیت ایجاد شده است که گویا نرخ خودکشی در این کشور بالاتر از معمول جهانی است. همچنین نرخ طلاق و اعتیاد نیز از این قاعده مستثنا نیستند. نکته دیگری که درباره میزان اختلال افسردگی در ایران اهمیت دارد، این است که بسیاری از مردم نمی‌توانند افسردگی را به‌درستی و به‌موقع بشناسند یا به‌ دلیل انگ اجتماعی‌ای که بی‌دلیل بر این نوع بیماری‌ها خورده است، برای درمان اقدام نمی‌کنند یا دیر مراجعه می‌کنند. دسترسی به خدمات درمانی ارزان و خصوصا داروهای ضدافسردگی نیز موضوع بااهمیت بعدی است که در پرداختن به مسئله افسردگی نباید از ذهن دور بماند. بنابراین ادعاهایی که مطرح می‌شود، مبنی بر اینکه نرخ افسردگی در مقایسه با سایر کشورها در ایران خیلی بالاتر است یا در سال‌های اخیر بیشتر شده، از اساس نادرست است.

البته دلمردگی و بی‌انگیزگی و ناامیدی و بیماری‌های روان‌تنی و عدم مهارت حل مشکلات و تاب‌آوری، موضوعات متفاوتی هستند که در جای خودش باید به آن پرداخته شود. بحث ما در اینجا اختلال افسردگی است.

ادعای نادرست دیگر این است که آمار مربوط به افسردگی پنهان است و منتشر نمی‌شود. مراجعه به سایت‌های علمی و مراجع دانشگاهی آمارهای به‌روزی را که منتج از کارهای پژوهشی دانشگاهی است، منتشر کرده و می‌کنند. البته در پاسخ به این سؤال که چرا در رسانه‌های عمومی آمارها منتشر نمی‌شود یا اینکه اصولا تیترکردن این آمار درست است یا نادرست، باید گفت که درصورتی‌که مبتنی بر دانش و فهم درست از تفسیر نتایج مطالعات این کار صورت گیرد، کمکی است به افزایش دانش و آگاهی مردم ولی اگر با هدف تیترسازی و جلب مخاطب به طمع اقتصادی و اغراض غیرعلمی باشد، تحقیقا نه‌تنها کمکی نمی‌کند بلکه می‌تواند به غایت مضر نیز باشد.

این امر درمورد سایر ناهنجاری‌های اجتماعی نیز صدق می‌کند. در دوران کرونا و پساکرونا نیز احتمال افزایش شیوع افسردگی در همه‌جا و ازجمله ایران وجود دارد؛ چراکه عوامل تنش‌زا می‌توانند شعله‌ورکننده افسردگی در افراد مستعد باشند. بحران کرونا شاید استرس بی‌بدیل قرن بود که همه ابعاد زندگی بشر را تحت‌ تأثیر قرار داد و متعاقب این استرس بزرگ و مهیب انتظار بسیاری از اختلالات و عواقب بهداشتی و روانی ازجمله افسردگی بسیار محتمل است.

مقالات دیگر:وکیل پایه یک دادگستری ارومیه

مردی که بیش از ۵۰ هزار نوزاد در رفسنجان را به دنیا آورد

مردی که بیش از ۵۰ هزار نوزاد در رفسنجان را به دنیا آورد

 

بهترین متخصص زنان و زایمان تهران

سعید ستاریان تنها متخصص مرد زنان و زایمان در رفسنجان که طی ۴۷ سال تا کنون بیش از ۵۰ هزار نوزاد را به دنیا آورده است به دلایل حاذقی، متعهدی، مهربانی، اخلاق خوب و وظیفه شناسی لقب ستاره شهر را به خود گرفت و در آئینی از وی تجلیل به عمل آمد.

خانه » اسلاید شو »
مردی که بیش از ۵۰ هزار نوزاد در رفسنجان را به دنیا آورد
سعید ستاریان متولد سال ۱۳۱۸ در آذربایجان شرقی است؛ تخصص خود را در رشته زنان و زایمان در سال ۵۳ از دانشگاه تهران دریافت و به رفسنجان سفر می کند و تا به امروز در رشته تحصیلی خود مشغول و فرزندان زیادی را به دنیا آورده است.



به گزراش خانه خشتی؛ وی روز دوشنبه در آئین دیدار با ستاره ها، در محل جهاد دانشگاهی رفسنجان، در مورد دلیل سفر خود به رفسنجان اظهارکرد: آن زمان پزشکان هندی در رفسنجان به مداوای بیماران می پرداختند که یکی از پزشکان رفسنجان به نام عباس میرزایی به دلیل نبود پزشک متخصص زنان و زایمان ایرانی در رفسنجان به تهران آمده و با اصرار از من درخواست حضور در رفسنجان را داشت.



ستاریان ادامه داد: من به دلیل اینکه قرار بود استادیار دانشگاه تهران شوم نمی پذیرفتم ولی وقتی متوجه شدم زنان باردار در رفسنجان برای به دنیا آمدن فرزندشان یا باید رنج سفر به شهرستان های مجاور از جمله یزد را متحمل می شدند یا به خاطر اقتصاد ضعیف و فقیر بودن خود یا فرزندشان تلف می شدند پذیرفتم که یک ماه به رفسنجان بیایم و دستیار پزشک هندی شوم.



وی افزود: عباس میرزایی متخصص داخلی بود و آن زمان مدیر بهداشت رفسنجان بود و مشکلات زایمان برای زنان باردار را که می دید چاره ای جز پیدا کردن متخصص و به کارگیری وی نداشت، رفسنجان هم متخصص زنان و زایمان نداشت برای همین با پدرم آشنا بود و به تهران برای راضی کردن من آمده بود.

این پزشک تصریح کرد: قرار بود به مدت یک الی ۲ ماه در رفسنجان بمانم امّا ۴۷ سال است که این یک ماه هنوز از راه نرسیده است، با یکی از دختران رفسنجان ازدواج کردم و دارای ۴ فرزند پسر هستم عشق به مهربانی مردم رفسنجان مرا در این خطه ماندگار کرده است.



وی با اشاره به اینکه رشته مامایی و زنان و زایمان سخت ترین حرفه است و با متولد جانی سر و کار داریم افزود: دقیقه اوّل در به دنیا آمدن نوزاد خیلی مهم است باید پزشک دارای خونسردی و قدرت باشد تا نوزاد را با رعایت اصول علمی پزشکی به دنیا بیاورد در دقیقه اوّل چون اکسیژن در این زمان باید به مغز برسد اگر سهل انگاری شود ممکن است نوزاد عقب مانده شود و عمری هم خود و هم والدین متحمل رنج شوند.



ستاریان به زنان باردار توصه می کند در زمان بارداری ورزش های پیاده روی و شنا را انجام دهند و نیز از پریشان حالی و آنچه موجب افسردگی می شود پرهیز کنند؛ که با انجام ورزش ها و پرهیز از نشستن ها، می توانند زایمان طبیعی بدون عوارض را به جای زایمان به روش سزارین انتخاب کنند.



وی تأکید کرد: در زمان حاضر زنان پیاده روی نمی کنند، ورزش و دوچرخه سواری نمی کنند زندگی ها ماشینی و راحت شده و ورزش ها منسوخ شده به همین دلیل زنان دوست دارند فرزندان خود را با روش عمل جراحی سزارین به دنیا بیاورند.



وی که مردی مهربان و دلسوز است هزینه های زایمان را اقشار بی بضاعت دریافت نمی کند و مراجعین زیادی حتی از استان های دیگر کشور دارد، به گفته وی طی ۴۷ سال در رفسنجان روزانه بیش از ۴ فرزند را متولد می کند که جمعا بیش از ۵۰ هزار نوزاد را به دنیا آورده است.



مصطفی بخشی معاون سیاسی امنیتی فرمانداری رفسنجان هم در این آئین ضمن قدردانی از زحمات این پزشک، از مسئولان خواست به دیدار شاخص های شهرستان بروند و یاد کردن از آن ها باید در مسئولان نهادینه شود.



وی افزود: پزشکی که سال های زیادی از عمر خود را به دور از وطن و زادگاهش برای مردم رفسنجان خدمت کرد جای ستایش است.



زهرا رسایی مدیر جها دانشگاهی رفسنجان هم در این آئین اظهار کرد: نقش دکتر ستاریان در بیشتر خانواده های رفسنجان برجسته است و بهترین خاطرات زندگی شان با این پزشک گره خورده است.

وی افود: هر خانواده ای در این شهرستان یک یا چند فرزند را توسط این پزشک به دنیا آورده است.



رسایی عنوان کرد: به پاس قدزدانی از وی با کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر رفسنجان در رابطه با نامگذاری بوستان یا خیابانی به نام دکتر ستاریان صحبت کردیم و قرار شد در این کمیسیون به اجماع برسند و نام این پزشک متعهد که بر دل های خانواده ها ثبت است برای بوستان یا خیابانی نیز ثبت شود.



روز دوشنبه با حضور جمعی از مسئولان طی آیینی با همکاری جهاد دانشگاهی رفسنجان از زحمات دکتر ستاریان قدردانی و تجلیل به عمل آمد.

تشخیص ام اس با نوار عصب عضله

 

 

درصد ناچیزی از مکمل‌های ورزشی، قابل اعتمادند

درصد ناچیزی از مکمل‌های ورزشی، قابل اعتمادند

باشگاه ورزشی بانوان سعادت آباد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک: بیش از نیمی از مکمل‌های مصرفی در باشگاه‌های ورزشی، به لحاظ کیفیت و کارایی قابل اطمینان نیستند.


درصد ناچیزی از مکمل‌های ورزشی، قابل اعتمادندبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ عباس علیمرادیان با اشاره به اینکه ۷۰ درصد مکمل‌های ورزشی قابل اطمینان نیستند، بیان کرد: تنها محل مجاز توزیع و فروش انواع مکمل‌ها، داروخانه‌ها هستند و سایر مراکزی که به عنوان محل فروش این مکمل‌ها فعالیت می‌کنند به هیچ عنوان دارای صلاحیت و مجوز قانونی نیستند.

او افزود: توسعه باشگاه‌های بدنسازی، حکایت از استقبال افراد جوان و نوجوان جامعه به این رشته ورزشی دارد. اما، نکته‌ای که نباید از آن غافل بود، ورود مکمل‌های ورزشی از نوع تقلبی و قاچاق به محیط باشگاه‌های بدنسازی است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه مکمل‌های ورزشی به صورت نامطمئن در اختیار ورزشکاران قرار می‌گیرد، تاکید کرد: بازرسان معاونت غذا و دارو به صورت مداوم از داروخانه‌ها بازدید می‌کنند؛ از همین رو میزان تخلفات و کشفیات مکمل‌های ورزشی غیر مجاز در داروخانه‌ها بسیار کم بوده به طوری که طبق آمار موجود میزان این تخلفات کمتر از یک درصد است؛ در عین حال، میزان مکمل‌های غیرمجاز که در مکان‌های غیررسمی و باشگاه‌های ورزشی به فروش می‌رسد، نسبتاً بالا است.

دکتر علیمرادیان گفت: از روی ظاهر پودر‌های مکمل هم نمی‌توان سلامت آن‌ها را تشخیص داد؛ به همین خاطر هم افرادی که این قبیل محصولات را از مکان‌هایی غیر از داروخانه‌ها تهیه می‌کنند، حتماً باید به وجود برچسب TTAC روی محصول دقت و کد UID یا کد اصالت را در سایت www.ttac.ir چک کنند تا مبادا به جای پودر‌های مکمل واقعی به آن‌ها پودر‌های تقلبی فروخته شود و به جای رشد و تقویت عضلاتشان به انواع و اقسام بیماری و مسمومیت دچار شوند.

او در انتها از ورزشکاران به خصوص جوانان خواست در صورت مصرف مکملها، حتما ضمن تحقیق اولیه، با مربیان مجرب و البته پزشکان نیز مشورت بگیرند سپس اقدام به مصرف نمایند.

قالیشویی لویزان

 

 

مردم در این ۳ استان بیشتر دعوا می‌کنند

 در سال گذشته، تعداد ارجاعات نزاع به مراکز پزشکی قانونی سراسر کشور برابر با ۵۸۶ هزار و ۲۸۳ نفر بود. این رقم در مقایسه با سال قبل از آن تغییر چندانی نداشته و تنها دو دهم درصد بیشتر شده است.

مردم در این ۳ استان بیشتر دعوا می‌کنند

به گزارش سلام نو به نقل از فارس، سازمان پزشکی قانونی کشور اعلام کرد: سال گذشته ۵۸۶ هزار و ۲۸۳ مصدوم نزاع به مراکز پزشکی قانونی مراجعه کردند و استانهای تهران، خراسان رضوی و اصفهان در صدر آمارهای نزاع در کشور قرار دارند.

سازمان پزشکی قانونی کشور آمار نزاع را که شامل درگیری‌های خیابانی و خانوادگی می‌شود، اعلام کرد و بر اساس آن بیش از ۳۰ درصد از کل ارجاعات به بخش معاینات بالینی پزشکی قانونی مربوط به آسیب دیدگان «نزاع» است.

بررسی مراجعین نزاع در واحدهای معاینات پزشکی قانونی نشان می‌دهد که بسیاری از این افراد از روی خشم و عصبانیت آنی دست به عملی می‌زنند که عوارض ناشی از آن نه تنها زندگی فرد آسیب دیده بلکه زندگی فرد ضارب را نیز مختل و دچار بحران می‌کند؛ حال آنکه در تعداد قابل توجهی از این نوع ارجاعات می‌شد مسئله به وجود آمده را بدون زد و خورد و تنها با صحبت کردن حل و فصل کرد. به این آمار باید شمار افرادی را که به هر دلیل از مراجعه به پزشکی قانونی خودداری کرده‌اند، اضافه کرد، آماری که البته در دسترس نیست.

مقالات بیشتر:ظروف کرایه سعادت آباد

تهران، خراسان رضوی و اصفهان در صدر آمارهای نزاع در کشور

بر اساس این گزارش در سال گذشته، تعداد ارجاعات نزاع به مراکز پزشکی قانونی سراسر کشور برابر با ۵۸۶ هزار و ۲۸۳ نفر بود. این رقم در مقایسه با سال قبل از آن تغییر چندانی نداشته و تنها دو دهم درصد بیشتر شده است.

در این مدت استان‌های تهران با ۹۶ هزار و ۴۹۶، خراسان رضوی با ۵۱ هزار و ۶۳۰ و اصفهان با ۴۱ هزار و ۶۴ نفر بیشترین و استان‌های ایلام با سه هزار و ۴۹۰، بوشهر با سه هزار و ۶۴۱ و خراسان جنوبی با چهار هزار و ۱۶۴ نفر کمترین آمار ارجاعات نزاع را داشته‌اند.

از نگاهی دیگر بیشترین نرخ نزاع بر اساس تعداد بر حسب جمعیت استان مربوط به استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی، همدان و زنجان بوده و کمترین نرخ نیز مربوط به استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و خوزستان است.

همچنین ماه‌های خرداد با ۶۰ هزار و ۱۷۵ و شهریور با ۶۰ هزار و چهار نفر پر ارجاع ترین ماه‌های سال از جهت موارد نزاع در سال ۱۴۰۰ بوده است.

بر اساس اعلام پزشکی قانونی، از میان مراجعه‌کنندگان نزاع در سال ۱۴۰۰، تعداد ۳۹۱ هزار و ۶۲۵ نفر مرد و ۱۹۴ هزار و ۶۵۸ نفر زن بوده‌اند.

مقالات دیگر:وکیل خوب ارومیه

چرا دانشجویان به دنبال بازگشایی دانشگاه‌ها با استرس مواجه شدند؟

چرا دانشجویان به دنبال بازگشایی دانشگاه‌ها با استرس مواجه شدند؟

مرکز مشاوره ونک

ایسنا/خراسان رضوی مشاور تحصیلی و شغلی مرکز مشاوره جهاددانشگاهی گفت: مهارت و آشنایی نداشتن دانشجویان با شرایط موجود بازگشایی دانشگاه‌ها باعث شده است دچار اضطراب یا استرس شوند.

دکتر نجمه آزادفر در برنامه گذر از واهمه به بررسی و ارائه راهکار در خصوص مشکلات تحصیلی و شغلی دانشجویان به دنبال بازگشایی دانشگاه‌ها پرداخت و اظهار کرد: با توجه به شرایط کرونا، کلاس‌های آموزشی دو سال به صورت مجازی برگزار شد و اکنون به دنبال بازگشایی دانشگاه‌ها در حال گذار از یک مرحله به مرحله دیگر هستیم؛ این موضوع شکاف ایجاد می‌کند و زمانی که به وجود آمد، دانشجویان در این شکاف قرار می‌گیرند.

وی افزود: برای عبور از این گذار باید تمهیداتی داشته باشیم تا بتوانیم به سلامت از یک مرحله به مرحله دیگر وارد شویم. مهارت‌ها و آشنایی‌ با شرایط موجود از جمله تمهیداتی است که باید به کار گرفت. شاید مهارت و آشنایی نداشتن دانشجویان با شرایط موجود باعث شده است دچار اضطراب یا استرس شوند. بنابراین این مرحله گذار بیشتر استرس و یک فشاری را بر روی افراد ایجاد می‌کند.

مشاور تحصیلی و شغلی مرکز مشاوره جهاددانشگاهی با بیان اینکه این استرس می‌تواند مثبت یا منفی باشد، تصریح کرد: استرس برای افراد به این دلیل ایجاد می‌شود که با موقعیت ناآشنا هستند و راهکار این است که از آن موقعیت ناآشنا اطلاعاتی را به دست آوریم و مهارت و توانایی خود را در مواجهه با آن افزایش دهیم.

وی عنوان کرد: دانشجویان قبل از ورود به کرونا در کلاس‌های آموزشی به صورت حضوری حاضر بودند و این تجربه‌ را داشتند اما اکنون به دلیل کرونا دو سال به کلاس‌های مجازی عادت کردند و این امر باعث استرس آن‌ها به دنبال بازگشایی دانشگاه‌ها شده است. اضطراب و استرس بیشتر از حد، فرد را با مشکل مواجه می‌کند.

آزادفر خاطرنشان کرد: اما این نکته را در نظر داشته باشیم که دوره حضوری و مجازی مزایا و معایبی دارد و اگر از این مرحله گذار آگاهی داشته باشیم و تمام جوانب مسئله را در نظر بگیریم خود به خود اضطراب و استرس کمتر می‌شود. بنابراین باید به جنبه‌های مثبت موضوع متمرکز شویم تا دچار استرس نشویم. اضطراب‌ها ممکن است برای ما مشکل ایجاد کند و باعث شود که از دیگران فاصله بگیریم و دچار افسردگی شویم.

وی بیان کرد: زمانی که کلاس‌های مجازی شکل گرفت، یکی از مشکلات دانشجویان تعامل بود و حجم زیادی از مسائل روانی ما را شکل داد زیرا بُعد اجتماعی افراد بیشتر از بُعد فردی است. در کلاس‌های مجازی آن رابطه اجتماعی به حداقل رسید و حتی گاهی اساتید، کلاس‌ها را به صورت آفلاین برگزار می‌کردند و دانشجویان نمی‌توانستند به راحتی با استاد خود ارتباط برقرار کنند.

مشاور تحصیلی و شغلی مرکز مشاوره جهاددانشگاهی اضافه کرد: برای اینکه دانشجویان در کلاس‌های حضوری با استرس مواجه نشوند باید مجدد اهداف بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت خود را بازنویسی کنند و بدانند که چرا به دانشگاه آمدند و می‌خواهند به کجا برسند. همچنین باید ارزش‌های درس خواندن را برای خود ترسیم و سپس مسیر را برای خود طراحی کنند.

آزادفر اظهار کرد: در دوران کرونا امتحانات هم به صورت مجازی بود و دانشجویان با کمک از دیگران و حتی باز کردن کتاب به سوالات پاسخ می‌دادند و حضوری شدن کلاس‌ها ممکن است برای عده‌ای مشکل باشد اما توصیه می‌کنم که دانشجویان در کنار درس خواندن با کمک همدیگر در دروسی که مشکل دارند به رفع آن‌ها بپردازند تا در زمان امتحانات با مشکل مواجه نشوند. بنابراین دانشجویان با برنامه‌ریزی این آمادگی روانی را برای موقعیت‌های جدید خود فراهم کنند تا با استرس مواجه نشوند.

نوار مغز

 

 

هزینه حمل و نقل درون شهری ۵۰ درصد افزایش یافت

 باشگاه خبرنگاران جوان:نرخ تاکسی‌های تلفنی، اینترنتی و بی سیم شهر بیرجند در سال جدید، تا ۵۰ درصد افزایش یافت.

بذرافشان کارشناس حوزه حمل و نقل تاکسیرانی سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بیرجند گفت: بر اساس نرخ نامه‌ای که از آغاز سال ۱۴۰۱ از سوی این سازمان به تمامی دفاتر تاکسی‌های تلفنی، اینترنتی و بی سیم شهر بیرجند ابلاغ شده، ورودی این تاکسی‌ها ۶ هزار تومان است و سپس به ازای هر کیلومتر از مسیر، ۷۵۰ تومان از مسافر اخذ می‌شود.

او گفت: همچنین بر اساس این ابلاغیه، ورودی تاکسی‌های گردشی و خطی سطح شهر، ۲ هزار تومان است و به ازای هر کیلومتر از مسیر، ۲۵۰ تومان از مسافر اخذ می‌شود.

مقالات بیشتر:تشریفا ت مجالس تهران

بذرافشان گفت: همچنین تمامی این نرخ‌ها برای تاکسی‌های تلفنی، اینترنتی، بی سیم، گردشی و خطی از ساعت ۲۲ تا ۶ صبح، ۲۰ درصد افزایش دارد.

کارشناس حوزه حمل و نقل تاکسیرانی سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بیرجند گفت: گشت‌های کنترل خطوط سازمان هر روزه بر عملکرد رانندگان نظارت دارند و همشهری‌ها می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را با ذکر کد و یا شماره پلاک تاکسی به شماره‌های ۳۲۳۳۸۰۳۴  و ۳۲۳۳۸۰۳۵  گزارش دهند.

مقالات دیگر:وکیل کیفری ارومیه

افزایش۵۷ درصدی حقوق بازنشستگان وعده یا واقعیت؟

 دهقان کیا رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی می‌گوید: بازنشستگان نگران پرداختی‌های معوق خود نباشند. در بحث حداقل‌ها که افزایش حقوق ۵۷ درصدی به بازنشستگان بود، مشکل خاصی وجود ندارد.

افزایش حقوق بازنشستگان

رویداد۲۴ هفته گذشته شاهد تجمع چندین و چند باره بازنشستگان بودیم، بازنشستگانی که قشر آسیب پذیر جامعه هستند، این روزها مورد بی‌مهری دولت قرار گرفته‌اند و خبری از مستمری نا چیزشان نیست. اما سوال اینجاست که چرا بر سر حقوق این اقشار آسیب پذیر جامعه تعلل می‌شود؟ در رابطه با این موضوع علی دهقان کیا رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی به گسترش نیوز می‌گوید: در بحث حداقل‌ها که افزایش حقوق ۵۷ درصدی به بازنشستگان بود، مشکل خاصی نیست. اما چطور مشکل خاصی نیست در حالی که بازنشستگان برای مطالبات خود تجمع کرده اند؟!

مقالات بیشتر:باغ تالار جاجرود

ویرگول منحوس پرداختی‌ها را به تعویق انداخت!

دهقان کیا در ابتدا به برگزاری جلساتی درباره دیرکرد پرداخت‌ها اشاره کرد و گفت: در جلساتی که برگزار کردیم به این نتیجه رسیدیم که در بحث حداقل‌ها که افزایش حقوق ۵۷ درصدی به بازنشستگان بود، مشکل خاصی وجود ندارد. در یکی از همان جلسه بحثی مطرح شد که براساس بند ۴ تبصره ۱۲ بودجه حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۱ که مجلس تصویب کرده بود، برای کلمه سازمان تامین اجتماعی و نیروهای مسلح ویرگول قرار داده بودند. این خطای نوشتاری باعث شد این ابهام به وجود بیاید که سازمان تامین اجتماعی نیز مشمول ماده خدمات کشوری می‌شود و باید ده درصد اضافه شود.

این موضوع، مورد بحث قرار گرفت و طبق رایزنی‌های صورت گرفته، قرار شد این ویرگول از طرف مجلس، استعلام شود و رفع ابهام صورت بگیرد که آیا این ویرگول اضافه است یا برای جداسازی این دونهاد قرار گرفته است؟ زیرا آنجا که برای سازمان تامین اجتماعی و نیروهای مسلح می‌خواهند ۵ هزار میلیارد تومان همگان‌سازی صورت بگیرد ویرگول نگذاشته بودند. پیگیری‌های ما از طریق کانون شهر تهران و معاونت پارلمانی و نماینده کارگری وکمیسیون تطبیق قوانین و معاونت اجرایی رئیس مجلس انجام گرفت و نهایتا رفع ابهام شد.

معوقات در اردیبهشت ماه پرداخت می‌شود

دهقان کیا ادامه داد: پس از حذف این ابهامات، درخواست تشکیل جلساتی برای تعیین دستمزد سایر سطوح و احکامات مرتبط با آن انجام شد، زیرا مدیرعامل در آن جلسه قول مساعد دادند که حقوق بازنشستگان در اردیبهشت ماه با حقوق جدید و احکام جدید به همراه عقب افتادگی فروردین ماه پرداخت شود. همچنین با توجه به این وعده مدیرعامل کانون عالی بازنشستگان و رفع ابهام باید جلسه‌ای تشکیل و از این طریق نامه‌ای به هییت دولت فرستاده، تا احکام جدید اعلام شود. طبق قول مدیرعامل در اردیبهشت ماه حقوق و احکام جدید ابلاغ می‌شود و همچنین مابه والتفاوت فروردین ماه بازنشستگان نیز مشخص می‌شود.

بدقولی‌ها به چه علت بود؟

دهقان کیا در پاسخ به علت بی‌توجهی به اقشار بازنشسته کشور و دیرکرد معوقات آنها اظهار کرد: اغلب در فروردین ماه این مشکل وجود دارد، زیرا باید بحث افزایش حقوق‌ها در هییت مدیره مصوب شود که کمترین بدهی شاغلین و هر حقوقی که دریافت می‌کنند، باید به حداقل دریافتی بازنشستگان تسری پیدا کند. در چند دهه گذشته همیشه سایر سطوح هر تصمیمی در شورای‌عالی کار گرفتند همان را در سازمان توسط هییت مدیره مصوب شده است. به همین دلیل در نهایت برای دولت فرستاده و دولت‌های گذشته نیز آن را امضا کردند. بعضی از سال‌ها حد اقل حقوق حتی چند درصد بالاتر هم تصویب شده است اما درحال‌حاضر باید همین روند ادامه پیدا می‌کرد که این جلسات ما بخاطر اشتباه نوشتاری پیش آمده و استعلام صحت وسقم این مساله از مجلس به تاخیر افتاد و به همین دلیل در فروردین ماه احکام صادر نشد.

تامین اجتماعی، صندوقی مردم نهاد

اما مسئله‌ای که وجود دارد صندوق‌های بازنشستگی هستند که عاملان اصلی این دیرکرد به شمار می‌آیند این در حالی است که دولت باید در زمان دیرکرد پرداختی‌ها راهی را در نظر بگیرد تا بازنشستگان شرایط بحرانی را تجربه نکنند حمید حاج اسماعیلی اقتصاددان، در رابطه با این موضوع به گسترش نیوز می‌گوید: درحال‌حاضر در ایران صندوق‌های بازنشستگی بسیاری وجود دارد، اما بزرگترین آنها صندوق تامین اجتماعی، شرکت‌های سرمایه‌گذاری وابسته به سازمان تامین اجتماعی (شستا) و دیگری صندوق لشگری و کشوری است. به جز این دو صندوق اصلی نزدیک به ۱۱ الی ۱۲ صندوق دیگر نیز مربوط به بازنشستگی وجود دارد. البته این صندوق‌ها کوچک تر از بقیه آنها هستند و برای گروه جمعیتی خیلی خاص و اصناف خاص می‌باشند. دو صندوق بازنشستگی اصلی دولتی هستند که تامین‌کننده منبع آنها هم هست. این صندوق‌ها در صورتی که دچار کسری در پرداخت شوند دولت برای تامین باید راهی بیاندیشد.

مقالات دیگر:بهترین وکیل ارومیه

چرا باید مثبت اندیش و خوشبین باشیم؟

چرا باید مثبت اندیش و خوشبین باشیم؟

روانشناس جنت آباد

ایسنا/لرستان یک روانشناس گفت: با مثبت اندیشی به جای تمرکز بر مشکلات و نقاط منفی فرصت‌هایی را پیش روی خود خواهید دید که شما را به نتایج بهتری سوق می‌دهد.

 

علی درخشان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: دلایل زیادی برای مثبت اندیشی وجود داردٰ، اول از همه این‌که مثبت اندیشی میزان استرس را کاهش می‌دهد و باعث می‌شود شما احساس آرامش بیشتری داشته باشید، در نتیجه شب‌ها خواب بهتری را تجربه کرده و در طول روز از آرامش روحی بیشتری برخوردار باشید.

 

وی با اشاره به این‌که افراد مثبت‌اندیش سریع‌تر با استرس کنار می‌آیند، عنوان کرد: مثبت اندیشان اگر در یک موقعیت ناخوشایند قرار بگیرند بیشترین تمرکزشان روی این است که هرچه سریع‌تر خود را از این موقعیت خارج کنند، در واقع آن‌ها چون عادت ندارند روی افکار منفی خود تمرکز کنند کمتر در معرض استرس قرار می‌گیرند.

 

درخشان ادامه داد: طی تحقیقات انجام شده افرادی که افکار مثبت دارند از سلامت جسمی و عمر طولانی‌ با کیفیت‌تری برخوردار هستند، احساسات و افکار منفی به سرعت شروع به آسیب رساندن به اعضای بدن می‌کنند، استرس و افکار افسرده مشکلات جسمی فراوانی را به وجود می‌آورند که عبارتنداز مشکلات خواب، گرفتگی ماهیچه‌ها، مشکلات قلبی عروقی، دیابت و ...

 

این روانشناس تصریح کرد: افراد مثبت اندیش در اولین برخورد احساس خوبی به طرف مقابل خود القاء می‌کنند و بیشتر مورد توجه دیگران قرار می‌گیرند، به همین علت معمولاً دوستان زیادی دارند و در زندگی اجتماعی خود فعال‌تر بوده و راحت با دیگران ارتباط برقرار می‌کنند.

 

وی با اشاره به این‌که افراد مثبت اندیش از روبرو شدن با مشکلات نمی‌ترسند و تمرکزشان بیشتر روی حل مشکلات است در نتیجه در شرایط دشوار بهترین تصمیم‌ها را می‌گیرند، عنوان کرد: تفکر مثبت منجر به اعتماد به نفس بیشتر می‌شود، مثبت اندیشی باعث می‌شود تا هرگز نخواهید جای کس دیگری باشید و یاد می‌گیرید که خودتان را دوست داشته باشید و همیشه خودتان باشید.

 

درخشان با اشاره به این‌که اگر می‌خواهید مثبت‌اندیش باشید باید ذهن خود را بازسازی کنید، افزود: اگر سال‌هاست که روی نقاط منفی تمرکز کرده‌اید نگران نباشید هنوز هم امید هست، شما با تمرکز روی نقاط مثبت می‌توانید ذهنیت خود را تغییر دهید، نمی‌دانید از کجا شروع کنید؟ خیلی ساده است کافیست به افکار خود توجه بیشتری داشته باشید.

 

این روانشناس افزود: با دانستن اینکه تفکر منفی می‌تواند شما را از دستیابی به موفقیت‌ها باز دارد تلاشتان را بیشتر کنید که به دنبال نکات مثبت باشید نه منفی، مثلاً هر روز صبح که از خواب بیدار می‌شوید به دنبال سه نکته مثبت در زندگی روزانه خود باشید و از آن‌ها برای ایجاد انگیزه و توانمندسازی ذهن خود استفاده کنید.

وی ادامه داد: زمانی‌که احساس کردید مضطرب هستید افکار خود را به سمت نتایج مثبت سوق دهید، اجازه ندهید در افکار منفی غرق شوید، از آن‌ها فاصله بگیرید به جای آن روی افکار مثبت تمرکز کنید و نتایج مثبت بیشتری را پیش بینی کنید، ذهنتان را وادار به مثبت اندیشی کنید به زودی خواهید دید که به صورت کاملاً خودکار ذهنتان مثبت‌اندیش شده است.

 

درخشان بیان کرد: با خوب بودن با دیگران خوشبختی خود را تضمین می‌کنید، سعی کنید احساسات دیگران را بشناسید و با آن‌ها به مهربانی رفتار کنید، چراکه مهربانی درحق دیگران شما را از ذهنیت منفی باز می‌دارد، با ابراز احساسات مثبت، تفکرات منفی به مثبت سوق داده خواهد شد.

 

این روانشناس تصریح کرد: بیشتر تفکرات منفی ناشی از تخیلات اغراق‌آمیز از یک خاطره آزاردهنده یا اتفاق بدی است که در گذشته رخ داده است، گذشته تاریکی را که داشته‌اید فراموش کنید درعوض مثبت بودن را در زندگی روزمره خود جای دهید، نگرشی را که حتی پنج دقیقه پیش داشتید فراموش کنید و تمرکزتان روی لحظه‌ای باشد که در آن زندگی می‌کنید.

وی با اشاره به این‌که برای مثبت‌اندیش شدن باید به افکار منفی بی‌اعتنایی کنید، عنوان کرد: ما روزانه بین ۶۰ تا ۷۰ هزار فکرهای مختلفی می‌کنیم که اکثر آن‌ها منفی، سمی و مخرب هستند و اگر همه آن‌ها را جدی گرفته و مورد توجه قرار دهیم به زودی روانمان را تخریب خواهیم کرد، با علم بر اینکه ما مدیر کنترل افکارمان هستیم از ورود و تخریب افکار منفی به ذهنتان جلوگیری کنید.

درخشان با اشاره به این‌که ما باید از مشکلات زندگی درس بگیریم، تصریح کرد: هر اتفاقی که در زندگی برای ما می‌افتد با خود درسی به همراه دارد، اگر تصمیم دارید کیفیت زندگی خود را بهبود ببخشید و زندگی مثبت‌ و خوش‌بینانه داشته باشید عاقلانه است که از هر اتفاقی که برایتان می‌افتد درس بگیرید و دید مثبتی نسبت به تمام وقایع داشته باشید.

 

این روانشناس افزود: یکی‌از عالی‌ترین راه‌ها برای ایجاد تفکر مثبت ابراز قدردانی از هرچه که برایتان اتفاق می‌افتد و در اطرافتان می‌گذرد است، زمانی‌که شادی حاصل از سپاس‌گزاری را بچشید دیگر هرگز راضی نخواهید شد که زمان و انرژی خود را با افکار استرس‌زا و دردناک هدر دهید.

 

وی تأکید کرد: افرادی که به صورت روزانه و مرتب ورزش می‌کنند احساس مثبت‌تری نسبت به بقیه دارند، ورزش با تقویت ذهن کمک می‌کند تا جلوی ورود افکار منفی را گرفته و نکات مثبت را بیشتر مورد توجه قرار دهید.

دندانپزشکی امیرآباد

 

 

۲ هزار و ۱۷ همدانی مشاوره ژنتیک دریافت کردند

۲ هزار و ۱۷ همدانی مشاوره ژنتیک دریافت کردند

مرکز مشاوره غرب تهران

نصیر نیوز

«ابوالفضل باب الحوائجی» روز سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: سه مرکز مشاوره ژنتیک در شهر همدان، یک مرکز در اسدآباد و یک مرکز در نهاوند به مراجعه کنندگان خدمات رسانی می‌کنند. وی با اشاره به اینکه ۲۱۰ نفر از مراجعان به مراکز مشاوره ژنتیک در سال گذشته هزینه انجام آزمایش ژنتیک را دریافت کردند افزود: […]


بزرگنمایی تصویر


«ابوالفضل باب الحوائجی» روز سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: سه مرکز مشاوره ژنتیک در شهر همدان، یک مرکز در اسدآباد و یک مرکز در نهاوند به مراجعه کنندگان خدمات رسانی می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه ۲۱۰ نفر از مراجعان به مراکز مشاوره ژنتیک در سال گذشته هزینه انجام آزمایش ژنتیک را دریافت کردند افزود: در این مدت مبلغ یک میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان برای آزمایشات ژنتیک خانواده های مددجویان با هدف پیشگیری از معلولیت‌های ناشی از اختلالات ژنتیکی اختصاص یافته است.

سرپرست معاونت امور فرهنگی و پیشگیری بهزیستی استان همدان خاطرنشان کرد: بی‌توجهی و ناآگاهی اغلب مردم پیرامون فواید آزمایش ژنتیک از جمله مهمترین دلایل بروز بیماری های ژنتیکی و معلولیت ها است.

باب الحوائجی گفت: معلولیت علاوه بر صرف هزینه های هنگفت، مشکلات متعدد اجتماعی را به دنبال دارد و بر این اساس سازمان بهزیستی با اجرای طرح اجبار غربالگری و مشاوره ژنتیک پیش از ازدواج، سعی دارد تا از بروز این‌گونه بیماری‌ها جلوگیری کند.

وی اظهار داشت: غربالگری های ژنتیک شامل سه مرحله، پیش از ازدواج، پیش از بارداری و حین بارداری است که ۲ مرحله اول مهمتر بوده و درصد تولد نوزادان سالم و معلول مشخص خواهد شد.

سرپرست معاونت امور فرهنگی و پیشگیری بهزیستی استان همدان ادامه داد: همه ساله تعدادی از افراد به دلیل اختلالات ژنتیکی در جهان دچار معلولیت شده و هر روز نیز بر تعداد آنان افزوده می‌شود و در این میان به باور متخصصان انجام مشاوره‌های ژنتیک به عنوان سدی در برابر معلولیت عمل کرده و از بروز این اختلالات جلوگیری می‌کند.

باب الحوائجی گفت: سازمان بهزیستی وظیفه جلوگیری و پیشگیری از معلولیت در جامعه را بر عهده دارد و از راهبردهای اصلی و کلیدی سازمان توجه همه جانبه و رویکرد علمی و سیستماتیک به مساله پیشگیری از معلولیت ها با در نظر گرفتن جنبه‌های علمی و اجتماعی آن است.

وی با اشاره به اینکه در زمان حاضر از مشاوره ژنتیک به عنوان یکی از رویکردهای جدید در سیستم مراقبت‌های بهداشتی نام برده می‌شود اظهار داشت: در کشورهایی مانند ایران که اقوام گوناگونی در آن زندگی می کنند تمایل به ازدواج با افراد خویشاوند بالاتر و به طور معمول بیماری های ارثی و ناهنجاری‌های ژنتیکی نیز در آن شایع‌تر است.

سرپرست معاونت امور فرهنگی و پیشگیری بهزیستی استان همدان خاطر نشان کرد: گروه‌های هدف ملزم به انجام مشاوره های ژنتیک مربوط به ازدواج های فامیلی، افراد دارای بیماری های ژنتیک در خانواده از قبیل عقب ماندگی ذهنی، بیماری های متابولیک، عصبی و عضلانی، ناشنوایی، نابینایی و بیماری های خونی مثل تالاسمی، هموفیلی و در نهایت زوج های نگران در ارتباط با بارداری هستند.

باب الحوائجی، انجام مشاوره ها و آزمایشات ژنتیک را گامی برای سالم سازی جامعه و امید به داشتن فرزندان سالم و با نشاط دانست و ادامه داد: تولد نوزادان معلول، علاوه بر بار اقتصادی بر خانواده و جامعه، منجر به فشارهای عاطفی می شود و خانواده های بسیاری به جهت ترس از تولد نوزاد معلول تمایلی به فرزندآوری ندارند.

بر اساس آخرین آمار منتشر شده حدود یک سوم جمعیت استان همدان به صورت مستقیم و غیرمستقیم از خدمات حمایتی و درمانی سازمان بهزیستی بهره می‌برند.

استان همدان حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

قالیشویی حکیمیه

 

 

صفحه قبل 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 صفحه بعد