x تبلیغات
onlinetabliq

تشریفات گمرکی ۴۱ هزار مسافر در مازندران انجام شد

 ناظر گمرکات مازندران:

تشریفات گمرکی ۴۱ هزار مسافر در مازندران انجام شد
نوشهر- ناظر گمرکات مازندران از انجام تشریفات گمرکی بیش از ۴۱ هزار نفر مسافر در گمرکات استان خبر داد.

امیر جمشیدی در گفت وگو با خبرنگار مهر از انجام تشریفات گمرکی کالاهای همراه ۴۱ هزار و ۳۳۳ نفر مسافر ورودی و خروجی گمرکات استان مازندران در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

وی گفت: طی سال ۱۴۰۲، ۲۰ هزار و ۹۱۲ نفر مسافر ازطریق گمرک فرودگاه ساری و گمرک فرودگاه رامسر وارد کشور شده‌اند.

ناظر گمرکات‌مازندران و مدیر کل گمرک نوشهر بیان داشت: نسبت ورود مسافر و انجام تشریفات گمرکی نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۲۶ درصدی را نشان می‌دهد.

وی گفت: از این مسافر سهم خروج مسافر از این دو گمرک فرودگاهی ۲۰ هزار و ۴۲۱ نفر بوده که این میزان رشد ۲۵ درصدی نسبت به مدت مشابه داشته است.

جمشیدی اظهار داشت: مسافران ورودی و خروجی که بیشترین آنها زائرین عراق و حجاج بیت الله الحرام هستند و از مرز هوایی مازندران تردد کردند و تشریفات گمرکی کالاهای همراه آنان توسط کارکنان گمرک ساری و نوشهر در کوتاه‌ترین زمان انجام گرفته است.

مقالات دیگر: ظروف کرایه ازگل

شهرداری تهران: حقوق پاکبانان برای جمع آوری زباله‌های خشک ۲۰ میلیون تومان است

 

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: طرحی را به‌صورت آزمایشی در منطقه ۱۰ اجرایی کرده‌ایم. در این طرح پاکبانان علاوه بر نظافت شهر می‌توانند به خانه‌های شهروندان مراجعه و پسماند‌های خشک آن‌ها را دریافت کنند. پیمانکاران این زباله‌ها را خریداری می‌کنند و با این اقدام حقوق پاکبانان به ۲۰ میلیون تومان هم می‌رسد.

شهرداری تهران: حقوق پاکبانان برای جمع آوری زباله‌های خشک ۲۰ میلیون تومان است

رویداد۲۴ روزنامه همشهری با رضا محمدی، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره ساماندهی زباله‌گرد‌ها گفتگو کرده است.

هر زباله‌گرد ۲۰ تا ۵۰ میلیون تومان درآمد دارد.

پشت پرده‌های زیادی در حوزه پسماند‌های خشک وجود دارد که شهرداری قصد مبارزه جدی با آن را دارد و به هیچ قیمتی از این تصمیم عقب‌نشینی نخواهد کرد.

در مدیریت پسماند با کسی شوخی نداریم و مماشات نمی‌کنیم. پیمانکاران باید بدانند در چهارچوب مقررات عمل کنند و به ازای هر زباله‌گرد یک میلیارد تومان پیمانکاران جریمه می‌شوند. نمونه بارز جریمه ۱۲ میلیارد تومانی یک پیمانکار است که در حوزه استحفاظی‌اش تفکیک پسماند خشک از مخزن صورت می‌گرفت. این برخورد سبب شده تا پیمانکاران بدانند شهرداری با تخلفات در حوزه پسماند با جدیت برخورد خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: قالیشویی در جیحون

پاکبانان حدود ۱۲ تا ۱۴ میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند که قطعا با مشکلات اقتصادی، دستمزد بالایی نیست. در راستای توجه به معیشت پاکبانان طرحی را به‌صورت آزمایشی در منطقه ۱۰ اجرایی کرده‌ایم. در این طرح پاکبانان در محدوده فعالیت‌شان علاوه بر نظافت شهر و جمع‌آوری زباله‌های تر، می‌توانند به خانه‌های شهروندان مراجعه و پسماند‌های خشک آن‌ها را دریافت کنند. پیمانکاران این زباله‌ها را خریداری می‌کنند و با این اقدام حقوق پاکبانان به ۲۰ میلیون تومان هم می‌رسد.

هر چند هنوز زباله‌گرد‌ها در تهران هستند، اما نزدیک به ۸۰ درصد آن‌ها در بازه زمانی ۱۴ فروردین تا به امروز کم شده‌اند و همچنین نزدیک به ۶۰۰ تن زباله خشک از زباله‌جمع‌کن‌ها و ۱۵۰ خودرو از زباله‌گرد‌های غیرمجاز توقیف کرده‌ایم.

ایجاد صلح و سازش ۱۱ پرونده قضایی در اهواز

 ایجاد صلح و سازش ۱۱ پرونده قضایی در اهواز

رییس توسعه حل اختلاف خوزستان گفت: در یک روز کاری ۱۱ پرونده قضایی با تلاش مجتمع شماره سه حل اختلاف اهواز به صلح و سازش ختم شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی گفت: اعضای شعب 19، 20 و 37 مجتمع شماره سه شورای حل اختلاف اهواز در یک روز کاری 11 فقره پرونده مطالبه وجه به ارزش بیش از 11میلیارد و 375 میلیون ریال را با صلح و سازش مختومه کردند.

وی گفت: با توجه به وظیفه ذاتی شورای حل اختلاف که همان ایجاد صلح و سازش در پرونده های قضایی است تلاش می شود از ورود پرونده‌های قضایی به دادگستری جلوگیری شود و صلح را بین 2 طرف پرونده برقرار کنند.

حجت الاسلام امانت بهبهانی افزود: تقویت و حمایت هرچه بیشتر شورای حل اختلاف، باعث کاهش چشمگیر آسیب‌های اجتماعی و افزایش امنیت، آرامش و آسایش پایدار جامعه می‌شود.

رییس توسعه حل اختلاف خوزستان بر اهمیت دادن به گسترش صلح و سازش در جامعه تاکید کرد و ادامه داد: باید با استفاده از تمام ظرفیت‌ها و تلاش مضاعف، پرونده‌های ارجاعی به شورای حل اختلاف را به صلح و سازش هدایت کرد و یکی از برنامه‌های اولویت‌دار این مجموعه ایجاد صلح و سازش در پرونده های قضایی است.

مقالات دیگر: تشریفات ترحیم تهران

گشت مشترک بازرسی و نظارت از واحدهای قالی شویی در شهرستان خرمشهر

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل صمت خوزستان؛ بازرسی مشترک معاونت محترم برنامه ریزی فرمانداری ؛کارشناسان و بازرسان اداره صمت؛رئیس اداره تعزیرات حکومتی مورخ 22اسفند1402

مقالات بیشتر: قالیشویی در جنت آباد

از 5 واحد قالیشویی یازرسی صورت گرفت که برای دو واحد به دلیل تخلف گرانفروشی پرونده تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال گردید.

منبع: روابط عمومی اداره کل صنعت،معدن و تجارت استان خوزستان

طلاق می‌گیرم چون شوهرم قبل از عروسی خیانت کرد

 طلاق می‌گیرم چون شوهرم قبل از عروسی خیانت کرد

زنی جوان که مهریه‌اش را اجرا گذاشته است می‌گوید شوهرش به او خیانت کرد و به همین دلیل طلاق خواهد گرفت.

لیلا زن جوانی است که هنوز زندگی مستقل را شروع نکرده ‌است. او که یک سال از عقدش با رضا گذشته تصمیم به جدایی گرفته ‌است.

 

لیلا برای اعتمادآنلاین درباره این تصمیم می‌گوید:

 

 

 

*برایمان از زندگی‌ات بگو. چطور شد که کار به دادگاه و طلاق کشید؟

 

فعلاً مهریه‌ام را می‌خواهم. برای مهریه آمده‌ام اما جدایی من و رضا قطعی است.

 

*چرا می‌خواهی جدا شوی؟

 

چون به من خیانت کرد، آن هم با نزدیک‌ترین دوستم.

 

*چطور ممکن است؟ شما به گفته خودت تازه عقد کرده‌اید.

 

بله. من یک سال قبل عقد کردم. ما هنوز عروسی نکرده‌ایم اما رضا با دوستم هانیه به من خیانت کرد.

 

*چطور با شوهرت آشنا شدید؟

 

ما در پارک آشنا شدیم و مدتی هم دوست بودیم. من با هانیه خیلی دوست بودم و با هم به پارک می‌رفتیم. هانیه هم از همان ابتدا با ما بود. رضا خواستگاری کرد و مادر من هم قبول کرد و عقد کردیم. در عقد بودیم تا بتوانیم خودمان را جمع‌وجور و ازدواج کنیم که این‌طوری شد.

 

*شغل همسرت چیست؟

 

شغل خاصی ندارد وقتی ماشین پدرش دستش باشد تاکسی اینترنتی می‌شود.

 

*چطور قبول کردی با یک آدم بیکار ازدواج کنی؟

 

عاشقش شده‌ بودم. رضا خیلی خوش‌تیپ است. از او خوشم آمد اما فکر نمی‌کردم همچین آدمی باشد.

 

*چطور فهمیدی شوهرت خیانت کرده ‌است؟

 

رفتارش تغییر کرده ‌بود. کمتر با من قرار می‌گذاشت و بیرون می‌رفت. وقتی می‌گفتم هانیه بیاید قبول نمی‌کرد. یک روز که با هم به یک کافی‌شاپ رفته‌ بودیم گارسون رضا را شناخت. در حالی که ما قبلاً آنجا نرفته ‌بودیم. رضا رنگش پرید و من فهمیدم مسئله‌ای هست. چند روز بعد گوشی رضا را چک کردم و چت‌هایش را دیدم. با فردی به نام بهمن چت کرده بود؛ اما وقتی شماره را چک کردم دیدم شماره متعلق به هانیه است.

 

*به هانیه درباره این خیانت گفتی؟

 

با هانیه که حرف نمی‌زنم. دعوای شدیدی کردیم و قهر کردیم. حالا هم از رضا مهریه می‌خواهم و پرونده طلاقم را هم به جریان می‌اندازم. فعلاً می‌خواهم مهریه بگیرم.

 

*بعد از طلاق چه می‌کنی؟

 

در یک شرکت منشی هستم و کار می‌کنم. مشکلی نیست. می‌خواهم زودتر از دست این مرد خیانتکار رها شوم.

منبع» رویداد ایران

 

مقالات دیگر: ظروف کرایه منطقه 1

چند درصد مردم اروپا بعد از توالت دست‌هایشان را می‌شویند؟

 

انتشار آمار رعایت نظافت دست‌ها بعد از استفاده از سرویس بهداشتی در کشورهای اروپایی خبرساز شد.

در بین کشورهای بررسی شده فقط ۵۰ درصد از مردم هلند دستهای خود را بعد از بیرون آمدن از توالت می‌شویند، این در حالی است که ۹۶ درصد از مردم بوسنی دستهای خود را می‌شویند.

در بررسی انجام شده توسط WIN/Gallup در حوزه اروپا، مردم ترکیه نیز با ۹۴ درصد در رتبه دوم بعد از بوسنی قرار دارند.

۵۷ درصد از مردم پرتغال، ۸۴ درصد از مردم رومانی،۷۸ درصد از مردم ایسلند،۷۸ درصد از مردم سوئد و ۷۸ درصد از مردم آلمان نیز دستهای خود را بعد از توالت می‌شویند.

مقالات بیشتر: قالیشویی در تهرانسر

چند درصد مردم اروپا بعد از توالت دست‌هایشان را می‌شویند؟

در انگلیس ۷۵ درصد از مردم ، در سوئیس ۷۳ درصد از مردم، در روسیه ۶۳ درصد ، در فرانسه ۶۲ درصد،در اسپانیا ۶۱ درصد و در ایتالیا ۵۷ درصد دستهای خود را بعد از خروج از توالت با صابون می‌شویند.

در نمودار زیر نیز می‌توان دید چند درصد از مردمان این کشورها در اروپا روزانه استحمام می‌کنند.

چند درصد مردم اروپا بعد از توالت دست‌هایشان را می‌شویند؟

منبع:اطلاعات آنلاین

توقیف یک محموله کود شیمیایی رژیم صهیونیستی در گمرک ایران

 پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

توقیف یک محموله کود شیمیایی رژیم صهیونیستی در گمرک ایران
ماموران گمرک ایران یک محموله کود شیمیایی ترانزیتی ساخت رژیم صهیونیستی را توقیف کردند که حاوی نیترات پتاسیم و ساخت رژیم صهیونیستی بود که از طریق یک دستگاه کامیون حمل و جهت انجام تشریفات ترانزیت خارجی به مقصد کشور ازبکستان به گمرک بازرگان ارسال شده بود .

گروه اقتصاد و درآمد: ماموران گمرک ایران یک محموله کود شیمیایی ترانزیتی ساخت رژیم صهیونیستی را توقیف کردند.

به گزارش جماران، این محموله کود شیمیایی حاوی نیترات پتاسیم و ساخت رژیم صهیونیستی بود که از طریق یک دستگاه کامیون حمل و جهت انجام تشریفات ترانزیت خارجی به مقصد کشور ازبکستان به گمرک بازرگان ارسال  شده بود که توسط مأموران گمرک توقیف شد.

روابط عمومی گمرک ایران اعلام کرد: واردات و ترانزیت هر گونه کالای ساخت رژیم صهیونیستی از طریق گمرکات ایران ممنوع است و به تازگی کنترل‌های شدیدی بر روی این کالاها از طرف مأموران گمرک صورت می گیرد.

مقالات مرتبط دیگر: ظروف کرایه لواسان

رسم غلط تیراندازی در مراسم عروسی و عزا برچیده شود

 ایسنا/ایلام امام جمعه شهرستان دهلران تیراندازی در مراسم عزا و عروسی را مردود دانست و گفت: می‌طلبد ریش سفیدان و معتمدان که نقش تاثیرگذاری در بین عامه مردم دارند اهتمام ویژه‌ای در راستای برچیده شدن این رسم غلط داشته باشند.

 

حجت الاسلام والمسلمین «سیدمحسن موسوی» در جلسه هم‌اندیشی با معتمدان و ریش سفیدان بخش دشت عباس، اظهار کرد: خوشبختانه رسم غلط تیراندازی در مراسم عزا و عروسی که بعضا باعث بروز خسارات جبران ناپذیری برای خانواده‌ها می‌شود به صورت محسوسی کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه نقش معتمدان و ریش سفیدان در کاهش تیراندازی‌ها تاثیرگذار بوده است، گفت: هر چند مهارت تیراندازی عملی مستحب است ولی جای تیراندازی در مجالس عزا و عروسی نیست و ساز وکارهای مربوط به خود را دارد.

امام جمعه شهرستان دهلران تصریح کرد: می‌طلبد ریش سفیدان و معتمدان که نقش تأثیرگذاری در بین عامه مردم دارند اهتمام ویژه‌ای در راستای برچیده شدن این رسم غلط داشته باشند.

مقالات دیگر: ظروف کرایه فرمانیه

ماجرای طرحی که تهران را تمیز می‌کند

 

تمیزی و نظافت شهر از دیرباز دغدغه پایتخت‌نشینان بوده و برای شهروندان اهمیت بسیاری دارد تاجایی که با کوچکترین کم‌کاری از سوی شهرداری نمود بیرونی پیدا کرده و دید مردم را به مدیریت شهری منفی خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شهر تهران به عنوان پایتخت ایران و یکی از شهر‌های بزرگ و پرجمعیت آن، با مسائل بسیاری در زمینه مدیریت پسماند مواجه است. افزایش روز افزون جمعیت و تولید حجم عظیمی از پسماند‌ها ایجاب می‌کند که سیستم‌های قوی و کارآمد برای مدیریت صحیح پسماند آن به کار گرفته شود.

به هرحال نظافت و تمیز بودن شهر مطالبه بر حقی است که شهروندان از مدیریت شهری دارند، اما اگر پیمانکاران در انجام وظایف خود تعلل کنند این موضوع در سطح شهر نمایان شده و علاوه‌بر شهروندان، مدیران شهری را درگیر خواهد کرد. در گزارش زیر به بررسی وضعیت عملکرد سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران و مقایسه آن با دوره قبل می‌پردازیم.

با توجه به اهمیت موضوع پاکیزگی و تنظیف شهر از تیرماه سال گذشته با حکم شهردار تهران مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تغییر کرد و از همان زمان دوماموریت اصلی تحت عنوان تنظیف و آراستگی و مدیریت پسماند به این سازمان سپرده شد. در کنار این مورد برنامه جدیدی تدوین شد تا اصلاح نوع انعقاد قرارداد‌ها و اعمال فهرست بهای قرارداد اتفاق بیفتد و شاهد تحول در حوزه پیمانکاری نظافت شهر باشیم.

مقالات بیشتر: قالیشویی در گیشا

طرح جدید نظافت شهری رونمایی شد

۱۶ دی ۱۴۰۲ همزمان با نودمین پویش امیدوافتخار از طرح جدیدی در حوزه نظافت شهری رونمایی شد و رسما عملیات اجرایی نظام تحول امور رفت‌وروب، نظافت و مدیریت پسماند شهر تهران با حضور شهردار تهران و سایر مدیران شهری برای اولین‌بار در پایتخت کلید خورد. همچنین در این مراسم کارخانه بازیافت پسماند ساختمانی ۳۳۰۰ تنی در منطقه۴ به بهره‌برداری رسید.

موضوع این طرح تحول یکپارچه خدمات شهری در حوزه رفت و روب، نظافت و تنظیف شهری بود که موجبات مدیریت یکپارچه شهری را در حوزه مدیریت پسماند فراهم کرد. اجرای طرح نوماند از دیگر مسائل مطروحه در آن طرح بود ضمن اینکه در طرح تحول میانگین سنی خودرو‌های ماشین پسماند را از ۱۰ به ۴ سال قرار دادند. به عقیده سکینه بدرلو، معاون اجتماعی و فرهنگی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران تا قبل از اجرای این طرح ماشین صفر در سازمان پسماند وجود نداشت، اما پس از اجرای طرح مذکور حدود ۶۰۰خودروی صفر به این بحث ناوگان رفت‌وروب شهر تهران اضافه شد که بخشی از طریق بخش خصوصی و بخشی نیز توسط خود سازمان مدیریت پسماند تهیه شده است.

آن طور که از صحبت‌های بدرلو برداشت می‌شود یکی دیگر از دلایل افزایش خودرو‌های جدید برای نظافت شهر افزایش انگیزه پیمانکاران در راستای افزایش مدت زمان قراردادهایشان از یک به ۳ سال بود، چراکه پس از بسته شدن قرارداد‌های جدید با پیمانکاران خودرو‌های جدید نیز وارد چرخه نظافت شدند.

به علاوه در گذشته قرارداد پیمانکاران ۱۴۸پیمان بوده؛ درحالی‌که شهر تهران ۲۲منطقه دارد و این موضوع نشان می‌دهد که به‌دلیل ضعف‌ها، تعداد قرارداد‌ها و مدت قرارداد‌ها (یک‌ساله) با چالش‌های زیادی روبه‌رو بوده است. در حالیکه در قرارداد‌های جدید تحول و بهبود مورد نظر قرار گرفته از تعداد ۱۵۴ قرارداد به ۱۴ قرارداد رسیده است.

 

قرارداد‌هایی منسجم با محتوایی عادلانه بسته شد

آن‌طور که پیداست طرح تحول باعث ورود پیمانکاران قوی شده و نظارت خوب و یکپارچه را رقم خواهد زد. تغییر محتوای قرارداد‌ها نیز به منسجم و عادلانه شدن آن‌ها کمک می‌کند تا جایی که امروزه به صورت یک زمین و یک کیلو زباله قرارداد‌ها محاسبه می‌شود.

از طرفی کوتاه بودن زمان قرارداد پیمانکاران باعث می‌شود تا پیمانکاران قدرت ریسک‌پذیری در سرمایه‌گذاری مطلوب را از دست بدهند و برای آینده شغلی خود برنامه‌ریزی کنند. پیمانکاران دوره قبل نمی‌دانستند می‌توانند در محدوده قرارداد فعلی سرمایه‌گذاری کنند یا خیر و آیا سال آینده هم همین محدوده را در اختیار دارند یا خیر.

وضعیت پاکبان‌ها چگونه بود

از پیمانکاران که بگذریم وضعیت پاکبان‌ها نیز در دوره گذشته تعریف چندانی نداشت. وقتی یک پیمانکار از ماندن خودش در محدوده شغلی خاص مطمئن نباشد چگونه می‌تواند برای پاکبان‌ها شرایط مناسب فراهم کند؟

اما با اجرای طرح جدید معیار‌های مخصوص و بر اساس جغرافیا و جمعیت منطقه و طبق بررسی مناطق اطراف صورت گرفته است تا حدود اعتدال رعایت شود. در دوره گذشته علاوه بر اینکه رقابتی بین پیمانکاران وجود نداشت، نحوه کشف قیمت از معیار مناسبی برخوردار نبود که باعث شد هر پیمانکار رقم‌های مختلفی را دریافت کند.

افزایش حقوق پاکبان‌ها

از محاسن دیگر طرح جدید این است که پرداختی و اضافه‌کار کارگران و پاکبانان علاوه بر اینکه قانونی و به موقع می‌شود، افزایش خواهد یافت تا انگیزه بیشتری نسبت به‌کار خود داشته باشند و عملکرد خوبی را ارائه دهند. همچنین به گفته رضا محمدی مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران در بحث بسته خرسندساز نیز پاکبان‌ها از بیشترین آیتم‌های این بسته بهره‌مند خواهند شد.

تعیین مسافت مشخص برای پاکبان‌ها

همچنین در این طرح مشخص شده که هر پاکبان باید مسافت مشخصی را نظافت کند. بدرلو در این رابطه اظهار داشت: براساس این طرح، مسافت ۱۰تا ۱۳هزار مترمربع برای کارگران مشخص شده و در کوچه‌هایی که عرض بیشتر دارند، متفاوت است که این امر منجر به آن می‌شود که قیمت واقعی نظافت شهر استخراج شده و به ازای میزانی که رفت‌وروب شده به پیمانکاران پول پرداخت شود؛ این درحالی است که در گذشته اینطور نبوده است. علاوه براین مبلغ قرارداد‌ها نسبت به گذشته ۳۷درصد افزایش داشته است.

با اجرای طرح جدید در حوزه نظافت شهر اقدامات سازمان مدیریت پسماند تا حدود زیادی از اوضاع آشفته دوره قبل خودش خارج شد و نظم گرفت. قرارداد‌های پیمانی ساماندهی شد و حقوق پاکبانان افزایش یافت. از همه مهم‌تر طرح جامعی بوجود آمد تا دستورالعملی برای اجرا و نظم‌دهی به سازوکار پاکیزگی شهرمان باشد. امید است که با اجرای این طرح در درازمدت شاهد پاکیزگی بیش از پیش تهران باشیم.

لزوم استفاده از افراد باتجربه و مورد وثوقِ مردم در صلح‌یاری

 لزوم استفاده از افراد باتجربه و مورد وثوقِ مردم در صلح‌یاری

یک صلح‌یار نمونه در استان فارس گفت: در انجام امور صلح یاری باید از افراد باتجربه و مورد وثوق استفاده شود تا مردم نیز به عدالت او اعتماد کنند و پرونده‌های زیادتری به صلح و سازش ختم شوند.
حجت‌الاسلام والمسلمین غلام‌حسین موحدی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به فعالیت خود در شورای حل اختلاف استان فارس گفت: از طلبه‌های استان فارس هستم که در حوزه علمیه قم تحصیل کردم و حدود ۲۱ سال امام جماعت بوده و بازنشسته شده‌ام؛ هم اکنون نیز امام جماعت مسجد حضرت رقیه (س) شهرک ولیعصر در شهر شیراز هستم.

راه‌اندازی شورای حل اختلاف در مسجد حضرت رقیه (س)

وی با اشاره به اینکه مسجد حضرت رقیه (س) به عنوان یکی از مساجد محوری شهر شیراز معرفی شده که همواره پذیرای شخصیت‌ها و وعاظ مشهور کشوری در مناسبت‌های مختلف است، گفت: یک شعبه ایجاد صلح و سازش نیز از سوی شعبه ۲۲ شورای حل اختلاف دادگستری استان فارس در این مسجد راه‌اندازی شده که در حل دعاوی مختلف نقش فعال و پر رنگی داشته و دارد. 

این صلح یار نمونه استان فارس تاکید کرد: در این مدت، رجبی مسئول شورای حل اختلاف از سوی دادگستری به مسجد معرفی شدند که هفته‌ای یک روز به مسجد آمده و پرونده‌های مربوط به دعاوی شهرک ولیعصر با حضور وی و دیگر اعضا در این مسجد مورد رسیدگی و بررسی قرار می‌گیرد. 

بررسی ماهانه ۱۰ تا ۱۲ پرونده برای انجام صلح و سازش

وی با اشاره به اینکه ماهانه حدود ۱۰ تا ۱۲ پرونده برای انجام صلح و سازش به شورای حل اختلاف مسجد حضرت رقیه (س) ارسال می‌شوند، افزود: معمولا همه پرونده‌هایی که به این شعبه ارجاع می‌شوند با صلح و سازش خاتمه یافته و راهی محاکم قضایی نمی‌شوند.

حل یک پرونده مالی با ارزش چند میلیارد تومان

حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی با اشاره به حل یک پرونده مالی با ارزش چند میلیارد تومان توسط شورای حل اختلاف مسجد حضرت رقیه (س) گفت: راه‌اندازی این شورا در مسجد تصمیم و کار بسیار عاقلانه و ارزشمندی بود.

این صلح یار نمونه استان فارس تاکید کرد:از آنجا که در این شورا با مردم سرکار داریم طوری با آن‌ها برخورد می‌کنیم که بدانند دلسوز و غمخوار آن‌ها هستیم و می‌خواهیم مشکل‌شان را حل کنیم. این نوع رفتار باعث جلب اعتماد طرفین پرونده می‌شود و کمک به رفع مشکل پرونده و ایجاد صلح و آشتی می‌شود. 

ما صلح یاران برای جذب شهرت و معروف شدن کار نمی‌کنیم

وی با بیان اینکه ما صلح یاران برای جذب شهرت و معروف شدن کار نمی‌کنیم، گفت: تنها هدف ما جلب رضایت خداوند و در پس آن کمک به بندگان اوست. کارمند دادگستری نبوده و از این ارگان نیز حقوقی برای انجام صلح یاری دریافت نمی‌کنم بلکه تنها با هدف اصلاح ذات البین که در آیات و روایات به آن تاکید موکد شده است در این راه قدم گذاشته و در حال انجام وظیفه هستم.

حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی تاکید کرد: در طول این سال‌ها، پرونده‌های مالی بسیاری بوده که اگر در محاکم جریان پیدا می‌کرد، باعث بی سرپرست شدن یک خانواده می‌شد، اما با دعوت از طرفین دعوا و درخواست مهلت از شاکی کمک کردیم این مشکلات برطرف شود و خانواده‌ای بی‌سرپرست نشود. 

از افراد باتجربه و مورد وثوق مردم استفاده شود

وی در پایان پیشنهاد کرد: در انجام امور صلح یاری باید از افراد باتجربه و مورد وثوق مردم استفاده شود و تا مردم نیز به عدالت او اعتماد کنند و پرونده‌های زیادتری منجر به صلح و سازش شوند.

 

مقالات دیگر: تشریفات ترحیم سعادت آباد

صفحه قبل 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 صفحه بعد