x تبلیغات
onlinetabliq

پُررنگ‌کردن نماد پهلوانی به تقویت هویت جمعی کمک می‌کند

 شهردار کرمان در دیدار با اساتید و نخبگان:

پُررنگ‌کردن نماد پهلوانی به تقویت هویت جمعی کمک می‌کند
شهردار کرمان گفت: در برگزاری جلسات با نخبگان شهر، درگیر تشریفات نیستم و حضور این افراد برای ما مغتنم است.
 سعید شعرباف، در دیدار با اساتید و نخبگان که با حضور معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار و مدیر بازرسی شهرداری کرمان برگزار شد، هدف از برگزاری جلسات ماهانه با حضور اساتید و نخبگان فعال حوزه شهری را مبتنی بر بررسی عملکرد شهرداری در حوزه‌های مختلف شهری دانست و گفت: بخشی از پیشنهادها، کوتاه‌مدت است و می‌تواند به شهرداری کمک کند و در بازه کم‌تر از یک سال اجرایی شود.

وی، بخش دیگر موضوعات را مبتنی بر نقد و بررسی عملکرد‌های شهرداری دانست و گفت: باید خودمان را به مورد انتقاد قرار گرفتن عادت دهیم و اینکه انتقاد ازسوی نخبگان یا افراد عادی مطرح شود، برای ما فرقی نمی‎کند.

شهردار کرمان افزود: در برگزاری جلسات با نخبگان درگیر تشریفات نیستم؛ زیرا نه‌تن‌ها عملکرد شهرداری مورد نقد و بررسی قرار می‌گیرد؛ بلکه گفتمانی ایجاد می‌شود و حضور این افراد حتی اگر نتیجه‌ای نداشته باشد، در حد گفت‌وشنود، برای ما مغتنم است.

شعرباف، با بیان اینکه موضوع‌های مطرح‌شده ازسوی نخبگان بیشتر در زمینه فرهنگی است، به مدلی در مدیریت شهری مبتنی بر شش سرمایه اشاره کرد.

وی، این مدل را معیاری برای مقایسه و ارزیابی مدیران شهری دانست و ادامه داد: در این مدل مدیریتی، سرمایه‌های شهری مبتنی بر سرمایه‌های فرهنگی، هویتی و نخبگانی هستند که به‌عنوان سرمایه‌های نامشهود تلقی می‎شوند.

شهردار کرمان، سه سرمایه مادی، سرمایه‌های دست‌ساخته مانند پل و پارک و همچنین سرمایه‌های طبیعی و داشته‌های شهر را سرمایه‌های مشهود اعلام کرد و افزود: طبق این مدل، مدیری موفق است که این شش سرمایه را به حداکثر برساند و با نگاه اقتصادی، پیش برود.

شعرباف ادامه داد: در مدل مدیریت شهری مبتنی بر شش سرمایه، هدف سود اقتصادیِ صِرف نیست و منبع سرمایه‌های مشهود و منابع تولیدی، سرمایه‌های نامشهود تلقی می‌شوند.

وی، با بیان اینکه در سرمایه‌های نامشهود، تأکید بر هویت است و هویت ریشه اصلی محسوب می‌شود و در ساختار فرهنگی این مقوله وجود دارد، ادامه داد: در قرن حاضر، به هویت و محوریت انسان، توجه بیشتری می‌شود.

شهردار کرمان، از وجود چهار عنصر اصلی در مبانی فرهنگی و هویتی شهر کرمان خبر داد و گفت: در این خصوص چاره‌ای جز رجوع به این عناصر نداریم؛ چراکه این موارد تشکیل‌دهنده سرمایه‎های نامشهود ما هستند.

شعرباف، ازجمله سرمایه‌های شهری را حوزه گروه‌های مرجع و نخبگانی دانست و گفت: این مورد مبتنی بر نخبگان و خواصی است که تأثیرگذاری عمیقی در جامعه دارند.

وی، مورد دوم را گروه‌های مرجع و گَعده‌های تربیتی دانست و خاطرنشان کرد: در این خصوص باید به داشته‌های موجود در کرمان و اینکه چند گعده تربیتی و گروه مرجع در شهر وجود دارد و این‌ها کجا هستند و شهرداری در این زمینه چه نقشی می‌تواند داشته باشد، توجه کنیم.

شهردار کرمان تأکید کرد: در حوزۀ سرمایه‌های هویتی، کرمان ازجمله شهر‌هایی است که توانسته هویت خویش را حفظ کند؛ زیرا یک پیمایش اجتماعی نشان می‌دهد یک کرمانی، هنوز از هویت، گویش و لهجه خود دفاع می‌کند.

شعرباف افزود: هویت جمعی در کرمان، ریشه‌ای دارد که از فرهنگ پهلوانی، خوش‌خلقی و نجابت سرچشمه می‌گیرد؛ بنابراین، فارغ از نماد‌های دیگر، پُررنگ‌کردن نماد پهلوانی در کرمان، به تقویت هویت جمعی کمک می‌کند.

وی، حوزه فرهنگی را مبتنی بر کتاب و تفریح و ورزش دانست و گفت: در این خصوص شهرداری می‌تواند نقش مؤثری داشته باشد؛ چراکه هر نهاد عمومی و خصوصی در زمینۀ کتاب کار کند، شهرداری پای کار است و با تبلیغات محیطی، حتی از بخش خصوصی نیز حمایت می‌کند.

شهردار کرمان، حوزۀ تفریح و ورزش را نیز مهم دانست.

مقالات دیگر: مهماندار برای پذیرایی

ظروف کرایه ازگل

وی همچنین خاطرنشان کرد: در صورتی که اِلمان‌های داخلی خود را پُررنگ و تقویت کنیم، آسیب‌ها کمتر می‌شود.

شعرباف، با بیان اینکه بخشی از موارد فرهنگی مطرح‌شده در این جلسه، برعهده شهرداری است، افزود: باید به تصویر مشترک فرهنگی برسیم و برای آن تلاش می‎کنیم.

در ادامۀ این جلسه، مدیر بازرسی شهرداری کرمان، با اشاره به دستور شهردار مبنی بر برقراری ارتباط و تعامل بیشتر با دانشگاه و استفاده از تجربیات اساتید و نخبگان در حوزه‌های مختلف، گفت: از اساتید دانشگاه شهید باهنر و آزاد اسلامی و کسانی که در حوزه اقدامات محله‌محورحرفی برای گفتن داشتند، دعوت شده است.

مرتضی هوش‌هویدا، ضمن ابزار امیدورای از اینکه این جلسه، آغازگر تشکیل گروه‌ها و کمیسیون‌های تخصصی شود، افزود: قصد داریم با جمع‌آوری نظرات مختلف، این موارد در برنامه‌های شهری گنجانده شده و موضوعات شهری با نگاه علمی و دقیق‌تر پیگری شود.

عضو هیأت علمی دانشگاه نیز، با بیان اینکه برگزار‌ی جلسات با اساتید طرح خوبی است و استفاده از نظرات کارشناسان در حوزه‎های مختلف، پیش از این نیز وجود داشته است، گفت: طرح‌های شهری، باید شناسنامه داشته باشد تا فواید، میزان هزینه، بودجه و دستگاه‌های مشترک در طرح ذکر شود و کارشناسان متعدد آن را امضا و تأیید کنند.

کازرونی، بر توجه بیشتر به ورودی‌های شهر تأکید کرد و ادامه داد: با وجود مرقد مطهر سردار بزرگ حاج‌قاسم سلیمانی، مهمانان زیادی داریم و باید برای جبران کمبود سرویس‎های بهداشتی در شهر فکری کنیم.

وی همچنین پیشنهاد داد بر روی بیلبورد‌های شهری، از کلمات قصار شهید سلیمانی بیشتر استفاده شود و فرهنگ کتابخوانی نیز مورد توجه قرار گیرد.

دیگر عضو هیأت علمی دانشگاه هم، با اشاره به اهمیت کارکردن در حوزه‌های اجتماعی به‌خصوص خانواده، گفت: اگر در حوزه خانواده به‌درستی عمل کنیم، مشکلات اجتماعی نیز کاهش می‌یابد.

کریم‌زاده، با اشاره به افزایش آمار طلاق در استان به‌خصوص در شهر کرمان، گفت: در حوزۀ فرهنگی، کار خاصی انجام نمی‎شود؛ درحالی‌که آموزش در این زمینه می‎تواند کمک‌کننده باشد.

وی، نه‌تن‌ها ارتباط زوجین، بلکه چگونگی تربیت فرزند را چالش دیگری دانست و ادامه داد: شهرداری با در اختیار داشتن فرهنگسراها، می‌تواند در راستای وظیفه اجتماعی خود، نقش پُررنگی داشته باشد.

یکی دیگر از اعضای هیأت علمی دانشگاه نیز، با بیان اینکه برگزاری جلسات و داشتن نگاه نخبگانی، درنهایت باید خروجی قابل قبولی داشته باشد، بزرگترین مسأله کرمان را ترافیک شهری و شبکه حمل‌ونقل عمومی دانست.

افضلی، با بیان اینکه هرچند کار‌هایی برای نوسازی و توسعه شبکه حمل‌ونقل عمومی انجام شده، اما با شبکه اصلی و آرمانی یک کلان‌شهر، فاصله زیادی داریم، تأکید کرد: اگر به‌جای پراکنده‌کاری، هدفمند کار کنیم، بهتر به نتیجه می‌رسیم.

دیگر عضو هیأت علمی دانشگاه هم، به اهمیت جایگاه والای مردمی‌بودن و مردم‌داری در شهرداری اشاره کرد و گفت: این موضوع در کنار کار‌های عمرانی، اجتماعی و فرهنگی، باید دیده شود.

میرزاده، با بیان اینکه نور مناسب در معابر شهر کرمان وجود ندارد و این موضوع به زیبایی بصری و روحیه مردم لطمه وارد می‌کند، بر ایجاد سازِکار مناسب برای نصب بیلبورد‌های شهری نیز تأکید کرد.

وی، بر اصلاح ورودی‌های شهری، کاشت درختان مثمر و استفاده از ظرفیت فیلم برای جا انداختن گویش و فرهنگ کرمانی نیز تأکید کرد.

عضو دیگرِ هیأت علمی دانشگاه هم، مشکل بزرگ در اجتماع امروز را نبود هویت اجتماعی به‌خصوص در نسل جوان دانست و با بیان اینکه هویت از ملیت عمیق‌تر است، ادامه داد: باید در مسیر هویت‌بخشی بیشتر تلاش کنیم که شهرداری در این زمینه می‌تواند نقش مؤثری داشته باشد.

همت‌پور بیان کرد: اگر هویت ایرانی و اسلامی را برای خودمان تعیین کرده‌ایم، نیاز است با چارچوب مشخص و با پیوندِ در گذشته برای نهادینه کردن آن تلاش کنیم و اجازه ندهیم تا جوانان ما به سمت غرب‌گرایی سوق داده شوند.

وی، بر لزوم وجود برنامه‎ای جامع درخصوص نماد‌های شهری و نوع ساخت‌و‌ساز‌ها که به هویت برمی‌گردد، تأکید و تصریح کرد: متأسفانه نما‌های ایرانی در معماری و نما به فراموشی سپرده شده است.

در ادامۀ این جلسه، شفیعی، عسکری و شیخ‌پور و دیگر اعضای هیأت علمی و جامعه نخبگانی حاضر در جلسه، موضوعاتی ازجمله استفاده از تجربیات اساتید در آموزش‎های فرهنگسراها، توجه به حوزه زنان، استفاده از ظرفیت طلاب در فرهنگسراها، رفع مشکلات محله‌های شهر با رویکرد محله‌محوری و تبدیل پارک‌ها به فرصت‌های اجتماعی را مطرح کردند.

همچنین ارائه طرح مادرانه برای تولد حضرت زهرا (س) در پارک بانوان، کاشت گل‌ها و درختان مثمر و استفاده از ظرفیت پارک‌ها برای کاشت گل‌ها و گیاهان دارویی، ازجمله پیشنهاد‌های مطرح‌شده ازسوی اساتید بود.

منبع: https://www.yjc.news/

اگر دوربین‌ها اجازه ورود به محاکم و زندان‌ها را داشتند وضع ما بهتر بود

 رئیس قوه قضاییه گفت:اگر قانون دارای ابهام بود خود به خود منشا غیرشفاف به وجود می‌آید.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا صبح امروز یکشنبه ۲۰ آذر طی سخنانی در نخستین همایش ملی ارتقاء شفافیت که با حضور سران قوای سه گانه برگزار شد، ضمن تسلیت ایام فاطمیه، ابراز امیدواری کرد که خروجی و نتیجه همایش ملی ارتقاء شفافیت به نفع کشور، مردم و نظام باشد. 
رئیس دستگاه قضا در ادامه، شفافیت را مترادف با زلال بودن، آشکار بودن و ظاهر بودن عنوان کرد و گفت: زمانی که از شفافیت صحبت می‌شود باید به این موضوع توجه کرد که شفافیت چگونه تحقق پیدا می‌کند؛ آثار شفافیت چیست و ظاهر بودن مسائل چه منافع و تاثیراتی برای کشور دارد؟ چنانچه موضوعی افشا شد که نباید افشا می‌شد، چه پیامدها، خسران‌ها و زیان‌هایی برای مردم، کشور خواهد داشت؟ در کدام حوزه‌ها شفافیت اولویت دارد و به کدام بخش‌ها باید بیشتر توجه کرد؟ راهکار‌های عملیاتی شدن شفافیت در همه حوزه‌ها خصوصا حوزه‌های اولویت‌دار کدامند؟

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به مقوله شفافیت در گفتار و کردار مسئولان تصریح کرد: چنانچه ما در گفتار خود صداقت و شفافیت داشته باشیم، آنچه را که لازم است و ضرورت دارد صادقانه و خیرخواهانه با مردم بیان می‌کنیم؛ کاری که توان انجام آن را نداریم وعده نمی‌دهیم و صرفاً کاری که توان انجام آن را داریم به مردم اعلا‌م می‌کنیم و بعد هم تا سرانجام اجرای وعده‌ای که داده‌ایم، موضوع را پیگیری می‌کنیم.

مقالات بیشتر:ظروف کرایه تجریش

رئیس عدلیه افزود: چنانچه ما در گفتار خود صداقت و شفافیت داشته باشیم، اگر احتمال دهیم کاری صحیح است، اما امکان انجام آن وجود ندارد باید به مردم اعلام کنیم که ما این کار را صحیح می‌دانیم و با اتکال به خداوند، همه تلاش خود را برای انجام آن به کار می‌گیریم؛ اگر هم به هر دلیلی در انجام فعلی که می‌خواستیم انجام دهیم موفق نشدیم در آنجا که شفافیت و صداقت باید باشد، با صداقت اعلام کنیم که ما می‌خواستیم این کار را انجام بدهیم و تلاش خود را هم انجام دادیم، اما به دلایلی موفق نشدیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای افزود: یکی از مواردی که باید در میان ما مدیران کشور رواج پیدا کند و فرهنگ‌سازی شود این است که آنچه را که می‌فهمیم و می‌دانیم، صادقانه و با ملاحظات شرعی و قانونی برای مردم بیان کنیم و با آن‌ها در میان بگذاریم و از نظرات مردم کمک بگیریم. اگر هم در تصمیمات خود سهواً دچار اشتباه شدیم، اشتباه خود را به مردم بگوییم.

رئیس عدلیه یکی از مسائل اولویت‌دار در مقوله شفافیت را صداقت و شفافیت در گفتار دانست و بیان داشت: بیان حرف‌های دوپهلو و وعده‌هایی که نمی‌توان به آن‌ها عمل کرد، شفافیت را دچار خدشه می‌کند.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به وجود اصل شفافیت در سیاستگذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها در نظام جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران، چیزی را از مردم پنهان نکرده است؛ ما در برابر زورگویان و سلطه‌طلبان حاضر به باج دادن و سر خم کردن نیستیم و این سیاست را به صورت شفاف و صریح اعلام می‌داریم.

رییس دستگاه قضا با اشاره به اصل شفافیت در تقنین و قانون‌گذاری، تصریح کرد: در قانونگذاری باید نهایت دقت اعمال شود که قانون نوشته و تصویب شده، بدون ابهام و بدون اجمال و عاری از تفسیر‌های متعدد و متکثر باشد تا از این طریق به اصل شفافیت خلل و خدشه وارد نشود؛ وقتی یک قانون تفسیرپذیر شد، مجری قانون ممکن است در مواجهه با دستگاه نظارتی، از تفسیر خود به عنوان ادله اجرا سخن بگوید و دستگاه نظارتی نتواند مجری احیاناً متخلف را مؤاخذه کند.

رئیس عدلیه بیان داشت: کافی نیست که مردم صرفاً از محصول کار مطلع شوند بلکه آن‌ها باید از فرآیند امور نیز اطلاع یابند.

در فرآیند رسیدگی به یک پرونده حقوقی یا قضایی اگر اجازه ندهیم که مردم از فرآیند رسیدگی مطلع شوند و صرفاً به اعلام تبرئه یا محکومیت یک متهم بسنده کنیم، این امر واجد اصل شفافیت نیست.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با بیان اینکه همه موارد لازم نیست محرمانه باشد، گفت: طبق قانون تحقیقات مقدماتی در امور کیفری، محرمانه است؛ حال سؤال این است که آیا باید همه این موارد، محرمانه باشد؟

 

وی افزود: طبق قانون فعلی، تا قبل از قطعیت حکم، نمی‌توان فرآیند رسیدگی به پرونده را به اطلاع مردم رساند، آیا چنین چیزی با شفافیت در تضاد نیست؟ آیا ضرورت دارد در همه موارد، مردم و نخبگان بی‌اطلاع باشند؟

 

رئیس قوه قضاییه بیان داشت: آیا بدون حکمت، قانون اساسی مقرر داشته که اصل بر علنی بودن محاکم است به جز در موارد خاص؟ آیا تاکنون ما این حکمت را رعایت کرده‌ایم؟ آیا با وضع قوانینی، همین مورد مقرر در قانون اساسی را محدود نکرده‌ایم؟

رئیس دستگاه قضا گفت: آیا فرآیندی که در راستای انتخابات انجام می‌گیرد، در کمال شفافیت است؟ آیا باید به همین ترتیب باشد؟ از لحاظ قانونی، چنانچه داوطلبی بخواهد دلایل ردصلاحیتش را بداند و این دلایل به اطلاع مردم نیز برسد، این موضوع محل اشکال است؛ اما آیا این امر قابل تجدیدنظر نیست؟

رئیس عدلیه اظهار کرد: آیا ضرورت دارد همه مسائلی را که با قانون محدود کرده‌ایم، محدود باقی بماند و اجازه ندهیم مردم از  آن‌ها بهره‌مند شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای تاکید کرد: این حق مردم است که آنچه مربوط به امور خودشان است را بدانند و از حقوق خود مطلع باشند و بدانند که چگونه باید حقوق خود را در مراکز و دستگاه‌های مختلف استیفا کنند. باید در تمامی فرآیند‌هایی که مرتبط با حقوق مردم است، شفافیت ایجاد شود تا از این طریق اعتماد و امید مردم افزایش یابد. 
رئیس قوه قضاییه گفت: اگر مردم و مراجعان به دستگاه قضایی از چگونگی و روش‌های استیفای حقوق خود در مراجع قضایی مطلع نباشند، ممکن است از حق خود چشم‌پوشی کنند یا به دلالی متوسل شوند یا مبلغ بیشتری را به یک وکیل یا کارشناس پرداخت کنند؛ لذا ما در دستگاه قضایی درصدد آن هستیم تا مردم را از راهکار‌های احقاق تمام و کمال حق خود مطلع سازیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: چرا باید همه گزارش‌های دستگاه‌های نظارتی محرمانه باشد؟ چرا سازمان بازرسی باید همه گزارش‌های خود را با مُهر محرمانه ارسال کند؟ البته در برخی موارد گزارش‌های ارسالی حتماً باید محرمانه باشد؛ اما حقیقتاً در بسیاری از موارد نیز نیازی به قید محرمانه نیست.

رئیس عدلیه افزود: اگر همه مردم در جریان گزارشات و فرآیند‌های امور بازرسی و نظارتی قرار گیرند، چه بسا آن حمایت اجتماعی لازم برای پیشبرد امور نظارتی محقق شود و آن دستگاه مورد نظارت و بازرسی قرار گرفته نیز بیش از پیش خود را به رعایت و لحاظ همه جوانب قانونی مقید بداند.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به بازدید‌های خود از انبار‌های سازمان اموال تملیکی و گمرکات و بنادر اظهار داشت: در بازدید‌هایی که ما از انبار‌های اموال تملیکی و بنادر و گمرکات ترتیب دادیم، پوشش رسانه‌ای و دوربین هم همراه بود و مردم به‌صورت عیان و آشکار، معضلات و نواقص را مشاهده کردند و همه مشکلات این حوزه در معرض دید مردم قرار گرفت و به همین واسطه، امور پیش رفت و بسیاری از مشکلات مرتفع شد و این امر شاید چند برابر گزارش بازرسی، مؤثر بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ی ادامه داد: در موضوع مقابله با تجاوز‌ها و تعدی‌ها به منابع و اراضی طبیعی و حریم رودخانه‌ها و سواحل نیز، امر فوق‌الذکر صادق است.

رئیس عدلیه در پایان خاطرنشان کرد: ما بعضاً خودمان با برخی ضوابط و مقررات، کار خود و مردم را مشکل می‌کنیم؛ چنانچه دوربین‌ها در محاکم و دادسرا‌ها و زندان‌های ما اجازه ورود داشته باشند، مطمئناً وضع ما بهتر خواهد بود.

مقالات دیگر:دفتروکالت غرب تهران

ضرورت کاهش تشریفات و فرآیند اداری در اجرای پروژه‌های جاری بندرها

 مدیرکل بندر امیرآباد بیان کرد؛

ضرورت کاهش تشریفات و فرآیند اداری در اجرای پروژه‌های جاری بندرها
عباسعلی کوشکی
مدیرکل بنادرودریانوردی امیرآباد بابیان‌اینکه سرعت در اجرای برخی از پروژه‌های جاری در بندرها همچون لایروبی از اهمیت بالایی برخوردار است، بر ضرورت کاهش تشریفات و بروکراسی اداری در اجرای این‌قبیل پروژه در بندرها تأکید کرد. محمدتقی انزان‌پور در جلسه‌ای که با حضور معاون امور دریایی و مدیران کل ستادی این معاونت در بندر امیرآباد برگزار شد، به جایگاه مهم و سهم ۵۸‌درصدی عملیات تخلیه و بارگیری کالای این بندر در بندرهای شمالی کشور اشاره و لایروبی بندر امیرآباد را باتوجه‌به رژیم رسوب‌گذاری شرقی به غربی و کاهش لحظه‌ای تراز آب دریای خزر ضروری عنوان کرد. 
مقالات دیگر: ظروف کرایه فرمانیه
وی بر ضرورت ایجاد یک پژوهشکده دریایی به‌عنوان پایگاه ارتباط صنعت و دانشگاه با سازمان بنادرودریانوردی جهت مطالعه علمی پروژه‌ها تأکید و خاطرنشان کرد: سیستم قابل‌حمل در عملیات راهنمایی دریایی (PPU) برای نخستین‌بار در سطح بندرها کشور بااستفاده‌از توان کارشناسان داخلی در بندر امیرآباد راه‌اندازی شد. وی بابیان‌اینکه در سال جاری سانحه جدی دریایی در منطقه استحفاظی بندر امیرآباد رخ نداده است، بر تطویل موج‌شکن و تعریض دهانه کانال ورودی بندر امیرآباد طبق مطالعات طرح جامع تأکید کرد. ایجاد ساختمان مرجع دریایی در بندر امیرآباد، تقویت سطح دانش کارشناسان دریایی ازطریق اعزام به دوره‌های تخصصی معتبر و برگزاری کارگاه سوانح دریایی از مواردی بود که توسط انزان‌پور مطرح شد.

فروش طرح ترافیک متوقف شد؟

 روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، از عدم فروش طرح ترافیک در روزهای شنبه و یکشنبه خبر داد.

به گزارش سلام نو به نقل از برنا، معاونت حمل ونقل شهرداری تهران اعلام کرد که در روزهای شنبه و یکشنبه(۱۹ و ۲۰ آذر) طرح ترافیک فروخته نمی شود.

روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با صدور اطلاعیه‌ای از ممنوعیت فروش طرح ترافیک در روزهای شنبه و یکشنبه، نوزدهم و بیستم آذر خبر داد و اعلام کرد: امروز و فردا طرح ترافیک فروخته نمی‌شود.

مقالات بیشتر:ظروف کرایه قیطریه

بر اساس این اطلاعیه، با توجه به وقوع پدیده وارونگی دما و تشدید آلودگی هوای پایتخت، مجموعه تصمیماتی از سوی کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران، اتخاذ شده که از جمله این تصمیمات، عدم عرضه طرح ترافیک برای روزهای شنبه و یکشنبه است.

روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از عموم شهروندان درخواست کرده است که امروز و فردا تا جای ممکن، حضور و تردد در سطح شهر را به حداقل میزان ممکن کاهش داده و در صورت ضرورت به خروج از منزل از وسایل حمل و نقل عمومی به ویژه مترو استفاده کنند.

مقالات دیگر:بهترین متخصص ایمپلنت در تهران

براي افتتاح پروژه منتظر تشريفات نمي مانيم

 براي افتتاح پروژه منتظر تشريفات نمي مانيم

با توجه به شرايط کنوني کشور، مشاهده پيشرفت در حوزه هاي مختلف کوچکترين حق مردم است و مسئولين با تمام توان بايد در راستاي تحقق مطالبات بر زمين مانده و اميد بخشيدن به مردم تلاش کنند.
به گزارش روابط عمومی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران؛ یکی از مهم ترین رویکردهای دولت سیزدهم گره نزدن دستاوردها بر بهانه ها و مناسبات تقویمی است. پیش از این رئیس جمهور نیز بارها در سخنرانی های خود بر افتتاح سریع پروژه ها و در اختیار مردم قرار گرفتن آن ها تاکید کرده است.

شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، به منظور تحقق اهداف دولت مردمی مبنی بر افزایش هرچه بیشتر بهره وری و ارائه خدمات به مردم، از تعریف پروژه های کم اهمیت صرف نظر کرده و سیاست خود را بر اتمام طرح های نیمه تمام و مطالبات بر زمین مانده معطوف کرده است. برای مثال پروژه باند 29 چپ فرودگاه مهرآباد یک الگوی تمام عیار برای انجام کار جهادی، تخصصی، پر خطر و شبانه روزی بود که توسط دولت سیزدهم و مدیریت شرکت فرودگاه ها به نفع مردم به سرانجام رسید.

پروژه بهسازی باند 29 چپ فرودگاه مهرآباد نه تنها پایان کار شرکت فرودگاه ها نبود بلکه می توان آن را نقطه عطف طرح های عمرانی این شرکت مادر تخصصی دانست؛ به گفته حمیدرضا سیدی معاون وزیر، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران در فرودگاه های کشور باید خدمتی متناسب با شان مردم و نظام جمهوری اسلامی ارائه شود.

مقالات دیگر: ظروف کرایه جردن

برگزاری مراسم ترحیم در منزل

در راستای اجرای سریع و با کیفیت دیگر طرح های نیمه کاره فرودگاهی می توان به اتمام پروژه توسعه ترمینال فرودگاه بیرجند اشاره کرد که پیش از این قرار بود در دهه مبارک فجر به بهره برداری برسد اما چند ماه زودتر در اختیار مردم قرار گرفت.

عظیم طهماسبی مدیرکل فرودگاه های استان خراسان جنوبی درخصوص پروژه توسعه و بهسازی ترمینال فرودگاه بیرجند گفت: این طرح از ابتدای سال 98 آغاز شد و فاز نخست آن شامل پروژه توسعه ترمينال با حمایت شرکت فرودگاه ها در آبان ماه سال جاري به اتمام رسيد و پس از نصب تجهيزات ترمينالي مورد استفاده قرار گرفت.

وی با بیان اینکه 60 درصد پروژه در دولت سیزدهم انجام شد، گفت: پروژه توسعه ترمینال با اعتبار 52 میلیارد تومان به اتمام رسید.

مدیرکل فرودگاه های استان خراسان جنوبی ضمن اشاره به ظرفیت ترمینال جدید گفت: این ترمینال برای اعزام و پذیرش حدود 700 هزار مسافر در سال در نظر گرفته شده و نسبت به قبل با توسعه 300 درصدی همراه است.

طهماسبی با اشاره به توسعه چهار هزار و 200 مترمربعی ترمینال فرودگاه بیرجند گفت: پروژه توسعه به اتمام رسیده و طرح بهسازی در مرحله تهیه اسناد مناقصه قرار دارد.

بدون شک با تلاش مدیران شرکت فرودگاه ها، داشتن روحیه جهادی و البته حمایت قوای سه گانه در آینده نزدیک می توان در حوزه فرودگاهی پیشرفت و توسعه محسوسی را شاهد بود.

طلاق فوتبالیست مشهور از همسرش بعد از گذشت سه هفته از مراسم عروسی

 طلاق فوتبالیست مشهور از همسرش بعد از گذشت سه هفته از مراسم عروسی

آدریانو، ستاره سابق تیم ملی برزیل، در حالی که تنها سه هفته قبل ازدواج کرده بود از همسرش جدا شد.

طلاق فوتبالیست مشهور از همسرش بعد از گذشت سه هفته از مراسم عروسی 
به گزارش سلام نو، آدریانو یکی از بازیکنان درخشان برزیل در سال‌های نه چندان دور است که به خاطر تاثیرگذاری و اهمیتش در زمین مورد توجه بسیاری از باشگاه‌های بزرگ دنیا بود.

مقالات دیگر: ظروف کرایه ونک
این بازیکن سابق اینتر و پارما در سال ۲۰۰۵ به عنوان بهترین مهاجم دنیا شناخته شد اما حتی در زمان اوج فوتبالش نیز بارها و بارها با رسوایی‌های بسیاری بیرون از زمین روبرو شد. بسیاری حتی معتقد هستند که خداحافظی او از فوتبال در سال ۲۰۱۶ نیز به همین دلیل بود.
آدریانو ماه گذشته پس از نامزدی طولانی مدت با میکائلا مسکیتا ازدواج کرد اما این ازدواج زیاد دوام نیاورد و او فقط در فاصله ۲۴ روز پس از ازدواج از همسرش جدا شد.
دلیل این طلاق بسیار عجیب بود. همسرش معتقد است که او به جای این که به فکر خوشحالی خانواده و لذت بردن از روزهای اول ازدواج باشد، مدام در حال تماشای فوتبال و بازی‌های تیم ملی برزیل است.

این ستاره سابق برزیل برای تماشای بازی این تیم برابر سوئیس به ویلا کروزیرو در حومه ریو دو ژانیرو رفت تا این بازی را با دوستانش تماشا کند و دو روز بعد به خانه برگشت اما دیگر خیلی دیر شده بود.
همسر او به شدت از این موضوع عصبانی بود و آنها پس از دعوای شدیدی دیگر یکدیگر را در شبکه‌های اجتماعی دنبال نکردند و همچنین مسکیتا تمامی عکس‌های که در کنار او منتشر کرده بود را پاک کرد و در نهایت آنها پس از تنها ۲۴ روز از یکدیگر جدا شدند.

مقالات دیگر: قالیشویی تهرانپارس

«جام‌جم» میزان کارایی و شرایط اثربخش بودن مشاوره‌های پیش از طلاق را بررسی می‌کند

 «جام‌جم» میزان کارایی و شرایط اثربخش بودن مشاوره‌های پیش از طلاق را بررسی می‌کند

جدایی مشاوره از تشریفات
تغییر سبک زندگی به خیلی از داشته‌های ما رحم نکرده مثلا به کانون خانواده ها. جمع خانواده ایرانی که زمانی حکم حلقه‌های زنجیر را داشت، چند سالی است که با اندک تکانه‌ها و تلنگرها به لرزه می‌افتد و اوضاع که کمی بیخ پیدا می‌کند، چاره کار در طلاق جسته می‌شود.
پای طلاق‌ های توافقی اینچنین به زندگی ما ایرانی‌ها باز شد، چون راهی بود برای زودتر خلاص شدن از شر زندگی‌های مشترک؛ زندگی‌هایی که روان‌شناسان باور دارند به این علت از هم می‌پاشند چون با ازدواج‌های تغییر شکل یافته شروع شده‌اند، ازدواج‌هایی که بزرگ‌ترها در آن نقش چندانی ندارند و طبعا هنگام جدایی نیز سهمی به آنها نمی‌رسد.

مقالات دیگر: ظروف کرایه الهیه

در دهه‌های قبل، جدایی توافقی فقط زحمتش حضور در دفترخانه و امضای اسناد بود ولی چندسالی است برای کشیدن ترمز این طلاق‌ها مرحله‌ای به نام مشاوره اجباری قبل از طلاق برای زوج‌ها طراحی شده تا با زمانی که به این طریق خریده می‌شود و پنجره‌هایی که روی زوج‌ها باز می‌گردد تعداد خانواده‌هایی که با بدترین نوع توافق از هم می‌پاشند، کمتر شود. 

حرف و حدیث در مورد کیفیت این مشاوره‌ها و میزان اثربخشی شان در بازگشت زوج‌ها به زندگی مشترک و ترمیم زخم‌های عاطفی اما همچنان زیاد است به‌طوری که عده‌ای اغلب جلسات مشاوره را تشریفاتی و برخی آن را سودمند توصیف می‌کنند.

ساز ناکوک سبک زندگی

طلاق توافقی یعنی خلاص شدن هرچه سریع‌تر از زندگی مشترک، حتی به بهای از دست دادن برخی حقوق و حتی به قیمت بخشیدن مهریه که این همه خانواده‌ها برای سنگین‌تر کردنش تلاش می‌کنند اما چرا زوج‌ها به جایی می‌رسند که دل از زندگی متاهلی می‌برند و دیگر نمی‌خواهند بودن زیر یک سقف را تحمل کنند؟ یک روی سکه پاسخ این سؤال را دکتر فاضل الیاسی، جامعه شناس نشان‌‌مان می‌دهد. این استاد دانشگاه که معتقد است«جامعه ایرانی به تعریف تازه‌ای از زندگی رسیده و جوان‌ها که معتقد شده‌اند زندگی تکرار نشدنی است و باید از آن لذت ببرند و اگر تشکیل خانواده به نیازهای‌شان پاسخ ندهد تصمیم به جدایی می‌گیرند».ولی بازهم یک سوال؛ چرا دوام زندگی‌ها تا این حد کم شده وغالب زوج‌ها طلاق سریع (توافقی) را به طلاق زمانبر(غیرتوافقی) ترجیح می‌دهند و به دنبال آزاد شدن هرچه سریع‌تر از قید و بندها هستند؟ 

از یک سو به باور الیاسی« ترغیب‌های زودهنگام و اشتباه برای ازدواج وعجله برای وصلت‌های بدون شناخت» در این ماجرا دخیل است و از سوی دیگر طبق اطلاعات جمع آوری شده توسط سازمان بهزیستی و به اذعان زوج‌هایی که فرم‌های نظرسنجی را پر کرده‌اند همه چیز زیر سر« مسئولیت‌پذیرنبودن طرفین، کمبود مهارت‌های زندگی مشترک و تغییر مناسبات زناشویی است» که البته مشکلات مالی و اعتیاد را هم نباید از نظر دور داشت. نتیجه این که به گفته دکتر زهره احمدی، روان‌شناس« چون حل این قبیل مسائل زمانبر است، زوج‌ها تصمیم به جدایی در سریع‌ترین زمان ممکن می‌گیرند بدون این که فرصت بیشتری برای فکر کردن به یکدیگر بدهند و بی آن که به تبعات طلاق که بچه‌ها و زنان را بیشتر از مردان می‌آزارد، فکر کنند».

مقالات دیگر: برگزاری مراسم ختم

به کدام مشاوره‌ها امیدوار باشیم؟

نگفته پیداست که در طلاق یک جنگ در حال وقوع است، جنگی که در آن همسران قدیم به دشمنان جدید تبدیل شده‌اند و از هر جناح به یکدیگر می‌تازند. اجباری شدن مشاوره‌های قبل از طلاق نیز برای سرد کردن آتش این جنگ تدارک دیده شده که برخی کارشناسان می‌گویند اثربخش است و عده‌ای خلاف این را می‌گویند. یک سال قبل معاون مشاوره و امور روان‌شناختی سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد که سامانه«تصمیم» که از سال ۹۲ ذیل ماده ۱۶ قانون حمایت از خانواده شکل گرفت تا سال ۱۴۰۰ باعث مختومه شدن ۴۹۰۰ پرونده طلاق توافقی و به سازش رسیدن زوج‌ها شد که «آمار خوبی است» اما اکنون همان شخص، بهزاد وحیدنیا می‌گوید: «میزان اثربخشی جلسات مشاوره در طلاق توافقی بسیار پایین است».

 به گفته، او علت این است که «مشاوره در زمان طلاق دیرهنگام است و تحقیقات هم نشان داده که مشاوره قبل از ازدواج مطلوب‌تر از مشاوره پیش از طلاق است».البته اعظم نژادی، مدرس دانشگاه به نقش مشاوران در اثربخشی جلسات مشاوره تاکید دارد و می‌گوید: «مشاور باید لایه‌های پنهان زندگی را به مراجعه کننده نشان دهد، چراکه اکثر مراجعان در مهارت‌های ابتدایی زندگی مشکل دارند». پس معلوم است که در مؤثر بودن جلسات مشاوره، توانایی شخص مشاور و فرمالیته ندانستن این جلسات تعیین کننده است. درمورد یک مشاوره استاندارد قبل از طلاق نیز دقیقا نقش مشاوران خانواده و زوج درمانگرها به‌‌خوبی احساس می‌شود کسانی که می‌توانند چینی شکسته زندگی‌ها را بند بزنند یا این که زیر ظرف شکسته بکوبند و آن را متلاشی کنند. در یک مشاوره طلاق اصولی، زوج‌ها نحوه حل و فصل مناقشات را از راه‌های سالم و مؤثر یاد می‌گیرند و مهارت‌های ارتباطی را می‌آموزند. همچنین نحوه پردازش و حل مسائل حل نشده را یاد می‌گیرند و تعلیم می‌بینند که چگونه نیازهای شریک زندگی‌شان را بهتر درک کنند. در واقع یک مشاور طلاق کارکشته که هدفش پیوند دوباره قلب‌هاست با ایجاد یک محیط امن به زوج‌ها یاد می‌دهد چگونه میان نیازها و خواسته خود و شریک زندگی‌‌‌‌‌‌شان ارتباط برقرار کنند تا هیچ‌کدام حس بازنده بودن نداشته باشند و برای طلاق توافقی پیشقدم نشوند. 

زن مشهدی پرده از زندگی شوم خود برداشت.

 زندگی شوم زن مشهدی؛ عروسی که در کمتر از 3 روز مطلقه شد!

زن مشهدی پرده از زندگی شوم خود برداشت.
با آن که سه روز بیشتر از آغاز زندگی مشترکم نمی گذرد اما فقط به دلیل تاخیر در بازگرداندن ظروف امانتی آشپزخانه، درگیری شدید خانوادگی رخ داد و اکنون من و همسرم راهی دادگاه و پاسگاه شده ایم و ...

مقالات دیگر: ظروف کرایه سوهانک

این ها بخشی از اظهارات زن جوانی است که در پی درگیری و نزاع خانوادگی وارد کلانتری طبرسی شمالی شده بود. او در حالی که بیان می کرد زندگی مشترک من فقط سه روز طول کشید، به مشاور و مددکار اجتماعی کلانتری گفت: سه سال قبل و در حالی که مدت زیادی از مرگ پدرم نمی گذشت «جلال» به خواستگاری ام آمد. هنگامی که با هم به گفت و گو نشستیم در همان جلسه اول خواستگاری به او گفتم بیماری روماتیسم دارم و دارو استفاده می کنم. حتی در چند جلسه بعدی آشنایی نیز این موضوع را تکرار کردم. جلال که مدعی بود با این صداقت در گفتار و رفتار علاقه اش به من صد چندان شده است، مرا دلداری داد و گفت: همه مخارج بیماری ات را می پردازم و تو را نزد بهترین پزشکان متخصص می برم!

جلال کارگاه تولیدی لباس داشت و چند کارگر برایش کار می کردند. من هم وقتی علاقه او را دیدم، به خواستگاری اش پاسخ مثبت دادم و به عقد یکدیگر در آمدیم اما هنوز مدت زیادی از برگزاری مراسم عقدکنان سپری نشده بود که شیوع بیماری کرونا شغل او را نیز تحت تاثیر قرار داد. جلال مجبور شد کارگاهش را تعطیل کند و در فروشگاه مواد غذایی برادرش مشغول کار شود. بعد از این ماجرا نامزدم منزلی را در نزدیکی خانه پدرش اجاره کرد و قرار شد بعد از مهار بیماری کرونا در کشور، مراسم عروسی مان را برگزار کنیم اما زمانی که فهمیدیم این بیماری به این زودی ها از بین نمی رود، به ناچار تصمیم گرفتیم مراسم کوچکی را برگزار و زندگی مشترکمان را آغاز کنیم. شوهر عمه من آشپزخانه داشت و دخترخاله همسرم نیز سالن آرایش و زیبایی راه اندازی کرده بود.

مقالات دیگر: قالیشویی نائین

به همین دلیل با آن ها صحبت کردیم تا مقدمات جشن عروسی را فراهم کنیم. آن روز همه سنگ تمام گذاشتند و مراسم جشن و پذیرایی به خوبی برگزار شد. دو روز بعد شوهر عمه ام برای بازگرداندن ظروف آشپزخانه به جلال زنگ زده بود اما همسرم متوجه تماس نشده و پاسخ تلفنش را نداده بود، به همین دلیل شوهر عمه ام به شماره تلفن دیگری که از پدرشوهرم داشت زنگ زده بود اما خواهر 15ساله شوهرم تماس او را پاسخ داده و به طرز بی ادبانه و توهین آمیزی با شوهر عمه ام برخورد کرده بود. آن روز وقتی من از خانه مادرم بازگشتم، جلال سر و صدا به راه انداخت که چرا شوهر عمه ات با خواهرم برخورد زشت و ناشایستی داشته است؟ او همچنین مدعی شد که چرا برادرانم در جشن عروسی شاباش کمتری داده اند و با همین بهانه جملات رکیکی به کار برد و با توهین و تحقیر مرا کتک زد. من هم که تجربه چنین شرایطی را نداشتم بلافاصله با برادرانم تماس گرفتم و از آن ها خواستم به منزلم بیایند تا با شوهرم صحبت کنند. از سوی دیگر هم به شوهر عمه ام زنگ زدم و از او گلایه کردم. در همین حال جلال هم ماجرا را به خانوده اش اطلاع داد. خلاصه طولی نکشید که افرادی خشمگین از هر دو طرف وارد منزلمان شدند. درون کوچه جلال و برادرانم با هم روبه رو شدند و با چوب و چماق به یکدیگر حمله کردند. در این هنگام دیگر افراد نیز با توهین و فحاشی وارد نزاع شدند و این ماجرا به حدی شدت گرفت که در نهایت کار به کلانتری کشید. اکنون در حالی زندگی من و جلال در آستانه فروپاشی قرار گرفته است و راهی دادگاه و پاسگاه شده ایم که سه روز بیشتر از جشن عروسی مان نمی گذرد و ...

منبع: اصلاحات نیوز

عامل تیراندازی مراسم عروسی در آق قلا دستگیر شد

 فرمانده انتظامی آق قلا:

عامل تیراندازی مراسم عروسی در آق قلا دستگیر شد

گرگان- فرمانده انتظامی آق قلا از دستگیری عامل تیراندازی منجر به مجروحیت پنج نفر از شرکت کنندگان یک مراسم عروسی در یکی از روستاهای شهرستان خبرداد.

مقالات دیگر: ظروف کرایه لواسان

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ اکبر سجادی عصر پنج شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: شامگاه گذشته (چهارشنبه) و در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی مبنی بر تیراندازی منجر به مجروحیت تعدادی جوان در حاشیه یکی از روستاهای بخش انبارالوم بلافاصله ماموران انتظامی به محل اعزام شدند.

مقالات دیگر: خریدار قالی

 

 

فرمانده انتظامی آق قلا افزود: در بررسی های انجام شده مشخص شد بعد از مراسم عروسی تعدادی جوان در حاشیه روستا به دلیل اختلافات قبلی با هم درگیر که متاسفانه با تیراندازی یکی از طرفین درگیری پنج نفر مجروح شدند.

 

وی با اشاره به دستگیری عامل تیراندازی و کشف یک قبضه سلاح در این عملیات بیان کرد: مجروحان این حادثه به صورت سرپایی مداوا و حال آنها هم مساعد اعلام شده است.

اولویت مشاغل روستایی استان کرمان احصا شد

 اولویت مشاغل روستایی استان کرمان احصا شد

حسنی با بیان اینکه ۳۰ رسته فعالیت در کشور احصاء شده و در استان کرمان نخستین فراوانی مربوط به دام سبک و سنگین و سپس فرش است؛ گفت: همه دستگاه ها تکلیف دارند در زمینه دانش بنیان ها کمک کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ محمدصادق حسنی، سه شنبه(۸ آذر) در رویداد هم اندیشی انتقال فناوری به روستاها(روستای نوفن) با اشاره به سی امین سال فعالیت صندوق کارآفرینی امید گفت: فارغ از نام و رویکرد دولت ها در حوزه اشتغال، کلیدواژه ما در این سه دهه حمایت از کسب و کارهای خرد بوده و تلاش شده به SME ها کمک کند.

روانشناس کودک و نوجوان مرزداران


مدیر توسعه زیست بوم کسب و کار صندوق کارآفرینی امید کشور با بیان اینکه کرمان به عنوان دومین استان، طرح روستای نوفن را اجرا می کند؛ افزود: در مجموع تلاش های صندوق در همه استان ها صندوق توسعه روستائی و عشایری در چهار سال سه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در کشور پرداخت کرده که ۴۴ درصد تسهیلات به بخش کشاورزی اختصاص یافت و در کرمان بالای ۸۰ درصد یعنی دو برابر کشوری است.

قالیشویی دیباجی

وی با افزودن این مطلب که 30 رسته فعالیت در کشور احصاء شده و در استان کرمان نخستین فراوانی مربوط به دام سبک و سنگین و سپس فرش است؛ اظهار کرد: کشت نهال و بذر، محصولات گلخانه ای، بوم گردی، گردشگری، صنایع دستی، طیور، زنبور عسل، پوشاک، صنایع تبدیلی، بازاریابی و محصولات کشاورزی اولویت های مشاغل استان کرمان در روستاها است.

 

حسنی خاطرنشان کرد: منابع مالی محدود است و از سوی دیگر امکان ارزش افزوده برای واحد کسب و کار وجود دارد و امسال همه دستگاه ها تکلیف دارند در زمینه دانش بنیان ها کمک کنند و در رویداد امروز باید نقش کاربردی برای سازمان ها تعیین شود و امیدواریم ما در صندوق به عنوان حلقه میانی و تسهیل کننده بتوانیم نقش ایفا کنیم.

 

مدیر توسعه کسب و کار صندوق کارآفرینی امید کشور در پایان امنیت غذایی به دلیل شرایط کشور و لزوم گسترش دیمزارها را مورد تأکید قرار داد و افزود: 200 میلیارد تومان برای تولید بذر تسهیلات دادیم.

 

گفتنی است؛ این رویداد، فرصت هم‌اندیشی با حضور شرکت­ های دانش‌بنیان و دستگاه ­های اجرایی مرتبط در حوزه فناوری را جهت یافتن راهکارهای انتقال فناوری به روستاها به ویژه در بخش کشاورزی، فراهم می کند.

صفحه قبل 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 صفحه بعد