x تبلیغات
onlinetabliq

دولت سیزدهم و حمایت از نوهمسران دهه شصتی در مناطق محروم

 

حمایت‌های چهارگانه ناظر بر ازدواج، اشتغال، جهیزیه و بیمه اجتماعی زوجین دهه شصتی از اتفاقات خوب و اثر گذار دولت سیزدهم برای دهه شصتی ها محسوب می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری 598، دهه شصتی ها همان گروه ۱۷میلیون نفری هستند که اغلب با شرایط سخت زندگی دست و پنجه نرم کرده اند، طبق آمار ارائه شده از مراجع ذیصلاح، از جمعیت متولدین دهه ۶۰ حدود ۱.۲ میلیون نفر از دختران و ۱.۸میلیون نفر از پسران هنوز مجرد هستند که ۲۱ درصد از جمعیت کشور را به خود اختصاص می دهند و در هرم جمعیتی کشور، پنجره جمعیتی به حساب می آیند.

فرزندآوری این گروه تا حد قابل توجهی مشکلات جمعیتی کشور را کاهش می دهد، از طرفی در صورت عدم حمایت هدفمند از ازدواج این گروه، پدیده تجرد قطعی و آسیب های آن به شکل گسترده دامنگیر مسائل کشور خواهد شد.

مقالات بیشتر: آتلیه عروس در پاسداران

جوان همسری و مدارای اجتماعی با پسران مجرد؛ دو عامل موثر بر تجرد قطعی

تردیدی نیست مباحث فرهنگی و اجتماعی عوامل اصلی شکل گیرید تجرد قطعی جوانان است؛ خدیجه زارعی پژوهشگر حوزه تعلیم و تربیت سال گذشته در نشستی که به واکاوی این پدیده در ریاست جمهوری برگزار شده بود، گفته بود: شاخص تجرد قطعی برای دختران سن ۴۵ سالگی و برای پسران سن ۵۰ سالگی است.

وی عدم آمادگی پسران برای ازدواج را یکی از عوامل اثرگذار در این موضوع دانسته و گفته بود: بسیاری تحصیلات، رشد و شکوفایی دختران را عامل تجرد می دانند در صورتی که فرصت برای جامعه بود اما به رسمیت نشناختن رشد و شکوفایی و استعداد هویت جدید زنان در نظام سنتی خانواده و اینکه نتوانستیم برای این سیاست گذاری و استفاده کنیم، سبب تجرد دختران شد.

در چنین شرایطی دولت سیزدهم و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با هدف تشویق دختران و پسران بازمانده از ازدواج دهه ۶۰ به تشکیل خانواده و ازدواج، پیشگیری از ورود به سن تجرد قطعی و افزایش نرخ فرزندآوری و با توجه به مستندات قانونی موجود، اقدام به اجرای طرح ارائه تسهیلات تشویقی علاوه بر وام ازدواج به زوجینی کرد که هر ۲ متولد دهه ۶۰ و ساکن مناطق محروم هستند.

 

گروه هدف در این طرح حمایتی؛ جوانان متولد دهه ۶۰ ساکن در مناطق روستایی و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت هستند؛ در سال ۱۴۰۰ در مرحله نخست طرح مذکور با هدف محرومیت زدایی و کمک به اقشار آسیب پذیر با تخصیص اعتبار۵۰ میلیارد تومانی، تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی در اختیار زوجینی قرار گرفت که هر دو متولد دهه ۶۰ و ساکن روستاهای کشور بودند و در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ اقدام به ازدواج و تشکیل خانواده کردند.

دولت سیزدهم و حمایت از نوهمسران دهه شصتی در مناطق محروم

دهه شصتی ها همان گروه ۱۷میلیون نفری هستند که اغلب با شرایط سخت زندگی دست و پنجه نرم کرده اند، طبق آمار ارائه شده از مراجع ذیصلاح، از جمعیت متولدین دهه ۶۰ حدود ۱.۲ میلیون نفر از دختران و ۱.۸میلیون نفر از پسران هنوز مجرد هستند که ۲۱ درصد از جمعیت کشور را به خود اختصاص می دهند و در هرم جمعیتی کشور، پنجره جمعیتی به حساب می آیند.در این خصوص معصومه فلاحیان در گفت‌وگو با خبرنگار جامعه ایرنا اظهار داشت: معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده با هدف تشویق و ترغیب دختران و پسران بازمانده از ازدواج متولد دهه ۶۰ به تشکیل خانواده، اقدام به طرح ریزی و اجرای برنامه تسهیل ازدواج جوانان متولد دهه ٦٠ در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت نموده است.

وی افزود: در این طرح متولدین دهه ۶۰ ساکن در مناطق روستایی و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت در صورت ازدواج و احراز شرایط از تسهیلات ازدواج، خرید اقساطی جهیزیه و اشتغال برخوردار می‌شوند.

فلاحیان یادآور شد: سقف ۱۰۰ میلیون تومانی تسهیلات ازدواج، ‌خرید اقساطی جهیزیه به مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان و وام اشتغال ۲۰۰ میلیون تومان و مضاف بر تسهیلات مصوب بانک مرکزی بابت ازدواج و فرزند آوری از جمله این تسهیلات است.

وی، دارا بودن تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران، عشایر یا ساکن روستا و یا شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت بودن، زوجین (هر دو زن و مرد مجرد) متولد دهه ۶۰ (متولدین ۱۳۶۰/۰۱/۰۱ تا ۱۳۶۹/۱۲/۲۹) باشند و تاریخ عقد زوجین از ۱۴۰۲/۰۳/۳۰ تا ۱۴۰۲/۱۲/۲۹ باشد را از شرایط عمومی متقاضیان دریافت تسهیلات اعلام کرد. اینجا بخوانید.

تبادل تفاهم نامه همکاری با معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم برای تخصیص اعتبارات سرفصل کارگشایی قانون بودجه ۱۴۰۰، ایجاد سامانه ثبت نام متقاضیان در پورتال معاونت و ثبت نام متقاضیان، معرفی واجدین شرایط دریافت تسهیلات به بانک جهت دریافت تسهیلات انجام شده است.

در این مسیر حمایت‌های چهارگانه ناظر بر ازدواج، اشتغال، جهیزیه و بیمه اجتماعی زوجین در نظر گرفته شده و مرحله بعدی نیز، تسهیلات تشویقی در اختیار زوجینی قرار گرفت که هر دو متولد دهه ۶۰ و ساکن روستاهای کشور و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت هستند و از تاریخ ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ (مصادف با روز ازدواج درج شده در تقویم) تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ اقدام به ازدواج و تشکیل خانواده کردند.

در مرحله دوم، طرح های حمایتی گسترش پیدا کرده و علاوه بر تسهیلات تشویقی ازدواج، به زوجین تسهیلات خرید اقساطی جهیزیه و اشتغال نیز اعطا خواهد شد. همچنین زوجین روستایی که تا به حال بیمه نشده اند، تحت پوشش بیمه ای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر قرار می گیرند.

در این راستا سه تفاهم نامه با معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در موضوع اعطاء تسهیلات اشتغال، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در موضوع اعطاء تسهیلات ازدواج و همچنین بیمه اجتماعی زوجین و بانک قرض الحسنه مهر ایران در موضوع اعطاء تسهیلات جهیزیه منعقد شد. از دیگر امتیازات اجرای فاز دوم طرح می توان به افزایش تعداد زوجین حمایت شده از ۳۴۶ زوج (در فاز اول) به هزار زوج اشاره کرد.

دولت سیزدهم و حمایت از نوهمسران دهه شصتی در مناطق محروم

آنچه مسلم است حمایت از ازدواج جوانان می تواند بهترین روش برای افزایش نرخ رشد جمعیت باشد، تصور اینکه حداقل نیمی از جمعیت دهه شصتی ها در زمان باروری ازدواج کنند و بتوانند فرزند دار شوند، می تواند نرخ رشد جمعیت را تکانی اساسی بدهد؛ موضوعی که حجت الاسلام مهدی متقی فر دبیر قرارگاه جمعیت نیز به آن اشاره کرده و درباره تاثیر ازدواج در فرزندآوری گفته است: عوامل مختلفی در افزایش جمعیت تاثیرگذار هستند و اکنون حدود ۱۰ میلیون خانم و آقای در سن ازدواج و باروری داریم که اگر کمک کنیم نصف این تعداد ازدواج کنند و هر زوج، یک فرزند بیاورند ما از ۲.۵ درصد نرخ باروری عبور می کنیم و به میانگین مطلوب و بالاتر می رسیم.

هرچند آمار جداگانه‌ای از تعداد دهه شصتی‌هایی که موفق به دریافت وام ازدواج شده‌اند، وجود ندارد اما دبیر قرارگاه جمعیت، تاکید کرده است که تا پایان سال ۱۴۰۲ مبلغ ۱۵۷ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پرداخت شده و ۸۵ درصد متقاضیان وام خود را دریافت کرده اند.

او درباره ۱۵ درصد بقیه که تا پایان سال گذشته موفق به دریافت وام خود نشده بودند، نیز متناسب نبودن اعتبار بانک مرکزی با تعداد کسانی که می خواهند وام را دریافت کنند و سلیقه ای عمل کردن برخی روسای بانک ها برای دریافت چند ضامن به جای یک ضامن را از جمله مشکلات دریافت تسهیلات ازدواج اعلام کرده بود.

 

متقی فر، پیگیری و رفع مشکلات را از وظایف معاونت جوانان عنوان کرد و گفت: عملکرد ما به گونه ای است که هر ماه از بانک مرکزی آمار وام ازدواج را پیگیری کرده و از طریق ستاد ساماندهی با ریاست استانداران، درصدد رفع مشکلات هستیم و نتایج خوبی هم تاکنون به دست آمده است.

قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت موجب شده است تا تلاش‌ها برای رفع مشکلات دریافت تسهیلات ازدواج ادامه داشته باشد و دولت‌ها این امر را موضوعی جدی تلقی کنند.

ثبت‌نام وام دهه شصتی‌ها تمدید شد

معاون امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری اوایل خردادماه امسال از تمدید زمان ثبت‌نام وام دهه شصتی‌ها در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: این طرح از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ اجرایی شد و در آن سال حدود ۴۰۰ زوج توانستند از آن برخوردار شوند؛ در ۱۴۰۱ به دلیل تخصیص نیافتن بودجهف این تسهیلات پرداخت نشد اما در سال ۱۴۰۲ مجدد و با مبلغ بیشتر به جریان افتاد.

انسیه خزعلی یادآور شد: میزان این تسهیلات در مجموع ۵۰۰ میلیون تومان است که سقف ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات برای ازدواج، ۲۰۰ میلیون تومان ‌برای خرید اقساطی جهیزیه و ۲۰۰ میلیون تومان وام اشتغال در نظر گرفته شده است.

معاون امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری با اشاره به ثبت‌نام بیش از ۲۳۰۰ زوج در سامانه ثبت‌نام و معرفی حدود ۱۲۰۰ زوج واجد شرایط به بانک‌ها برای دریافت این وام، تاکید کرد: ارائه این تسهیلات در سال ۱۴۰۳ نیز تمدید شده است و تا زمانی که بودجه وجود دارد محدودیتی برای کسانی که شرایط دریافت این وام را داشته باشند،‌ نیست.

در همین راستا ۲۴ خردادماه معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم تفاهم‌نامه‌ای را برای سال ۱۴۰۳ با هدف ارتقا و بهبود وضعیت فرهنگی اجتماعی و اقتصادی زوجین روستایی امضا کردند تا ضمن پیشگیری از تجرد قطعی، برای جلوگیری از مهاجرت از روستا به شهر نیز موثر باشد.

بر اساس این تفاهم‌نامه تسهیلات اشتغال ۲۰۰ میلیون‌ تومانی قرض‌الحسنه ۴ درصدی به زوجین روستایی متولد دهه ۶۰ در سال جاری پرداخت می‌شود.

خبر خوش برای متقاضیان وام در این هفته | ثبت نام وام جدید بانک اقتصاد نوین و بانک رفاه برای همه دهک ه

 

کلیه پذیرندگان پایانه‌های فروشگاهی و درگاه‌های پرداخت اینترنتی متصل به سپرده‌های بانک اقتصاد نوین که مایل به دریافت وام از این مجموعه هستند می‌توانند برای تسهیلات «پیام» مراجعه کنند. این افراد باید گذشته از پایانه‌های مذکور دارای سپرده‌های قرض الحسنه جاری باشند.

کلیه پذیرندگان پایانه‌های فروشگاهی و درگاه‌های پرداخت اینترنتی متصل به سپرده‌های بانک اقتصاد نوین که مایل به دریافت وام از این مجموعه هستند می‌توانند برای تسهیلات «پیام» مراجعه کنند. این افراد باید گذشته از پایانه‌های مذکور دارای سپرده‌های قرض الحسنه جاری باشند.

 به نقل از روابط عمومی بانک اقتصاد نوین، تسهیلات طرح پیام تحت عقود مرابحه اقساطی و قرض الحسنه به متقاضیان واجد شرایط پرداخت می‌شود. سود این تسهیلات با توجه به قرارداد منعقده متفاوت است و چهار یا 18 یا 23 درصد اعلام شده است. متقاضیان دریافت تسهیلات مذکور به منظور گرفتن این وام باید جواز کسب یا سند ملکی و اجاره نامه ارائه بدهند. لازم به ذکر است که امکان واگذاری امتیاز برای دریافت تسهیلات به غیر برای اشخاص حقیقی و حقوقی با معرفی نامه کتبی از طرف صاحب حساب امکان پذیر است.

متقاضیان حقیقی باید اسکن صفحات شناسنامه و کارت ملی، تصویر گواهی تاییدیه شبا و شماره رهگیری پرونده مالیاتی را ارائه دهند. متقاضیان نیز باید اسکن صفحات شناسنامه و کارت ملی صاحبان امضا، تصویر گواهی تاییدیه شبا مربوط به کسب و کار، تصویر آخرین گواهی رسمی، اساسنامه شرکت، اسکن اجاره نامه یا سند ملکی و شماره رهگیری پرونده مالیاتی داشته باشند.

مطالعه بیشتر:‌ خریدار فرش

بانک اقتصاد نوین چه نوع خدماتی ارائه می‌دهد؟

بانک اقتصاد نوین از جمله بانک‌های خصوصی کشور است که تاکنون توانسته خدمات زیادی را به جامعه ارائه بدهد. این مجموعه در راستای تکریم مشتریان و تلاش برای رسیدن به اهداف خود خدماتی مانند سرمایه گذاری، تسهیلات و اعتبارات، بانکداری بین المللی و خدمات ارزی، بانکداری شرکتی و همچنین رفع سو اثر چک، خدمات وجوه اداره شده، صندوق امانات نوین، خدمات و محصولات بیمه‌ای و … را ارائه می‌دهد.

 

صندوق نوآوری و شکوفایی، تسهیلات قرض الحسنه 3 میلیارد تومانی را که برای شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا در نظر گرفته بود را تمدید کرد.

به گزارش کاماپرس، این صندوق بسته حمایتی «۱۰۰۰ فناور» را با توجه به استقبال شرکت‌های دانش بنیان نوپا از این تسهیلات تا پایان تیرماه ۱۴۰۳ تمدید کرد. «۱۰۰۰ فناور» یکی از بسته‌های حمایتی هشت‌گانه برنامه «جهش تولید دانش‌بنیان» است که در قالب ۸ بسته حمایتی از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی از اواسط اردیبهشت‌ماه آغاز شده و با هدف حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان «نوپا» و تبدیل کردن آنها به شرکت‌های دانش‌بنیان «فناور» اجرا می‌شود.

تسهیلات قرض‌الحسنه بسته «۱۰۰۰ فناور» به طور یکجا، بدون تنفس و با دوره بازپرداخت حداکثر ۴۸ ماهه تا سقف ۳ میلیارد تومان، با معرفی صندوق نوآوری و شکوفایی و از سوی بانک‌های عامل به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت می‌شود.

شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا که شرایط تعیین‌شده از جمله فروش کل کمتر از ۵ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲، برنامه‌ عملیاتی مشخص برای افزایش فروش محصولات/ خدمات دانش‌بنیان، افزایش تعداد نیروی انسانی بیمه‌شده‌ به بیش از ۱۰ نفر تا پایان سال ۱۴۰۳ را داشته باشند، می‌توانند از تسهیلات این برنامه بهره‌مند شوند.

شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند از طریق وب‌گاه صندوق نوآوری و شکوفایی به نشانی www.inif.ir درخواست خود را ثبت کنند.

جزییات ثبت نام وام خاص 100 میلیون تومانی بانک رفاه + مبلغ اقساط

کارکنان شاغل در وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تامین اجتماعی، شرکت‌های زیرمجموعه شستا، سازمان بهزیستی و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور که در بانک رفاه کارگران حساب دارند، امکان استفاده از وام طرح «تامین رفاه» این مجموعه را دارند. مبلغ این وام حداکثر 100 میلیون تومان است.

به گزارش ، به نقل از رده، آن دسته افراد واجد شرایطی که به دریافت وام 100 میلیون تومانی علاقمندند بهتر است با در دست داشتن مدارک مربوط به حساب جاری خود، به شعبه‌ای که در آن سپرده دارند مراجعه کنند تا به تکمیل فرم قرارداد تسهیلات بپردازند. لازم به ذکر است که به منظور دریافت این وام باید ضامن رسمی داشت و ضمنا وام گیرنده باید حداقل 10 درصد مبلغ وام را از قبل آماده کرده و به بانک ارائه بدهد تا پایان پرداخت اقساط به عنوان تضمین دیگر مسدود شود. این تسهیلات با سود 23 درصدی به مشتری پرداخت می‌شود. ضمنا این تسهیلات باید حداکثر طی 36 ماه بازپرداخت شود.

 

با در نظر گرفتن مبلغ وام، نرخ سود و مدت زمان بازپرداخت، میزان هر قسط به 3 میلیون و 870 هزار و 972 تومان می‌رسد. کل سود تسهیلات 39 میلیون و 354 هزار و 998 تومان بوده و جمع رقم وام و سود آن نیز 140 میلیون و 64 هزار و 998 تومان است.

بانک رفاه چه خدماتی را ارائه می‌دهد؟

بانک رفاه کارگران از سال 1340 با ارائه خدمات پولی و بانکی مجاز وارد سیستم بانکداری کشور شد و از ان زمان تاکنون انواع خدمات پولی و بانکی را ارائه می‌دهد. اکنون دامنه خدمات این مجموعه گسترده شده که از آن جمله می‌توان به سپرده گذاری، تسهیلات و تعهدات ریالی و ارزی، بانکداری اینترنتی، پرداخت، قبض و شارژ و … اشاره کرد./کاماپرس

مطالبه‌هایی که اثر داشت/ از کاهش فرایند تشریفات تا باز شدن پای مردم به مناظره

 مطالبه‌هایی که اثر داشت/ از کاهش فرایند تشریفات تا باز شدن پای مردم به مناظره

اولین مناظره ریاست جمهوری بیست‌وهشتم خرداد از شبکه یک سیما پخش شد اما آنگونه که انتظار می‌رفت با نقاط ضعف و انتقاداتی مواجه بود؛ انتقاداتی که در دومین قسمت از این برنامه مورد توجه قرار گرفت و شاهد رفع برخی از آن‌ها بودیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اولین مناظره ریاست جمهوری دوشنبه بیست‌وهشتم خرداد از شبکه یک سیما پخش شد اما با توجه به اینکه اولین بخش از این مناظرات بوده و نسبت به دوره‌های قبلی انتخابات ریاست جمهوری با تغییراتی مواجه بود، انتظار می‌رفت که با نقاط ضعف و انتقاداتی مواجه باشد.

تشریفاتی که حذف شد
اولین قسمت مناظره با برگزاری آئین استقبال از نامزدهای ریاست جمهوری آغاز شد و بر این اساس هر یک از نامزدها با مارش یگان تشریفات ارتش و با موسیقی فیلم «محمد رسول الله» مورد استقبال قرار گرفتند؛ هر نامزد در ابتدای ورود خود به صداوسیما برای ادای احترام به مقام شهدای گمنام و گلباران مقبره آن‌ها با همراهی مدیرکل روابط عمومی سازمان صداوسیما در نزدیکی مسجد بلال می‌رفت که البته این مراسم حواشی و نکات جالب خود را در پی داشت.

بر این اساس شاهد بودیم که خبری از خودروهای تشریفاتی نبود و هر یک از نامزدها با خودرویی که می‌خواستند وارد می‌شدند و در این فرایند تیبای سعید جلیلی و خودروی برقی زاکانی مورد توجه قرار گرفت؛ از سویی پس از ورود تمام نامزدها به استودیو، مراسم قرعه‌کشی برای ترتیب نشستن افراد برگزار شد که این برنامه‌ها در مجموع بیش از ۱ ساعت از زمان را گرفت؛ این برنامه‌ها هرچند برای بخشی از کاربران مورد توجه بود و موضوع بحث در فضای را داغ کرد اما از سویی طولانی شدن این فرایند و از سویی تشریفاتی شدن برنامه مورد نقد بسیاری از افراد قرار گرفت.

سوت آغاز مناظره دوم با اقامه نماز جماعت زده شد
پس از طرح این انتقاد به مناظره اول، ۲ روز قبل بود که در مراسمی جداگانه و با حضور نمایندگان نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری و اعضای کمیسیون بررسی تبلیغات برگزار و صندلی هر یک از نامزدها در مناظرات مشخص شد و از سویی محمد صالح مفتاح، دبیر ستاد انتخابات سازمان صداوسیما روز گذشته اعلام کرد: «برای برنامه اول هماهنگی‌ها و تشریفاتی در نظر گرفته بودیم که در برنامه‌های بعدی ضرورتی برای آن‌ها وجود ندارد؛ برنامه‌ ریزی این است که این تشریفات مانند قبل نباشد و نامزدها به ترتیب قرعه کشی که دیروز انجام شد، وارد استودیو می‌شوند.» و طبق این موارد، سوت آغاز مناظره دوم با پخش زنده اقامه نماز جماعت نامزدها زده شد.
بالاخره میز هم گذاشتند!
یکی از اصلی‌ترین انتقاداتی که به اولین قسمت مناظره نامزدها مطرح شد و حتی دقایقی پس از مناظره از سوی نمایندگان نامزدها نیز مورد انتقاد قرار گرفت، نوع چینش صندلی‌ها و نبود میز در برابر آن‌ها بود؛ در واقع طراحی دکور برنامه تلاش شده بود به دور از دکورهای رسمی باشد اما برخی در فضای مجازی به نامناسب بودن صندلی نامزدها اشاره می‌کردند که گویی با نوعی سختی باید برگه‌های خود را در اطرافشان نگه می‌داشتند و جلویشان میزی نبود که بتوانند با راحتی بیشتری نوشته‌ها را مقابلشان قرار دهند.
با وجود این انتقادات، یکی از اصلی‌ترین تغییرات دومین قسمت مناظره تغییر این روند و توجه به مطالبه مردم و کارشناسان بود که شاهد بودیم هم نوع چینش صندلی‌ها تغییر کرد و هم در مقابل نامزدها صندلی قرار گرفت؛ موردی که از همان دقایق ابتدایی پخش مناظره دوم نیز مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفت:
پای مردم هم به مناظره‌ها باز شد
یک تفاوت اساسی‌ترین تفاوت‌های مناظره این دوره با دوره‌های قبل، نحوه پرسش از نامزدها بود که تلاش شد این پرسش‌ها به صورت کارشناسی شده و تخصصی مطرح شود اما نکته قابل توجه در قسمت اول اینجا بود که تعداد زیادی سوال تخصصی و عمقی و مفصل که پاسخ‌های گزینه‌ای کوتاه هم ندارد در دور اول و یک باره مطرح شد؛ حتی اگر سوالات تمام و کمال هم به نامزدها داده شده باشد باز هم این مدل از سوال نمی‌توانست در حافظه مخاطب عادی تلویزیون باقی بماند و البته که خود نامزدها هم در دور اول بیشتر و به طور عمده ترجیح دادند که با سخنان مکتوب و برنامه‌ریزی شده خود مناظره را آغاز کنند و بر این اساس مدل پاسخگویی نامزدها به سوال‌ها باعث شد بعد از دو بازه زمانی ۴ دقیقه‌ای تذکر هم بگیرند. یعنی نامزدها که باید ابتدا در ۴ دقیقه اول به سوال پاسخ می‌گفتند و در ۴ دقیقه دوم نظر دیگری را نقد می‌کردند که این زمان نسبت به سوالات ارائه شده کم بود اما در قسمت دوم شاهد کاهش سوالات مطرح شده از سوی کارشناسان و در نتیجه پاسخ تخصصی‌تر نامزدها بودیم.

از سویی یکی از انتقاداتی که از ابتدا به برنامه‌های صدا و سیما در طول روند تبلیغات صدا و سیما مطرح بود، توجه نکردن به نظرات مردمی و چینش برنامه‌ها صرفاً بر اساس نظر کارشناسان بود و بر این اساس محمدرضا اخضریان، کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگویی با ایمنا اظهار کرده بود: «پرسش‌های مردمی باید با حضور مردم انجام شود، چرا که آن‌ها هم می‌خواهند حرف‌هایی را بزنند، در همین راستا می‌توان این فرصت را در رسانه فراهم کرد.» و بر این اساس شاهد بودیم که در مناظره دوم، علاوه بر طرح سوالات توسط کارشناسان، سوالات و دغدغه‌های مردمی نیز سهمی در میان سوالات پیدا کرد و آن‌ها نیز توانستند نظرات خود را نامزدهای ریاست جمهوری به اشتراک بگذارند.
به گزارش ایمنا، مناظره‌های انتخاباتی همواره یکی از مهم‌ترین فرصت و بسترها برای شناخت هرچه بیشتر نامزدهای انتخاباتی نه تنها از بعد برنامه و عملکرد بلکه بعد اخلاقی نیز است در مواقع مناظره‌ها می‌توانند برگ برنده سازمان صدا و سیما در جذب مخاطب و در ادامه افزایش مشارکت در انتخابات باشد، بر همین اساس لازم است که «مردم» و «نظرات مردم» به‌عنوان مهم‌ترین رکن این برنامه‌ها قرار گرفته و آنچه که بیان می‌کنند مورد توجه قرار بگیرد.

مقالات دیگر: ظروف کرایه حکیمیه

سروآباد/ برگزاری جشن وصال شیرین

 


سروآباد/ برگزاری جشن وصال شیرین
مراسم جشن وصال به مناسبت گرامیداشت هفته ازدواج با همراهی ۵۰ زوج جوان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی شهرستان سروآباد در سالن اجتماعات تبلیغات اسلامی شهر سروآباد برگزار گردید.

در این مراسم ماموستا اسدی ضمن خیر مقدم به مدعوین و تشکر از ادارات ورزش و جوانان،کمیته امداد و بهزیستی در راستای برگزاری مراسم جشن وصال،سخنانی در خصوص ازدواج و تشکیل خانواده بیان کرد.

ماموستا حسینی امام جمعه شهرستان سروآباد سخنانی در بیان دو شخصیت الگوی جامعه بشری؛حضرت علی (ع)و فاطمه زهرا(س)بیان کرد و از زوجین خواست با مطالعه و تحقیق در زندگی این زوج موفق بنیاد خانواده را بنا نهند و زندگی ساده و به دور از هرگونه افراط و تفریط خود را شروع کنند.

سعیدیان،کارشناس مرکز بهداشت سروآباد هم سخنانی در رابطه با ازدواج ،دوران نامزدی ، لازمه مهارت آموزی زوجین در تمام مراحل زندگی ، درک متقابل زوجین، توجه به تفاوت‌های فردی،گذشت و ...بیان کرد.

در پایان مراسم ، گروه دف نوازی به اجرای برنامه شاد و عرفانی پرداختند و با اهدای گل،لوح تقدیر،کارت هدیه و بسته معیشتی از تمامی زوجین تجلیل و قدردانی شد.

 

ظروف کرایه رسالت

قبل از ازدواج با شریک زندگیان در خصوص فرزندآوری گفت و گو کنید

 قبل از ازدواج با شریک زندگیان در خصوص فرزندآوری گفت و گو کنید

برنامه «خانه و خانواده» سه شنبه ۲۹ خرداد، با حضور دکتر انسیه محمدیاری، در ادامه مباحث دوران آشنایی پیش از ازدواج، از ضرورت آمادگی فرزندآوری و فرزندپروری قبل از ازدواج می‌گوید.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از سازمان صدا و سیما، یکی از موضوعات مهم که قبل از ازدواج باید در مورد آن به صورت شفاف گفت و گو شود، فرزند آوری و فرزندپروری است.

 متین السادات فیروزی تهیه کننده این هفته برنامه «خانه و خانواده» گفت: در ادامه مباحث ضروری دوره آشنایی و قبل از ازدواج، در برنامه روز سه شنبه ۲۹ خرداد، با حضور دکتر انسیه محمدیاری، از ضرورت آمادگی فرزندآوری و فرزندپروری صحبت می‌شود.

 گفتنی است، علاقه مندان می توانند در زمان پخش برنامه سوالات خود را از طریق شماره‌های ۲۲۰۴۰۰۸۶ و ۲۲۰۵۰۰۰۹ و شماره پیامک ۳۰۰۰۰۹۰۰ مطرح کنند و پاسخ خود را از کارشناس برنامه دریافت کنند.

 «خانه و خانواده» این هفته به تهیه کنندگی متین السادات فیروزی و اجرای فاطمه آل عباس از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۹:۰۰ از رادیو ایران پخش می‌شود.

مقالات دیگر: ظروف کرایه آجودانیه

خبر مهم برای سهام عدالتی‌ها / اعلام جزییات اجرای یک تصمیم ویژه

 

مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت به بیان توضیحات مهمی پیرامون سهام عدالت پرداخت.

به گزارس حرف تو به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی حاجی‌وند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: همانطور که در جریان هستید آبان‌ماه سال ۱۴۰۲ بود که شورای عالی بورس مصوبه‌ای را مبنی بر این که مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت باید تا پایان شهریور ۱۴۰۳ برگزار شد ابلاغ کرد بر این اساس دو استان خراسان شمالی و زنجان به‌عنوان پایلوت در مرحله اول انتخاب و قرار بود تا پایان سال ۱۴۰۲ مجامع آنها برگزار شود که این مهم عملیاتی شد.

مطالعه بیشتر: تعمیر سه تار غرب تهران

این‌مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: امسال هم فعلا استان گیلان مجامع خود را برگزار کرده است و در راستای تبیین و هماهنگی مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت تقریبا سازمان بورس به ۲۴ استان سفر داشته و جلسات مختلفی را در تک تک این استان‌ها با مراجع مربوطه برگزار کرده است.

او همچنین می‌گوید: چند استان هم فعلا آگهی برگزاری مجمع خود را منتشر کردند و به نظر می‌رسد استان‌هایی همچون ایلام، کرمان، قزوین و استان مرکزی مجمع خود را تا پایان تیرماه برگزار کنند و سایر شرکت‌ها نیز به محض این که اقدامات آنها نهایی شد آگهی خود را در کدال منتشر خواهند کرد تا طبق مصوبه شورای عالی بورس مجامع برگزار شود.

 

ماجرای یارانه پنهان ۱۱۶ میلیاردی در بودجه 1403 چیست؟ / تخصیص ماهانه ۵ میلیون تومان به هر ایرانی!

 

دولت و مجلس 44 میلیارد یورو از محل فراورده‌های نفتی و 71 میلیارد یورو از محل گاز طبیعی،‌ یارانه پنهان محاسبه و آن را در پیوست بودجه 1403 گنجانده‌اند.

بررسی جداول بودجه 1403 نشان میدهد سالیانه 116 میلیارد یورو از محل عرضه فراورده‌های نفتی و گاز طبیعی، به اصطلاح برخی افراد، یارانه پنهان به مردم تعلق می‌گیرد.

مقالات بیشتر: تعمیر تار غرب تهران

هرچند بسیاری مفهوم یارانه پنهان در اقتصاد ایران را با توجه به جهش‌های پیاپی نرخ ارز یک مفهوم نه چندان ملموس قلمداد میکنند اما در جدول مابع و مصارف محصولات زنجیره تولید نفت و گاز با ملاحظه یارانه پنهان می‌بینم که دولت و مجلس 44 میلیارد یورو از محل فراورده‌های نفتی و 71 میلیارد یورو از محل گاز طبیعی،‌ یارانه پنهان محاسبه و آن را در پیوست بودجه 1403 گنجانده اند.

نکته جالب توجه اینکه مبنای محاسبه این یارانه پنهان نرخ ارز نیمایی بوده است. از سوی دیگر اگر قرار باشد این یارانه پنهان به حلقه آخر زنجیره مصرف به صورت مستقیم تخصیص داده شود، با احتساب نرخ تسعیر 40 هزار تومان و جمعیت یارانه بگیر 85 میلیون نفری به هر شخص 5 میلیون تومان در ماه یارانه جدید تعلق خواهد گرفت.

منبع: تسنیم

معاون استاندار یزد: تشریفات، مانع ازدواج جوانان است

 معاون استاندار یزد: تشریفات، مانع ازدواج جوانان است

به گزارش ایرنا، "علی اکبر عزیزی" شنبه شب در آیین تجلیل از خیران، خادمان و فعالان حوزه ازدواج، جمعیت و فرزندآوری استان افزود: هرچه تشریفات غیرضرور و چشم و هم چشمی‌ها کاهش یابد نقش مهمی در افزایش ازدواج دارد.

وی با قدردانی از فعالان ازدواج ادامه داد: باید با فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی روز به روز شاهد کاهش تشریفات و همچنین برخی موانع ازدواج در استان با همکاری مردم و تلاش مسئولان باشیم.

این مسئول با اشاره به اهمیت موضوع ازدواج گفت: جوانان و خانواده‌ها باید با کنار گذاشتن تشریفات غیرضرور، زمینه ازدواج آسان و پایدار را در استان فراهم کنند.

عزیزی بر توجه به جوانی جمعیت و فرزند آوری تاکید و اضافه کرد: در دولت سیزدهم بر ازدواج و جوانی جمعیت اهتمام شده و تسهیلات ویژه‌ای در نظر گرفته شده است.
این مسئول گفت: با نگاهی به تاریخ و همچنین گذشتگان به خوبی می‌توان فهمید که کسانی که ازدواج کرده و تشکیل خانواده داده‌اند به برکت ازدواج به تدریج به همه چیز در زندگی دست یافته‌اند و نباید مسائل اقتصادی بهانه‌ای برای عدم ازدواج و تشکیل خانواده شود.

همچنین " زهیر حاجی حسینی " مدیرکل ورزش و جوانان یزد با ارائه گزارش در خصوص ازدواج به اهمیت آن در استان اشاره و همکاری خیران برای ارتقای آن را خواستار شد.

وی از همه افرادی که به نحوی از انحا برای فرهنگ سازی امر مقدس ازدواج در کنار برنامه‌های مهم دولت در استان همکاری دارند قدردانی کرد و تداوم آن را خواستار شد.

در پایان با لوح سپاس از خیران و خادمان امر ازدواج در استان قدردانی به عمل آمد.

مقالات دیگر: ظروف کرایه یوسف آباد

عوارض تداخل برخی داروهای اعصاب و روان با مصرف سیگار

 

سرپرست دفتر نظارت و پایش محصولات سلامت محور سازمان غذا و دارو، از احتمال بروز برخی تداخلات داروهای اعصاب و روان با سیگار خبر داد.

عوارض تداخل برخی داروهای اعصاب و روان با مصرف سیگار

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، زهرا جهانگرد، با اشاره به عوارض جانبی تداخل داروها با مصرف سیگار، گفت: سیگار کشیدن از طریق القای آنزیم‌های کبدی موجب کاهش سطح خونی برخی از داروهای اعصاب و روان مانند کلوزاپین، الانزاپین، فلووکسامین و یا دارویی مانند وارفارین می‌شود.

مقالات بیشتر: بهترین آموزشگاه موسیقی دهکده المپیک

وی افزود: اهمیت تداخلات دارویی با سیگار این است که وضعیت بیمار با دوز بالاتری از دارو در دوره مصرف سیگار تحت کنترل قرار می‌گیرد و در صورت قطع سیگار ادامه دادن دارو با همان دوز می‌تواند باعث ایجاد مسمومیت شود.

به گفته سرپرست دفتر نظارت و پایش محصولات سلامت محور سازمان غذا و دارو، بیماران باید در صورت شروع سیگار و یا تصمیم به قطع آن حتماً با پزشک خود مشورت کنند.

سخنگوی قوه قضاییه: برخی از فرش‌های سعدآباد در برخی دستگاه‌ها پیدا شد

 سخنگوی قوه قضاییه: برخی از فرش‌های سعدآباد در برخی دستگاه‌ها پیدا شد

سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به پیدا شدن فرش‌های گم شده کاخ سعدآباد توضیح داد: با پیگیری‌های صورت گرفته مشخص شد برخی فرش‌ها در سایر دستگاه‌های دولتی پیدا شده و در حقیقت سرقتی رخ نداده بلکه بدون تشریفات قانونی از محلی به محل دیگر برده شده و به این دلیل شائبه سرقت به وحود آمده است.
به گزارش خبرنگار قضایی خبرگزاری برنا، نشست خبری اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضاییه امروز (۲۳ خرداد) با حضور خبرنگاران آغاز شد.
جهانگیر در ابتدا با اشاره به سفر رییس دستگاه قضا به قطر، گفت: حجت الاسلام اژه‌ای در راستای دیپلماسی قضایی امروز سفر دو روزه ای به قطر خواهد داشت و قرار است در آنجا با مقامات عالی رتبه قطری دیدار و گفتگو داشته باشد.

فرش‌های سعدآباد پیدا شد

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درخصوص وضعیت پرونده سرقت فرش‌های سعد آباد گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته مشخص شد برخی فرش‌ها در سایر دستگاه‌های دولتی پیدا شده و در حقیقت سرقتی رخ نداده بلکه بدون تشریفات قانونی از محلی به محل دیگر برده شده و به این دلیل شائبه سرقت به وحود امده، برای سایر فرش‌ها پیگیری های قضایی درحال انجام است که به محض رسیدن به نتیجه اطلاع رسانی خواهد شد.

صدور کیفرخواست برای ۱۹ نفر در پرونده سرقت از بانک ملی

سخنگوی قوه قضاییه درخصوص آخرین وضعیت پرونده سرقت از بانک ملی، گفت: در پرونده سرقت از بانک ملی ۱۹ نفر از متهمین به اتهام سرقت تحت تعقیب قرار گرفتند و برای آنها کیفرخواست صادر شد.
جهانگیر افزود: با توجه به اینکه در این پرونده لازم بود کارشناسی‌هایی صورت بگیرد مراحل پرونده زمان‌ بر شد.

مقالات دیگر: ظروف کرایه سهروردی
توقیف اموال متهم کوروش کمپانی در داخل و خارج از کشور

سخنگوی دستگاه قضا درخصوص اخرین وضعیت پرونده کوروش کمپانی گفت: درحال حاضر بیش از۷۱۰۰ نفر شاکی با مطالبه بیش از۲۰۰ میلیارد تومان شکایت خود را در پرونده کوروش کمپانی ثبت و تقدیم دادسرا کردند.

جهانگیر در ادامه خاطرنشان کرد: با اهتمامی که دادستان تهران دارند دستور دادند از همه ظرفیت‌های قانونی استفاده شود تا در همین مرحله تحقیقات مقدماتی با شناسایی اموال و فروش انها بشود حقوق مالباختگان را تامین کرد.
وی گفت: با پیگیری های صورت گرفته املاکی در اصفهان تعدادی خودروی مدل بالا در کیش و تعدادی خودرو در امارات از متهم شناسایی و توقیف شده است.

دستگاه قضایی ستادهای پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی را فعال کرده است

سخنگوی قوه قضاییه درخصوص بی‌اخلاقی های احتمالی در انتخابات و پیگیری های دستگاه قضا گفت: پیرو اجرای دقیق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر رعایت اخلاق انتخاباتی توسط کسانی که در این عرصه حضور پیدا می‌کنند، دستگاه قضایی بلافاصله ستادهای پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی را فعال کرد و به ریاست دادستان کل کشور این جلسات برگزار شده است.


جهانگیربا اشاره به اینکه اخبار و گزارشات واصله رصد می‌شود، گفت: چنانچه بحث بی‌اخلاقی انتخاباتی مشاهده شود مقامات قضایی طبق قانون با افراد برخورد می‌کنند و شورای نگهبان نیز در این مرحله رصد کامل بربحث اخلاق انتخاباتی نامزدها را در دستور کار دارد.

ادامه مطلب : برنا نیوز

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 صفحه بعد