x تبلیغات
onlinetabliq

تعطیلی مدارس، دانش‌آموزان را منزوی کرده بود

یک روانشناس البرزی در گفت و گو با پانا:

تعطیلی مدارس، دانش‌آموزان را منزوی کرده بود

روانشناس سعادت آباد

نگرانی و دغدغه اصلی دانش آموزان، برگزاری امتحانات به شیوه حضوری است

کرج (پانا) - یک روانشناس و کارشناس ارشد روان‌سنجی در کرج عنوان کرد همه‌گیری کرونا و تعطیلی مدارس، دانش‌آموزان را منزوی کرده بود.

 

ویروس کرونا در این مدت با شیوع گسترده خود علاوه بر آمار مرگ و میری که برجای گذاشت آسیب های روحی بسیار شدیدی را هم به مردم جهان تحمیل کرد که این آسیب ها گریبان جوانان و نوجوانان را هم گرفت و مهم ترین عامل آن آموزش مجازی بود. قشر جوان و نوجوان که شامل دانش آموزان می شود به دلیل دوری از دوستان و همسالان خود خصوصا با تعطیلی مدارس منزوی شده و دیگر اشتیاقی برای تحصیل نداشتند. حال با حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها این فرصت خوبی برای جبران خواهد بود. با وجود اینکه کرونا هنوز از بین نرفته و هر لحظه در کمین است مردم به گونه ای به شرایط قبل از کرونا بازگشتند و با حضوری شدن مدارس این موضوع علنی شد، طوری که از تزریق واکسن اجتناب کرده و در اماکن عمومی ماسک نمی‌زنند و دلخوش به این خیالند که کرونا از بین رفته است.

 

فروزنده پوریوسفی، روانشناس و کارشناس ارشد روان‌سنجی در گفت گو با پانا ضمن اشاره به بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها بیان کرد: «بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها تصمیمی بود که در جامعه مخالف و‌ موافقانی دارد که هم اکنون پس از تصویب این تصمیم عده ای از افراد جامعه با این موضوع مخالف هستند و دسته ای دیگر از آن استقبال می کنند.»

 

این روانشناس در ادامه اظهار کرد: «این باور که همه فکر می کنند کرونا از بین رفته صحیح نیست، بلکه این ویروس شدت اوج گیری قبلی خود را ندارد و همچنان همراه ماست. حال رعایت دستورالعمل ها با شرایط الان باید با شدت بیشتری رخ دهد زیرا پیک هفتم کرونا در کمین است.»

 

وی تصریح کرد:«ناگفته نماند که برخی دانش آموزان از این شرایط راضی هستند، علاوه بر فواید کلاس های حضوری از اینکه کنار دوستان و همسالان خود هستند لذت برده و با ایجاد رقابت بین یکدیگر سطح آموزشی خود را افزایش می دهند.»

 

پوریوسفی با اشاره به دغدغه و نگرانی های دانش آموزان، بیان کرد: «جدا از فواید کلاس های حضوری، معایبی هم وجود دارد که می توان به نگرانی و اضطراب که منشأ و دلیل اصلی آن حضوری بودن امتحانات نهایی است، اشاره کرد.»

 

وی تاکید کرد:«بسیاری هم امیدوار به موقتی بودن این وضعیت و در انتظار اوج گیری کرونا هستند با وجود اینکه تابه حال از اوج گیری این ویروس ترس داشتند، همه اینها از اضطراب و نگرانی های امتحانات حضوری نشأت می‌گیرد، خصوصا دانش آموزان مقطع دبیرستان که امتحانات نهایی دارند. با این شرایط انتظار می‌رود دبیران و کادر مدرسه دانش آموزان را درک کرده و شرایط را برای آنها تسهیل کنند تا در این فرصت باقی مانده به جمع بندی دروس برسند و نهایت استفاده را از آموزش حضوری ببرند.»

قالیشویی پیروزی

 

کرونای XE به ایران رسید؟

 با وجود تعطیلات سال نو، مسافرت‌ها و بازگشایی مدارس که همگی عوامل خطر انتشار ویروس هستند، طبیعتا انتظار ازدیاد تعداد ابتلا وجود داشت.

به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، عضو کمیته علمی کرونا با اشاره به جهش XE سویه امیکرون و با بیان اینکه به احتمال زیاد این سویه‌های ترکیبی هنوز به کشور ما نیامده است، گفت: اکنون از دیدگاه سرایت پذیری سویه‌های ترکیبی از جمله سویه XE بین ۱۰ تا ۴۰ درصد سرایت بیشتری دارند، اما از نظر کشندگی و افزایش شدت بیمای خوشبختانه هنوز گزارشی نداشتیم که بگوید شدت در این زمینه بیشتر است.

دکتر مجید مختاری، با اشاره به اینکه روند کاهشی کرونا را تا حدود دو هفته قبل در کشور شاهد بودیم، گفت: اما آرام آرام روند صعودی موارد ابتلا که پیش‌بینی می‌کردیم را شاهدیم ولی از نظر مرگ و میر خوشبختانه شرایط کاهشی است؛ هرچند که حتی یک مرگ هم برای ما زیاد است اما نسبت به حدود دو ماه قبل، اکنون تعداد مرگ و میر خیلی کمتر است و این موارد مرگ و میر نیز بازتاب بیمارانِ دو الی سه هفته قبل هستند. اگر در حال حاضر روند ابتلا صعودی باشد، احتمال دارد طی هفته‌های آتی مرگ و میر هم افزایش یابد اما امیدواریم به اعداد بالای قبلی نرسیم.

وی افزود: با وجود تعطیلات سال نو، مسافرت‌ها و بازگشایی مدارس که همگی عوامل خطر انتشار ویروس هستند، طبیعتا انتظار ازدیاد تعداد ابتلا وجود داشت. بنابراین برای روزهای آتی نوسانات ادامه خواهد داشت و به نظر نمی‌رسد رفتار ویروس با وجود سویه‌های جدید و ترکیبی تغییر کرده باشد که به دنبال این موضوع هم در سطح جهانی پیش‌بینی نمی‌شود که دچار جهش وحشتناک جدیدی شده باشیم.

مقالات بیشتر:باغ تالار

وی همچنین تاکید کرد: نباید با اسم امواج بیماری، جامعه را تهییج کنیم؛ اگر پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود، مهمانی‌ها و دورهمی‌ها کاهش یابد، احتیاطات لازم در وسایل حمل و نقل عمومی صورت گیرد، زدن ماسک در اماکن سربسته اجباری باشد و... احتمالا نوسانات را خواهیم داشت، ولی اینکه آیا موج هفتم بروز خواهد کرد یا خیر، نیاز است تا زمان بگذرد که بتوان نظر داد.

او درباره گسترش شیوع بیماری به دنبال تغییر رفتارها در نوروز از جمله سفرها، افزود: احتمالا افزایش موارد، ناحیه‌ای خواهد بود و اگر همین روند رشد بیماری طی شود، شرایط آنچنان هشدار دهنده نخواهد بود.

مختاری در خصوص سویه در گردش کرونا در کشور، اظهار کرد: به طور کلی بر اساس اطلاع بنده سویه BA۲ در کل دنیا غالب است و به نظر نمی‌رسد ما هم از دنیا مجزا باشیم. اینطور نیست که تمام سویه‌ها را پیگیری کنیم، ما با اپیدمیولوژی ناحیه‌ای و جهانی هم جلو می‌رویم و نمونه برداری‌ها برای سویه‌های متفاوت انجام می‌شود ولی نه به طور دائم و تمام نمونه‌ها؛ بر اساس اطلاعات بنده از هر ۱۰۰۰ نمونه یک نمونه برای توالی یابی ژنتیکی فرستاده می‌شود. تا جایی که اطلاع دارم تا پیش از سال جدید سویه BA۲ غالب بوده است کما اینکه در دنیا هم شرایط چنین است.

وی درباره شیوع یا عدم شیوع سویه ترکیبی از دو زیرواریانت BA۲ و BA۱ تحت عنوان XE در ایران، تصریح کرد: خیلی زود است که در این مورد صحبت کنیم. برخی کشورهای اروپایی از جمله انگلستان که توالی‌یابی ژنتیکی زیادی از ویروس انجام می‌دهند، این موضوع را اعلام کردند. تعداد سویه‌های ترکیبی که ترکیب‌های متفاوتی از خود امیکرون یا دلتا با امیکرون است توسط این کشورها اعلام شده است، اما هنوز در حدی نیست که حتی سازمان بهداشت جهانی نظر دهد. تعداد موارد بسیار پایین است و به احتمال زیاد این سویه‌ها در کشور ما نیامده است مگر اینکه طی ماه‌های آتی با افزایش سفرهای خارجی این سویه هم وارد کشور شود.

مختاری گفت: اکنون از دیدگاه سرایت پذیری سویه‌های ترکیبی از جمله سویه XE بین ۱۰ تا ۴۰ درصد سرایت بیشتری دارند اما از نظر کشندگی و افزایش شدت بیمای خوشبختانه هنوز گزارشی نداشتیم که بگوید شدت در این زمینه بیشتر است.

عضو کمیته علمی کرونا درخصوص آموزش حضوری در مدارس نیز به ایسنا،‌ گفت: قطعا در جلسه آتی کمیته علمی کرونا در این زمینه صحبت خواهیم کرد و جهت‌گیری لازم هم صورت می‌گیرد. باید ببینیم نظر جمعی کمیته چه خواهد بود. البته به طور کلی ما پیش‌بینی از افزایش ابتلا در میان کودکان را داریم و این افزایش نه تنها در کودکان که در بزگسالان هم مشاهده می‌شود. امیدواریم در بازبینی این موضوع از بار بیماری در کودکان هم کاسته شود. همواره پیشگیری و احتیاط، تاکید اصلی ما است. اینکه فکر کنیم کرونا تمام شده و به زندگی عادی برگردیم صدمه زیادی به بسیاری از کشورهای دنیا زده است و تمام رعایت‌ها از جمله فاصله فیزیکی،‌ زدن ماسک و... همواره ضروری است.

مقالات دیگر:دفتر وکالت غرب تهران

شرایط و راهنمای دریافت وام ازدواج در سال ۱۴۰۱

 تشکیل زندگی برای زوج های جوان در این روزها یکی از دغدغه های مهم جامعه است. دولت برای کاهش فشارهای ایجاد شده برای ازدواج جوانان، وامی را به عنوان وام ازدواج برای زوج های جوانی که ازدواج کرده اند پرداخت می کند.

 همه افرادی که در سال جاری و یا سال های گذشته ازدواج کرده اند؛ اما اقدام به دریافت وام ازدواج نکرده اند، می توانند مراحل ثبت نام وام ازدواج را انجام دهند و وام خود را طبق تعرفه جدید دولت دریافت کنند.

 نحوه ثبت نام وام ازدواج در سال ۱۴۰۱ برای زوجین جوان را در ادامه شرح می دهیم.

مراحل ثبت‌نام و اخذ تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج

۱. مطالعه دقیق شرایط و دستورالعمل اخذ وام ازدواج، قبل از ثبت‌نام

۲. ثبت‌نام و تکمیل فرم مربوطه از طریق سامانه تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به آدرس ve.cbi.ir برای هر یک از زوجین به صورت جداگانه

۳. دریافت کد رهگیری ۱۰ رقمی

۴. مراجعه به سایت پس از تعیین شعبه، جهت اطلاع از شعبه عامل اعطای وام ازدواج. (مدت زمانی تعیین شعبه از سوی بانک‌ها با توجه به میزان منابع قرض‌الحسنه قابل اعطای بانک، مورد اقدام قرار خواهد گرفت.)

۵. مراجعه به شعبه معرفی شده ظرف حداکثر ۱۲ روز کاری، با به همراه داشتن مدارک لازم

۶. اتمام مراحل اخذ وام در شعبه مربوطه

مقالات بیشتر:باغ تالار شرق تهران

شرایط دریافت تسهیلات ازدواج

۱. دارا بودن تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران

۲. به هر یک از زوجین مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان تسهیلات ازدواج تعلق می‌گیرد.

تبصره ۱. به استناد مفاد جز (۱) بند (الف) تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، به هر یک از زوجین مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج تعلق می‌گیرد.

تبصره ۲. به متقاضیانی که سن ازدواج آنها در زوج‌ها زیر ۲۵ سال و در زوجه‌ها زیر ۲۳ سال است، مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج تعلق می‌گیرد.

تبصره ۳. کلیه شهروندان ایرانی خارج از کشور که گواهی ازدواج آن‌ها توسط سفارت جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور صادر شده، قادر به ثبت‌نام بوده و گواهی ازدواج آن‌ها که ممهور به مهر کنسولگری ایران در کشور مذکور می‌باشد، به عنوان سند ازدواج تلقی می‌شود.

تبصره ۴. اقرارنامه ازدواج یا هر مدرک مشابه که در سایر ادیان رسمی توسط مراکز اقلیت‌های دینی در داخل کشور مورد تأیید قرار گیرد، معادل عقدنامه تلقی گردیده و این متقاضیان نیز قادر به ثبت‌نام خواهند بود.

۳. دارا بودن کارت ملی (موقت یا دائم) و کد پستی محل سکونت متقاضی.

۴. با توجه به امکان اعطای تسهیلات ازدواج به هر ایرانی، چنان‌چه متقاضی وام ازدواج قبلاً از تسهیلات موصوف استفاده نکرده باشد، (علی‌رغم ازدواج دوم یا بیشتر) می‌تواند از تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج بهره مند شود. (توجه: به هر یک از متقاضیان صرفاً یک مرتبه تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج تعلق می‌گیرد. )

۵. تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به زوج‌هایی که تاریخ عقد آن‌ها بعد از ۰۱/‏۰۱/‏۱۳۹۷ باشد و تاکنون وام ازدواج دریافت نکرده‌اند، پرداخت می‌شود.

۶. افرادی که از سال گذشته متقاضی دریافت وام ازدواج بودند و در صف دریافت وام ازدواج قرار دارند، در صورتی که تاریخ عقد آن‌ها بعد از ۰۱/‏۰۱/‏۱۳۹۷ باشد و تاکنون وام ازدواج دریافت نکرده‌اند، می‌توانند در سقف‌های مصوب بودجه ۱۴۰۱ از تسهیلات فوق‌الذکر بهره‌مند شوند.

۷. تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به افراد بالای ۵۰ سال تعلق نمی‌گیرد.

مدارک مورد نیاز وام ازدواج

۱. اصل و کپی سند ازدواج

۲. اصل و کپی کلیه صفحات شناسنامه‌های زوجین

۳. اصل و کپی شناسنامه‌های ضامن

۴. اصل و کپی کارت ملی (موقت یا دائم) زوجین

۵. اصل و کپی کارت ملی (موقت یا دائم) ضامن

۶. کد پستی ده رقمی و آدرس کامل محل سکونت زوجین

۷. کد رهگیری ده رقمی دریافتی از سایت پس از مرحله ثبت نام

شرایط پرداخت وام ازدواج

تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج برای هریک از زوج‌ها، مبلغ یکصد و بیست میلیون (۱۲۰.۰۰۰.۰۰۰) تومان با دوره بازپرداخت ده ساله با اخذ یک ضامن معتبر و سفته است.

بانک‌ها مکلف‌اند مبتنی بر اعتبارسنجی متقاضیان، حداکثر با اخذ سفته از متقاضی و یا یک ضامن معتبر به پرداخت تسهیلات اقدام کنند.

ثبت‌نام تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج

کلیه متقاضیان وام ازدواج که واجد شرایط فوق هستند، ابتدا باید با مراجعه به سامانه تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج سایت ثبت‌نام کرده و فرم مربوطه را تکمیل کنند؛ بر این اساس و در صورت موفقیت‌آمیز بودن مراحل ثبت‌نام، یک کد رهگیری ۱۰ رقمی که کاملاً محرمانه بوده و مربوط به متقاضی است، به شخص ثبت‌نام کننده داده می‌شود.

متقاضیان موظف هستند جهت اطلاع از وضعیت ثبت‌نام خود و نام شعبه مربوطه، جهت مراجعه برای اخذ وام ازدواج، به سامانه تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج مراجعه کنند و در صورتی که شعبه عامل اعطای وام برای متقاضی تعیین شده باشد، باید با در دست داشتن مدارک مورد نیاز، ظرف مدت زمانی که از طرف سایت اعلام می‌شود، به شعبه مربوطه مراجعه کرده و نسبت به اتمام مراحل اخذ وام اقدام کنند. بدیهی است در صورت عدم مراجعه متقاضیان در زمان تعیین شده، ثبت نام آن‌ها کان لم یکن تلقی می‌شود.

 

ذکر این نکته ضروری است که مدت زمان تعیین شعبه از سوی بانک‌ها با توجه به میزان منابع قرض‌الحسنه قابل اعطای بانک، مورد اقدام قرار خواهد گرفت.

متقاضی دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج پس از تعیین شعبه ظرف حداکثر ۱۲ روز کاری، فرصت دارد با به همراه داشتن مدارک لازم به شعبه معرفی شده، مراجعه کند. همچنین در صورت عدم مراجعه به شعبه مربوطه در مدت زمان تعیین شده، اطلاعات ثبت نامی متقاضی حذف خواهد شد.

متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج، پس از پذیرش توسط شعب بانک‌ها، حداکثر ظرف مدت ۴۵ روز کاری باید نسبت به تکمیل مدارک مورد نیاز اقدام کنند و در صورت عدم تکمیل مدارک، نام متقاضی از سامانه مربوطه حذف می‌شود تا امکان بهره‌مندی سایر متقاضیان در صف از تسهیلات مذکور و شفافیت عملکرد بانک‌ها به عمل آید.

مدت بازپرداخت تسهیلات و کارمزد وام ازدواج

مدت بازپرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج ۱۰ ساله و نرخ کارمزد ۴ درصد است.

اقساط مربوطه ۱۲۰ ماهه بوده و سررسید اولین قسط و کارمزد آن، یک ماه پس از پرداخت تسهیلات یاد شده است.

در پایان یادآور می‌شود که بانک‌ها در سال ۱۴۰۰ نسبت به پرداخت بیش از ۸۰ هزار میلیارد تومان به ۹۲۴ هزار متقاضی تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج اقدام کردند و از ابتدای سال جاری تا روز شانزدهم فروردین‌ماه حدود ۶۵ هزار فقره ثبت‌نام تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج در سامانه مربوطه انجام شده است. بر این اساس، بانک مرکزی و شبکه بانکی کشور، خود را ملزم به اجرای قوانین در راستای تکریم مردم و جوانان دانسته است و در سال جاری نیز به روال سال‌های گذشته نسبت به انجام وظایف و تکالیف خود به ویژه درخصوص پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج، اقدام خواهند کرد.

منبع: ایمنا

مقالات دیگر:دفتر عقد غرب تهران

جزئیات وام ۱۰۰ میلیون تومانی بانک ملی + مقدار اقساط

 بانک ملی ایران به منظور متنوع سازی خدمات خود و برای کمک به بهبود سطح اشتغال جامعه و همچنین در راستای اهداف اجتماعی‌اش، به مستمری بگیران سازمان بهزیستی، بنیاد شهید و امور ایثارگران و کمیته امداد امام خمینی وام خوداشتغالی پرداخت می‌کند. مبلغ این تسهیلات حداکثر ۱۰۰ میلیون تومان است.

به گزارش کاماپرس، تسهیلات خوداشتغالی به صورت قرض الحسنه و با کارمزد ۴ درصد به مشتریان پرداخت می‌شود. متقاضیانی که خواهان این تسهیلات هستند باید از کمیته امداد یا بنیاد شهید و امور ایثارگران یا سازمان بهزیستی نامه دریافت کنند و آن را به یکی از شعب بانک ملی ارائه دهند. ضمنا این افراد باید در یکی از شعب بانک ملی حساب قرض الحسنه داشته باشند یا این سپرده را تشکیل دهند. در این تسهیلات، موجودی سپرده قرض الحسنه وام گیرنده مسدود نخواهد شد و افراد قبل از تسویه اقساط، امکان استفاده از مبلغ حساب خود را دارند.

مقالات بیشتر:خریدار فرش دستباف

افرادی که خواهان دریافت این نوع تسهیلات تا سقف ۵۰ میلیون تومان هستند، باید دو ضامن رسمی به بانک ارائه دهند. در صورتی که به فردی ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات تعلق بگیرد، علاوه بر ضامن، باید سند ملکی هم به شعبه بانک ارائه شود. حداکثر مدت زمان بازپرداخت این وام ۸۴ ماه اعلام شده است.

دیگر شرایط وام خود اشتغالی بانک ملی ایران

طبق قانون بانکی، وام‌گیرنده نباید در سیستم بانکی بدهی یا چک برگشتی داشته باشد. در صورتی که وام‌گیرنده اقساط را به موقع نپردازد، باید بدهی خود را با نرخ وجه التزام ۱۲ درصد بدهد. پرداخت هزینه جانبی تشکیل پرونده و کارمزد هم برعهده وام‌گیرنده است.

اگر بانک به متقاضی ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات را با نرخ کارمزد یاد شده و تعیین مدت زمان بازپرداخت ۸۴ ماهه، اعطا کند، مبلغ اقساط برای وی یک میلیون و ۱۹۰ هزار و ۴۷۶ تومان خواهد بود.

مقالات دیگر:وکیل خوب در ارومیه

"دوز چهارم" واکسن در راه است؟

  

معاون مرکز بهداشت استان کرمانشاه از شروع تزریق دوز چهارم واکسن کرونا برای افراد دارای بیماری زمینه‌ای خبر داد.

ناطقان: دکتر سارا شاه آبادی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به استمرار بیماری کرونا و احتمال ورود سویه های جدید و ترکیبی، گفت: در همین راستا قبل از نوروز امسال تزریق دوز چهارم واکسن کرونا برای افراد دارای بیماری زمینه ای شروع شد.

شاه آبادی خاطرنشان کرد: این دوز جدید، چهار ماه پس از دوز سوم، تزریق می شود.

معاون مرکز بهداشت استان کرمانشاه افزود: در خصوص تزریق دوز چهارم برای سایر افراد هنوز دستورالعملی ابلاغ نشده و همه چیز بسته به شرایط ویروس کرونا و وضعیت آن در سطح جامعه دارد.

مقالات بیشتر:قالیشویی غرب تهران

شاه آبادی با بیان اینکه تاکنون بیش از 40 درصد جمعیت هدف استان (افراد بالای 18 سال) دوز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند،گفت: در حال حاضر تاکید بسیاری بر تزریق دوز سوم وجود دارد، چرا که بدون تزریق این دوز ایمنی لازم در برابر ویروس کرونا  ایجاد نمی شود.

وی افزود: با توجه به احتمال ورود سویه های جدید و امکان جهش دوباره ویروس کرونا و شیوع سویه های ترکیبی،در حال حاضر تزریق دوز سوم از اهمیت بسیاری بر خوردار است.

معاون مرکز بهداشت استان کرمانشاه با اشاره به بازگشایی مدارس بر واکسیناسیون هرچه سریعتر دانش آموزان تاکید کرد و افزود: ضروری است با توجه به خطراتی که سویه امیکرون برای سنین پایین دارد، حتما والدین نسبت به واکسیناسیون دانش آموزان خود اقدام کنند.

شاه آبادی گفت: در حال حاضر حدود 15 درصد کودکان پنج تا 9 سال و حدود 30 درصد کودکان 9 تا 12 سال واکسن تزریق کرده اند که نیاز است این میزان افزایش یابد.

وی افزود: سویه "امیکرون" برای سنین پایین با خطرات بیشتری نسبت به سویه های قبلی همراه است و والدین باید بحث واکسیناسیون فرزندان خود را جدی بگیرند.

مقالات دیگر:بهترین وکیل در ارومیه

برای سفارش شستشوی پرده زبرا باید چه موضوعاتی را بررسی کنیم؟

برای سفارش شستشوی پرده زبرا باید چه موضوعاتی را بررسی کنیم؟

پخش لوازم پرده

پرده های زبرا از خلاقانه ترین و جدید ترین انواع پرده محسوب می شوند. زیبایی و کارایی مناسب آن ها را برای فضاهای مسکونی و اداری مناسب ساخته است. امروزه در طراحی دکوراسیون داخلی فضاهای مدرن از پرده زبرا بیشتر استفاده می کنند.


برای سفارش شستشوی پرده زبرا باید چه موضوعاتی را بررسی کنیم؟
به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا، پرده های زبرا از خلاقانه ترین و جدید ترین انواع پرده محسوب می شوند. زیبایی و کارایی مناسب آن ها را برای فضاهای مسکونی و اداری مناسب ساخته است. امروزه در طراحی دکوراسیون داخلی فضاهای مدرن از پرده زبرا بیشتر استفاده می کنند.

پرده های زبرا از دو بخش جنس پارچه و تور تشکیل شده اند و در دو لایه موازی روی یکدیگر قرار می گیرند. با حرکات بندهای متصل محل قرارگیری این دو لایه و میزان فضای پوشیده شده از تور و پارچه تغییر می کند. با این تغییرات میزان نور دلخواه را به فضا می دهند.

یکی از نکاتی مهم در استفاده از این پرده ها شستشوی پرده ها است. چنان که بهترین راه برای شستشو این پرده ها مراجعه به مراکز خشکشویی محسوب می شود. زیرا این پرده ها به میله های فلزی متصل شده اند و جنس خشک تور و پارچه پرده زبرا بیشتر از انواع پرده ها ممکن است در شستشوی خانگی خراب شود.

بنابراین در ادامه آنچه که برای سفارش خشکشویی پرده باید به آن توجه کنید را شرح می دهیم.

موارد قابل بررسی برای سفارش شستشوی پرده زبرا

شستن پرده زبرا در منزل به دلیل شکل رولی و نحوه نصب روی ریل های آن بسیار سخت است. شستشوی آن در خانه و با آب به پرده آسیب می رساند. زیرا شرایط لازم برای حفظ حالت و زیبایی آن در منازل موجود نیست.

مطلب پیشنهادی: شستشوی مبل در منزل

برای تمیزکاری های روزانه در خانه بهتر است به دستمال کشیدن آن راضی شوید و هر چند وقت یک بار آن ها را به مراکز خشکشویی بسپارید. در این صورت دیگر هیچ نگرانی نسبت به بروز آسیب در پرده های زبرا ندارید. البته برای سفارش خشکشویی این پرده ها باید به مواردی توجه داشته باشید که بهترین خشکشویی را برای آن انتخاب کنید که در ادامه به شرح این موارد می پردازیم:

برای سفارش شستشوی پرده زبرا باید چه موضوعاتی را بررسی کنیم؟

آیا مرکز خشکشویی کارشناس برای جمع آوری پرده دارد؟

برای انتقال پرده به خشکشویی باید نسبت به جمع آوری آن اقدام کنید. جمع آوری پرده زبرا کار راحتی به نظر نمی رسد. در زمان جمع آوری باید مراقب باشیم گرد و غبار پخش نشود و کل محیط را کثیف نکند. در این رابطه باید بدانید برای این کار در زمان سفارش خشکشویی انواع پرده امکان واگذاری آن به افراد کاربلد خشکشویی واش لین وجود دارد.

در زمان جمع آوری و تحویل سفارش شستشوی پرده زبرا باتوجه به وزن میله ها و ظرافت تور و پارچه باید مراقب آن باشید. زیرا برای پایین آوردن پرده زبرا باید پارچه آن از قطعات فلزی جدا شود. این کار را باید با دقت انجام دهید. به همین دلیل بهتر است از کارشناسان مراکز خشکشویی کمک بخواهید.

پارچه را باید به صورت لوله شده به خشکشویی انتقال دهید که باعث شکستگی و آسیب نشود. زیرا پرده های زبرا حساس هستند به همین دلیل در برخورد با آن باید با احتیاط عمل کرد. پیک های خشکشویی آنلاین این مرحله را باتوجه به حساسیت های پارچه انجام می دهند.

بنابراین پیش از سفارش خشکشویی این پرده بررسی کنید که مرکز مورد نظر شما کارشناسان حرفه ای برای جمع آوری مدل های زبرا داشته باشد.

بررسی شستن پرده های زبرا در خشکشویی

برای سفارش شستشوی پرده زبرا باید چه موضوعاتی را بررسی کنیم؟

خشکشویی پرده زبرا را نباید به هر مرکزی بسپارید. زیرا بیشتر خشکشویی ها خدمات شستشوی پرده زبرا را انجام نمی دهند و شستشوی آن را به خشکشویی های مکانیزه تر می سپارند. خشکشویی پرده های زبرا در خشکشویی های بزرگ و مجهز انجام می شود.

در خشکشویی های مدرن پس از کارشناسی، پرده ها مطابق با برگه سفارش خشکشویی پرده برای عملیات شستشو آماده می شوند. شستشوی پرده زبرا با آب انجام نمی شود و باید با روش خشکشویی شسته شود. استفاده از آب برای پرده هایی که به مدت طولانی می خواهیم از آن ها استفاده کنیم، باعث بروز آسیب و پوسیدگی خواهد شد.

استفاده از روش مناسب خشکشویی در شستشوی پرده ها باعث حفظ الیاف و درخشانی آن خواهد شد. بنابراین پیش از سفارش خشکشویی این پرده ها ابتدا روش شستشوی مرکز مورد نظر را بررسی کنید.

قالیشویی لواسان

 

مردم توان خرید اجناس دست دوم را هم ندارند

مردم توان خرید اجناس دست دوم را هم ندارند

 

خریدار فرش دست دوم

گرانی به بازار لوازم خانگی، فرش، مبل و صندلی و هزاران لوازم مورد نیاز هر خانه رسیده تا جایی که توان خرید لوازم دست دوم را از مردم گرفته است.
مردم توان خرید اجناس دست دوم را هم ندارند
به گزارش پول نیوز،
گرانی به بازار لوازم خانگی، فرش، مبل و صندلی و هزاران لوازم مورد نیاز هر خانه رسیده تا جایی که توان خرید لوازم دست دوم را از مردم گرفته است.

طی چند سال اخیر به دلیل کاهش قدرت خرید، مردم به خرید لوازم دست دوم روی آورده بودند. تا جایی که نو عروسان نیز برای تهیه بخشی ازجهیزیه خود به سراغ سمساری‌های سطح شهر می‌رفتند.

امروز اجناس دست دوم هم در بازار برای خود حکمرانی می‌کنند و بر تاج و تخت گرانی نشسته و نبض بازار را در دست گرفته‌اند.

در همین رابطه داود عبدالهی فرد رئیس اتحادیه سمساران و امانت فروشان گفت:امسال با توجه به اینکه یک ماه تا پایان سال باقی مانده بوی عید در خیابان‌ها پیچیده نشده است.

رئیس اتحادیه سمساران و امانت فروشان گفت: طی سال‌های اخیر مردم قدرت کافی برای خرید لوازم خانگی نو را نداشتند. از این رو به دنبال وسایل مورد نیاز خانه خود در سمساری‌ها بودند.

وی تصریح داشت: متأسفانه امسال همین مردم قدرت خرید لوازم دست دوم را نیز از دست داده‌اند و توان خرید اجناس دست دوم را نیز ندارند.

به گفته عبدالهی فرد؛ گرانی و رکود اقتصادی وادار کرده مردم کمتر به سمت خرید لوازم مورد نیاز خانه خود بروند. چراکه با همین درآمد‌های ناچیز و افزایش قیمت‌ها بتوانند شکم خود و خانواده را سیر کنند هنر کرده‌اند!

این فعال صنفی ادامه داد: بیش از ۱۰۰۰ واحد صنفی دارای پروانه کسب و غیر رسمی در سطح شهر فعال هستند. این تعداد از واحد‌های صنفی سال سختی را پشت سر گذاشته‌اند.

وی ادامه داد: برخی از این فعالان صنفی به دلیل رکود، ناگزیر تغییر شغل داده‌اند.

بیشتر بخوانید: جزئیات تغییرات قیمتی شکر در سال ۱۴۰۰

رئیس اتحادیه سمساران و امانت فروشان ادامه داد: طی یکی – دو سال اخیر خانواده‌ها برای تهیه بخشی از جهیزیه فرزند خود به سراغ سمساری‌ها می‌رفتند و اجناس مورد نیاز را تهیه می‌کردند. نکته جالب این است که امسال حتی برای سوال کردن قیمت‌ها اقدام به حضور در این فروشگاه‌ها هم نکرده‌اند.

وی تصریح داشت: نکته مهم اینجاست که امسال از این مشتری‌ها هم خبری نبود! یا جوانان بدنبال تشکیل خانواده نبودند و یااینکه قدرت خرید همین وسایل کار کرده هم نداشتند!

عبدالهی فرد ادامه داد: با این همه گرانی مردم فقط بدنبال سیر کردن شکم خانواده خود و پرداخت هزینه اجاره بها هستند، دیگر قدرت مالی برای خرید و تعویض لوازم مورد نیاز خانه خود را ندارند.

به گفته این فعال صنفی؛ مردم با توجه به فشار اقتصادی اگر لوازم خانه‌شان دچار آسیب و یا فرسودگی شود نه تعویض می‌کنند و نه تعمیر!

رئیس اتحادیه سمساران و امانت فروشان گفت: فعالان این عرصه تمام دلخوشی خود را به ماه‌های پایانی سال خوش کرده بودند. هر سال از مهر و آبان مردم اقدام به تعویض لوازم مورد نیاز خانه خود می‌کرند. امسال در همین ماه پایانی سال هیچ حرکتی در بازار سمساری به وجود نیامده و خبری از معاملات در بازار نیست.

عبدالهی فرد گفت: مشخص نیست وضعیت رکود در بازار و کم توانی مالی مردم تا کجا ادامه خواهد داشت. درهر صورت این وضعیت هشدار وادار می‌کند که دولت تاوان سختی را برای بهبود وضعیت مردم بپردازد. در غیر اینصورت هیچ امیدی به آینده وضعیت کسب و کار‌ها در کشور نیست.

قالیشویی سهروردی

 

 

مهمترین نکات در خرید و فروش کالا در سمساری

مهمترین نکات در خرید و فروش کالا در سمساری

سمساری شهرک غرب

 

رجا نیوز


در تجارت کالای دست دوم ، در شهر برای کار کردن هر شخصی که فاقد مجوز است امری غیر قانونی می باشد .در سمساری فقط افرادی که دارای مجوز هستند می توانند کار کنند این مجوز که با مجوز کسب و کار شناخته می شود پس از پرداخت هزینه مورد نیاز انطباق با مقررات توسط دفتر شهرداری صادر می شود.

در ادامه این مقاله از سمساری سمسارچی همراه ما باشید.

مهمترین نکات در خرید و فروش کالا در سمساری
برای خرید و فروش دانستن نکات زیر شما را برای فروش موفقیت‌آمیز است که این نکات عبارتند از : ۱ ) تحقیقات خود را ا نجام دهید ، ۲ ) انتظار داشته باشید که باید ۲۵ تا ۵۰ درصد از قیمت خرده‌ فروشی را کاهش دهید ، برای دادن قیمت خود آماده باشید ، ۴ ) پس از فروش دیگر به کالا فکر نکنید و … ، و شما باید به نکاتی که گفته است برای خرید و فروش کالای رعایت کنید که هر را در این مقاله برایتان شرح می دهیم .

سمساری در نیاوران
شماره تماس سمساری در نیاوران: 09122725127

سمساری سمسارچی در نیاوران به عنوان خریدار لوازمی همچون فرش دستبافت و ماشینی، خریدار لوازم آشپزخانه همانند یخچال و فریزر، ماشین لباسشویی، ماشین ظرف شویی، چینی آلات و ظروف و سایر لوازم آشپزخانه، خریدار تلویزیون و لوازم صوتی و تصویری، خریدار مبلمان و سرویس خواب، خریدار لوازم آنتیک و عتیقه و سایر لوازم، اداری و شرکتی نیز مشغول به فعالیت است. این سمساری فقط در نیاوران نیست و در مناطق دیگر تهران هم نیز شعبه دارد و آماده برای خدمت رسانی و خرید لوازم نو و کارکرده شما دوستان گرامی می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با سمساری در نیاوران تهران در تماس باشید.

خدمات سمساری در نیاوران تهران
خریدار انواع فرش دستباف و ماشینی دست دوم در نیاوران
خریدار انواع لواز برقی خانگی
خریدار انواع یخچال و کولر گازی دست دوم
خریدار انواع مبل و تلویزیون
خریدار خرده لوازم انباری و….
سمساری در تهران
قبل از هر چیز در مورد پیشینه، سابقه و شروع به کار این فروشگاه و صاحبان آن اطلاعاتی را با هم مرور می کنیم. صاحب فروشگاه سمساری سمسارچی در حال حاضر آقای مجید جعفری هستند. به نقل از آقای جعفری شغل سمسارچی، شغلی است که از پدر برای ایشان باقی مانده است.

سمساری در شهرک غرب تهران

پدر آقای جعفری شغل سمسارچی را از سال 1342 با کار کردن در مغازه یکی از آشنایان در تهران آغاز کردند و بعد از گذشت 5 سال توانستند مغازه ای را برای شروع شغل سمساری در پاسداران و ضایعاتی در خیابان تهران نو خریداری کنند. این نقطه شروع افتتاح فروشگاه سمسارچی بود که بعد از گذشت این سال ها هنوز هم نام و آوازه خود را در میان مشتریان به قوت قبل حفظ کرده است.



آقای جعفری از همان کودکی در کنار درس برخی از ایام هفته را در کنار پدر به شغل سمساری مشغول شد. با گذشت زمان کم کم علاقه زیادی در ایشان نسبت به این شغل ایجاد شد که حاصل مراوده با انسان های مختلفی بود که برای خرید و فروش اجناس و لوازم خودشان به مغازه پدر می آمدند. از طرفی وجود اجناس قدیمی و آنتیک مغازه پدر که بسیار هم کمیاب بود، باعث جذابیت بیش تر این شغل برای آقای جعفری در همان ایام کودکی شد.



علاقه ای که نسبت به شغل سمساری در آقای جعفری در دوران کودکی ایجاد شده بود، با گذشت زمان نه تنها کمرنگ نشد بلکه این علاقه تا حدی بود که ایشان بعد از اتمام تحصیل و سربازی، تصمیم گرفتند این شغل را به عنوان یک حرفه تمام وقت ادامه دهند.



در ابتدای راه آقای جعفری جوان با پس انداز خود و کمک مالی پدر، موفق به خرید یک مغازه همراه با مجوز اتحادیه صنف سمساری و امانت فروشی شدند. آقای جعفری به دلیل علاقه وافری که به شغل سمساری داشتند در همان ابتدا تصمیم گرفتند برای معرفی و تبلیغ حرفه خود به دیگران از روش های تبلیغاتی رایج در آن زمان استفاده کنند.



در اوایل کار آگهی خرید لوازم منزل برای فروشگاه سمسارچی در روزنامه کیهان منتشر شد که با استقبال زیادی از سمت همشهریان تهرانی مواجه شد. در ادامه راه و با افتتاح دفتر روزنامه همشهری در تهران باز هم آگهی های جدیدی در این روزنامه منتشر شد که مشتری های جدید و بیش تری را برای فروشگاه سمسارچی به ارمغان آورد.



مشتری های جدید و بیش تر باعث دلگرمی و ایجاد انگیزه بیش تر در آقای جعفری شد، بسیاری از مشتری های آقای جعفری بعد از گذشت سال ها هنوز هم برای خرید یا فروش لوازم خود به ایشان مراجعه می کنند و این یعنی ایشان در سال های زیادی که در این حرفه فعالیت داشته است، توانسته اعتماد مردم را جلب کند و با تعیین قیمت های مناسب برای خرید و فروش وسایل آنها، جواب اعتماد چند ساله آنها را به بهترین وجه بدهد.

 


در تجارت کالای دست دوم ، در شهر برای کار کردن هر شخصی که فاقد مجوز است امری غیر قانونی می باشد .در سمساری فقط افرادی که دارای مجوز هستند می توانند کار کنند این مجوز که با مجوز کسب و کار شناخته می شود پس از پرداخت هزینه مورد نیاز انطباق با مقررات توسط دفتر شهرداری صادر می شود.

در ادامه این مقاله از سمساری سمسارچی همراه ما باشید.

مهمترین نکات در خرید و فروش کالا در سمساری
برای خرید و فروش دانستن نکات زیر شما را برای فروش موفقیت‌آمیز است که این نکات عبارتند از : ۱ ) تحقیقات خود را ا نجام دهید ، ۲ ) انتظار داشته باشید که باید ۲۵ تا ۵۰ درصد از قیمت خرده‌ فروشی را کاهش دهید ، برای دادن قیمت خود آماده باشید ، ۴ ) پس از فروش دیگر به کالا فکر نکنید و … ، و شما باید به نکاتی که گفته است برای خرید و فروش کالای رعایت کنید که هر را در این مقاله برایتان شرح می دهیم .


سمساری سمسارچی در نیاوران به عنوان خریدار لوازمی همچون فرش دستبافت و ماشینی، خریدار لوازم آشپزخانه همانند یخچال و فریزر، ماشین لباسشویی، ماشین ظرف شویی، چینی آلات و ظروف و سایر لوازم آشپزخانه، خریدار تلویزیون و لوازم صوتی و تصویری، خریدار مبلمان و سرویس خواب، خریدار لوازم آنتیک و عتیقه و سایر لوازم، اداری و شرکتی نیز مشغول به فعالیت است. این سمساری فقط در نیاوران نیست و در مناطق دیگر تهران هم نیز شعبه دارد و آماده برای خدمت رسانی و خرید لوازم نو و کارکرده شما دوستان گرامی می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با سمساری در نیاوران تهران در تماس باشید.

خدمات سمساری در نیاوران تهران
خریدار انواع فرش دستباف و ماشینی دست دوم در نیاوران
خریدار انواع لواز برقی خانگی
خریدار انواع یخچال و کولر گازی دست دوم
خریدار انواع مبل و تلویزیون
خریدار خرده لوازم انباری و….
سمساری در تهران
قبل از هر چیز در مورد پیشینه، سابقه و شروع به کار این فروشگاه و صاحبان آن اطلاعاتی را با هم مرور می کنیم. صاحب فروشگاه سمساری سمسارچی در حال حاضر آقای مجید جعفری هستند. به نقل از آقای جعفری شغل سمسارچی، شغلی است که از پدر برای ایشان باقی مانده است.

سمساری در شهرک غرب تهران

پدر آقای جعفری شغل سمسارچی را از سال 1342 با کار کردن در مغازه یکی از آشنایان در تهران آغاز کردند و بعد از گذشت 5 سال توانستند مغازه ای را برای شروع شغل سمساری در پاسداران و ضایعاتی در خیابان تهران نو خریداری کنند. این نقطه شروع افتتاح فروشگاه سمسارچی بود که بعد از گذشت این سال ها هنوز هم نام و آوازه خود را در میان مشتریان به قوت قبل حفظ کرده است.



آقای جعفری از همان کودکی در کنار درس برخی از ایام هفته را در کنار پدر به شغل سمساری مشغول شد. با گذشت زمان کم کم علاقه زیادی در ایشان نسبت به این شغل ایجاد شد که حاصل مراوده با انسان های مختلفی بود که برای خرید و فروش اجناس و لوازم خودشان به مغازه پدر می آمدند. از طرفی وجود اجناس قدیمی و آنتیک مغازه پدر که بسیار هم کمیاب بود، باعث جذابیت بیش تر این شغل برای آقای جعفری در همان ایام کودکی شد.



علاقه ای که نسبت به شغل سمساری در آقای جعفری در دوران کودکی ایجاد شده بود، با گذشت زمان نه تنها کمرنگ نشد بلکه این علاقه تا حدی بود که ایشان بعد از اتمام تحصیل و سربازی، تصمیم گرفتند این شغل را به عنوان یک حرفه تمام وقت ادامه دهند.



در ابتدای راه آقای جعفری جوان با پس انداز خود و کمک مالی پدر، موفق به خرید یک مغازه همراه با مجوز اتحادیه صنف سمساری و امانت فروشی شدند. آقای جعفری به دلیل علاقه وافری که به شغل سمساری داشتند در همان ابتدا تصمیم گرفتند برای معرفی و تبلیغ حرفه خود به دیگران از روش های تبلیغاتی رایج در آن زمان استفاده کنند.



در اوایل کار آگهی خرید لوازم منزل برای فروشگاه سمسارچی در روزنامه کیهان منتشر شد که با استقبال زیادی از سمت همشهریان تهرانی مواجه شد. در ادامه راه و با افتتاح دفتر روزنامه همشهری در تهران باز هم آگهی های جدیدی در این روزنامه منتشر شد که مشتری های جدید و بیش تری را برای فروشگاه سمسارچی به ارمغان آورد.



مشتری های جدید و بیش تر باعث دلگرمی و ایجاد انگیزه بیش تر در آقای جعفری شد، بسیاری از مشتری های آقای جعفری بعد از گذشت سال ها هنوز هم برای خرید یا فروش لوازم خود به ایشان مراجعه می کنند و این یعنی ایشان در سال های زیادی که در این حرفه فعالیت داشته است، توانسته اعتماد مردم را جلب کند و با تعیین قیمت های مناسب برای خرید و فروش وسایل آنها، جواب اعتماد چند ساله آنها را به بهترین وجه بدهد.

قالیشویی شمال تهران

 

 

سمساری محله گلشور مجموعه‌ای از رادیو و تلویزیون‌های قدیمی است که فروشی نیست.

سمساری محله گلشور مجموعه‌ای از رادیو و تلویزیون‌های قدیمی است که فروشی نیست.

 

سمساری میدان امام حسین

سعیده ساجدی نیا | شهرآرانیوز؛ ریشه علاقه مندی اش به این شغل به دوران کودکی بازمی گردد؛ وقتی که هنوز مدرسه نمی‌رفته، هرکجا رادیو و تلویزیون قدیمی و هر وسیله عتیقه یا دست دومی می‌دیده، چشم از آن برنمی داشته و برای به دست آوردن آن، حرص و ولع داشته است. خاطراتش را که مرور می‌کند، خوب یادش هست که اولین معامله را در هفت سالگی، یعنی زمانی که تازه به کلاس اول ابتدایی رفته، انجام داده است. تجربه‌ای شیرین و موفقیت آمیز که مسیر زندگی و کاری احمد را خیلی زود و در همان کودکی مشخص کرد.


شغلی که در گذشته نه چندان دور به «سمساری» معروف بود، این روز‌ها بیشتر در قالب «خرید و فروش وسایل دست دوم» از آن یاد می‌شود. احمد مرادی کاسب محله گلشور است و مغازه اش بین همه سمساری‌های آن اطراف چشمگیرتر است؛ به دلیل انبوهی از تلویزیون‌های کوچک و بزرگ که در اولین نگاه به مغازه چشم را درگیر خود می‌کند. نتیجه سال‌ها تلاش او، آن هم بدون کمترین پشتوانه ای، حالا در چهل سالگی چنان به بار نشسته است که چند خانواده از پس سرمایه او نان می‌خورند.

در مغازه تا چشم کار می‌کند، انواع وسایل دست دوم پیدا می‌شود. شاید بهترین توصیف اشاره به ضرب المثل «از شیر مرغ تا جان آدمیزاد» باشد که اینجا هست. فضایی تقریبا به مساحت ۱۲۰ مترمربع که جای سوزن انداختن در آن نیست و هرچه دلتان بخواهد و احتمالا نیاز داشته باشید، در آن پیدا می‌شود. تازه همه چیز به این مغازه ختم نمی‌شود و احمدآقا دست کم ۴ انبار بزرگ دیگر هم در اختیار دارد که به کسب وکارش اعتبار زیادی داده است.

روایت اولین معامله اش جریان جذابی است که هیچ وقت از خاطرش نمی‌رود و طعم شیرینش هنوز هم به او انرژی می‌دهد. انگار هنوز یادآوری آن روز‌ها که موفق به درآمدزایی برای تأمین هزینه‌های تحصیلش شده است، حالش را خوب می‌کند.
با لبخندی که حکایت از رضایت دارد، برمی گردد به آن روز‌ها و تعریف می‌کند: جا‌هایی را در اطراف حرم امام رضا (ع) شناسایی کرده بودم که رادیو می‌فروختند و کسی مطلع نبود. این طور بگویم که هنوز کشفش نکرده بودند. در مسیر رفت وآمد به مدرسه، یکی می‌خریدم و کنار بساطی‌هایی که در پنج راه ته خیابان نوار کاست و رادیو‌های کهنه باتری خور می‌فروختند، می‌رفتم و با کمی سود می‌فروختم. علتش هم در این بود که مردم در آن زمان وارد نبودند این رادیو‌ها را از کجا بخرند و خیلی استقبال می‌کردند. البته در میانشان افرادی هم بودند که از سر دل‌سوزی و کمک خرید می‌کردند. هرچه بود، هزینه درس خواندنم درمی آمد و راضی کننده بود.

طرف حساب ما پول دار‌ها و بی پول‌ها هستند
احمد مرادی آن قدر این خریدوفروش‌ها را ادامه داده تا زمینه اجاره مغازه و فعالیت در قالب واحد صنفی برایش فراهم شده است. پشتکار و عشقی که به این کار داشته، موجب شده است که روزبه روز محیط کسب وکارش و شمار و تنوع وسایلی که برای فروش دارد، رونق بگیرد.

در مغازه او بیشتر از هر چیزی مجموعه تلویزیون‌ها تماشایی است. بزرگ و کوچک در چند ردیف قرار گرفته اند و می‌گوید: برای تهیه این‌ها زحمت زیادی کشیده ام و هرکدام را از جایی گیر آورده ام و فروشی هم نیست.

مرادی غیر از اینکه در کار جمع آوری عتیقه جات و جنس‌های خاص است، می‌داند که شغل متفاوتی دارد. تعریف می‌کند: در این کار، ما بیشتر با ۲ قشر طرف هستیم؛ پول دار‌ها که وسیله‌های خانه زود دلشان را می‌زند و گاه حاضرند حتی به زیر قیمت واقعی آن‌ها را بدهند تا زودتر از شرشان خلاص شوند و آن طرف، خانواده‌هایی با سطح درآمد پایین به دنبال خرید وسیله‌ای هستند که کارشان راه بیفتد و وضعیت و کیفیت آن هم خیلی برایشان مهم نیست. چون مجبورند و چاره‌ای جز این ندارند. به این ترتیب ۲ گروه بیش از هر کس دیگر، کارشان به سمسار‌ها گیر است. عده‌ای از مشتری‌ها هم هستند که اگرچه دستشان به دهنشان می‌رسد، اما به دلیل بالارفتن قیمت وسایل نو، ترجیح می‌دهند برخی نیازهایشان را از دست دوم فروشی‌ها تهیه کنند. برای نمونه صندلی‌های چرخ دار مدیریتی دست کم در بازار ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است، اما با ۷۰۰ هزار تومان آن را از ما می‌خرند و این طوری در هزینه هایشان صرفه جویی خوبی انجام می‌شود.

سمساری‌ها هم خط قرمز دارند‌
می‌گویند «سمسار‌ها بزخری می‌کنند»؛ این پرسش ماست که احمدآقا درنهایت صداقت پاسخ می‌دهد: همه این طور نیستند و رعایت انصاف را نگه می‌دارند. برای خود من بار‌ها پیش آمده است که افراد برای فراهم کردن مبلغ چکشان مجبور به فروش فرش، تلویزیون و برخی اقلام دیگر خانه هایشان شده اند. خدای من شاهد است که به هیچ وجه از اضطرار کسی سوءاستفاده نکرده ام و هرچه ارزش وسیله بوده است، درنهایت با ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان سود به مشتری دیگری فروخته ام.

خط قرمز‌های کاری من
احمدآقا به مسئله مهم دیگری اشاره می‌کند و می‌گوید: برخی همکارانش در مواجهه با نیاز فوری متقاضی فروش سنگ کم به مال او می‌زنند تا میزان سود خودشان را بیشتر کنند، یا در مواردی اتفاق می‌افتد که طرف معتاد است و دور از چشم همسر و خانواده‌اش وسیله را برای فروش می‌آورد و هر قیمتی که به او بگویند، قبول می‌کند، یا زن و شوهر‌هایی که متارکه کرده‌اند، بدون اطلاع طرف مقابل، وسایل را برای فروش می‌گذارند که دردسر‌های زیادی دارد، اما انگار بعضی‌ها دنبال همین سوژه‌ها هستند که بتوانند منفعت بیشتری ببرند، درحالی‌که این مشتری‌ها برای من خط قرمز‌های جدی هستند و هرگز طرف این‌جور آدم‌ها نرفته‌ام.

او ازسختی و فشا راقتصادی این روز‌ها یادکرده و تعریف می‌کند:کرونا برخیلی ازخانواده‌ها سخت پرفته است و آن قد رکه مجبور می‌شوند برخی از اجناس منزل شان را به فروش برسانند.


خانه جعبه‌های جادویی

اضطرار برای فروش
تعریف می‌کند: خیلی وقت‌ها برای خرید وسیله‌ای به نشانی موردنظر رفتم، اما دیدم خانواده‌ای از سر فقر و نداری و برای تأمین هزینه‌های درمانی و موارد مشابه مجبور به فروش ضروری‌ترین وسایلشان مثل یخچال شده‌اند. پول آن را به آن‌ها دادم، اما وسیله را نیاوردم و گذاشتم خودشان استفاده کنند. گاهی هم به اصرار خودشان وسیله را آوردم، با این شرط که هر زمان پولشان فراهم شد، برایشان بفرستم، اما بعضی‌هایشان بعد‌ها تماس می‌گرفتند و مجوز فروش آن را می‌دادند. این مناعت‌طبع آقای مرادی درحالی است که او ماهانه تا ۳۰ میلیون تومان اجاره و هزینه‎ جاری و حقوق کارگر‌ها را پرداخت می‌کند، اما به‌شدت به برکتی که خداوند به کسب و کارش داده است، ایمان دارد و می‌گوید: من آدم سرمایه‌داری نیستم و همه واحد‌های صنفی‌ای که دارم، اجاره‌ای است، اما هرچه درمی‌آوریم، همان را بین همه تقسیم می‌کنیم و خدا را هم شاکریم.

قالیشویی تهران نو

 

شرط بیمه سلامت برای جبران حذف ارز ترجیحی دارو/ تعیین تکلیف حدود ۸ میلیون بیمه‌ نشده

 فکرشهر: معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت با ارائه توضیحاتی پیرامون نحوه فعالیت بیمه‌ها در صورت حذف ارز ترجیحی، تاکید کرد: برای جبران حذف ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی لازم است منابع مابه‌التفاوت ریالی مبلغ ارز در اختیار بیمه‌ها قرار گیرد؛ زیرا درغیر این صورت قادر نخواهیم بود که از منابع خود این هزینه را تقبل کنیم.

به گزارش فکرشهر از ایسنا، دکتر مهدی رضایی درباره مصوبه اخیر مجلس مبنی بر حذف مشروط ارز ترجیحی واردات کالاهای اساسی و از جمله دارو و ملزمات پزشکی، گفت: موضوع مطرح شده در مجلس در این زمینه تاکید کرده است تا جبران حذف ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی از طریق بیمه‌ها یا سایر طرق مطمئن صورت گیرد که اگر دولت تصمیم بگیرد این امر از سوی بیمه‌ها اجرا شود، باید از طریق زیرساخت‌های الکترونیک کار را دنبال کنیم.

مقالات بیشتر:خدمات مجالس ختم

وی گفت: به نظر ما امکانات این موضوع فراهم است و در صورتی که به عنوان یک تکلیف قانونی این وظیفه به ما محول شود، آمادگی فنی اجرای آن را در سامانه‌های الکترونیک خود داریم تا تکلیف مجلس با کمترین عارضه انجام شود و مابه‌التفاوت ناشی از تغییر نرخ ارز را به بیمار بازگردانیم. 

وی افزود: البته شرط اجرای این موضوع از سوی بیمه‌ها این است که منابع مابه‌التفاوت ریالی مبلغ ارز در اختیار بیمه‌ها قرار گیرد. رقم پیش‌بینی شده‌ی مورد نیاز بین ۶۰ تا ۱۲۰ هزار میلیاردتومان متغیر است که حدود ۲ تا ۴ برابر بودجه سالانه سازمان بیمه سلامت است. قطعا اگر منابع آن از سوی دولت در اختیار ما قرار نگیرد، قادر نخواهیم بود که از منابع خود این هزینه را تقبل کنیم. تکلیف مجلس در این زمینه مشخص بوده و اعلام کرده است که منابع مورد نظر برای حذف ارز ترجیحی از سوی دولت تامین می‌شود و اگر دولت برای این کار بیمه‌ها را انتخاب کند ما می‌توانیم تفاوت نرخ را در اختیار مصرف کننده نهایی قرار دهیم. 

او ادامه داد: وقتی قرار است به جایی یارانه یا سوبسید داده شود باید قواعد مشخص باشد تا از سوء استفاده‌های احتمالی جلوگیری شود. در واقع وقتی قرار است دارو با ارز یارانه‌ای ارائه شود، قطعا لازم است موضوعاتی مانند سهمیه‌بندی اعمال شود که این امر هم جز با سامانه‌های الکترونیک امکان‌پذیر نیست. 

کارکرد نسخه نویسی الکترونیک در اصلاحات اساسی حوزه سلامت

رضایی تاکید کرد: به عنوان مثال باید در سامانه‌ها تعریف کنیم که هر فرد تا چه حدی مجاز به مصرف دارو با سوبسید است و نگه‌داشتن سهم هر فرد صرفا در غالب نسخه نویسی الکترونیک امکان‌پذیر است. این بزرگترین نعمت نسخه الکترونیک است که اینجا کارکرد خود را نشان می‌دهد و آسان‌ترین ترین روش برای تحقق این خواسته‌ مجلس نسخ الکترونیک است. خوشحالیم که با تمام سختی‌ها این سامانه و زیرساخت فنی آن را فراهم کردیم و در چنین شرایطی قادر هستیم در اصلاحات اساسی حوزه سلامت نقش آفرینی کنیم.

او درباره تعیین سقف سهمیه دارو، بیان کرد: به عنوان مثال یک بیمار مبتلا به دیابت سقف مشخصی از دارو را با نظر پزشک در یک ماه مصرف می‌کند و اگر می‌خواهد فراتر از سقف مشخص شده دارو دریافت کند، باید مابقی آن را بدون یارانه تهیه کرده و مبلغ آزاد آن را پرداخت کند. با مصرف غیرمتعارف دارو ممکن است عرضه دارو در چرخه غیر رسمی اتفاق افتد. دارو برای مصرف کننده نهایی با سوبسید ارائه خواهد شد و از طریق تعیین سقفِ مصرف، می‌توان جلوی قاچاق دارو را گرفت. 

 

تکلیف حدود ۸ میلیون بیمه‌ نشده‌ در صورت حذف ارز ترجیحی دارو

معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت درباره وضعیت افراد فاقد پوشش بیمه پس از حذف ارز ترجیحی، اظهار کرد: تمهیدات فنی این موضوع اندیشیده شده است و ما می‌توانیم یارانه حذف ارز ترجیحی را حتی اگر فرد بیمه نباشد، جداگانه به او بدهیم البته؛ این امر منوط به آن است که سیاست‌گذار چنین تصمیمی داشته باشد. 

وی با اشاره به اینکه بین ۵ تا ۸ میلیون نفر بیمه نشده در کشور وجود دارند، تصریح کرد: در واقع با این قانون قرار نیست داروها را بیمه کنیم، بلکه قرار است مابه‌التفاوت حاصل از تغییر نرخ ارز را به مصرف کننده بدهیم و این امر از بحث بیمه جدا است. با اجرای این قانون اگر فردی بیمه باشد و برای دریافت دارو به داروخانه مراجعه کند، تعهدات بیمه و مابه‌التفاوت نرخ ارز از مبلغ دارو کسر می‌شود ولی اگر فردی بیمه نداشته باشد فقط مشمول دریافت مابه‌التفاوت نرخ ارز می‌شود. 

مقالات دیگر:محضر عقد غرب تهران

صفحه قبل 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 صفحه بعد